| Jana + 4 | 16678 |
|
|
3.1.2010 13:44:22
Amely, Danielka je nádherná a hrozně veliká!!!! Mám radost, že o Vás slyším, máš můj obdiv, že studia zvládáš. Moc si přeju ještě studovat, ale počkám, až děti povyrostou
|
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
3.1.2010 13:33:17
Ahoj v novém roce
AMELY, taky moc zdravím a připojuju se, že D. je nádherná modrooočka a fakt teda šťabajzna už teď- působí fakt dospěle jako školačka![]() Já dnes mám náladu pod psa- nějaká depka, trochu to tady ráno jiskřilo- nějak mi vadí, že MM málo vychovává a trestá, vůbec není důsledný a sice se V. max. věnuje, ale jen co baví jeho a já jen sloužím a jsem za tu zlou... Takže nakonec z rodinného dne jsem zase doma sama s L.- jako celé Vánoce, kdy tady bylo dost návštěv a on si s V. jezdil na lyže... prostě mě to nějak víc avíc vadí, že to tak je, byť o tom jsme už mluvili x krát... Kolem mě vždy trestá aspoň většinou otec, tak nechápu, proč u nás tuhle roli musím mít já:-( Teď máme jet na hory, tak už vidím, jak to tam zase bude- já budu jen řešit problémy, když bude V. něco předvádět a on za odměnu vezme V. lyžovat... No, ale jsou horší věci, jen bych ráda, kdyby tohle pochopil, že není úplně dobře a dělá si zle i do budoucna, V. si k němu děsně dovolí a on ji nechává... No tak aspoň jsem stáhla fotky z narozenin- L. mi usnula, tak trochu tapetnu: Rodinná oslava- jen pár k nakouknutí( celkem nás bylo 17+2 - za rok už bude 19- ségra moje i ségra MM jsou v očekávání):![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laurinčin "papací" dortíček made by maminka Normální jsem jí ještě nedopřála- až za rok, ten zblajzli gratulanti:![]() ![]() Oslava s kamarády( teda spíš letos s kamarádkami, kamarádi marodili) v kavárně- slavíme vždy s holčičkami známých, které mají taky narozeniny v té době- loni ještě s bříškem jen V., letos už i Laurinka: ![]() ![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
3.1.2010 11:41:33
Ahoj Amely, taky moc zdravim a preju hedne stesti do 2010! Danielka je fakt super kocka :o)))) Je z nadherna modroocka
A kde ted bydlite? |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
3.1.2010 2:00:20
Amely Daniela je krasna holka,vypada aspon na sest let,hodne vyspele.Mas taky nejakou fotku starsich deti? Dlouho jsme se "nevideli"!
|
| Amely | 13045 |
|
|
3.1.2010 1:02:25
No to jsem to tu krásně zatapetovala
Jsou to fotky z léta na chatě a ze září, když jsem byla navštívit bráchu v Bonnu (na jedné fotce je Daniela s bratrancem) |
| Amely | 13045 |
|
|
3.1.2010 1:00:44
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amely | 13045 |
|
|
3.1.2010 0:56:04
![]() |
| Amely | 13045 |
|
|
3.1.2010 0:30:56
Ahoj holky a Michale! Nakukuji pořád, kdykoliv mám chviličku, tak jsem celkem v obraze, co je tu pořád nového. Nechci se vymlouvat na práci nebo školu, spíš jak už jsem dlouho nepsala,tak nevím, co vlastně napsat.Tak využívám volné chvilky a všechny zdravím a přeju do nového roku jen samé štěstí a pohodu! Jani, tobě moc gratuluju k přírustku do rodiny, Lenny a Macčímámo,Michale - máte můj obdiv, jak vše zvládáte a držíte se, i když to není asi vždycky jednoduché.Míšo,když si vzpomenu, jak jsi asi utahaná ze tří dětí, tak si hned přestanu stěžovat na to, že nemám na nic čas.Verísku, tebe podezírám, že snad ani nechodíš spát,když vidím tvoje vždy upravené holčičky a naklizený krásný dům.Zároveň se omlouvám všem, na které jsem zapomněla
Jinak u nás je vše v pohodě, Daniela roste jako z vody a je to naše zlatíčko ukecané. Pomalu dohání svůj pozdní nástup řeči a občas bych si přála, kdyby tu pusinku chvilinku držela Přestěhovali jsme se do většího bytu, což je paráda a veškerý volný čas mi žere škola, práce a psaní bakalářky. V červnu mě čekají státnice a ještě uvidím, jestli se pustím ještě do dalšího dvouletého studia. Je to sice na palici, ale když to nedotáhnu do konce teď, tak už si vysokou asi nikdy nedodělám. No, uvidím, podle toho, jak zvládnu ty státnice.Naštěstí mi hodně pomáhá manžel s Danielkou a domácností jinak bych to nezvládla ani omylem. Zkusím vložit nějakou fotku, ale nevím, jestli si ještě vzpomenu, jak se to dělá. Takže se mějte a pište! Ráda se sem vracím a čtu novinky o všech starých známých. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
31.12.2009 14:35:43
CACO, jsi hodná, díky za nabídku, jen teď najít termín- to je u nás vždy největší problém:-(
V lednu nás čejí samí drr. a kontroly a hory a hned pak mamina předělává byt, musím tam být- je na tom poříád blbě se zády, takže budu pomáhat jejímu příteli a nějak to lepit s holkama, doma v tu dobu budou řádit a dokončovat resty truhláři, ale chci se i v tom všem prostě urvat a pro V. ten jeden den najít Tak to snad klapne a kdyžtak se ozveme- třeba zrovna budete mít čas a chuť nás vidět![]() Holky, krásného Silvestra ![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
31.12.2009 8:18:50
Tak to neva, tak kdyz vlackem, tak Hlavni nadrazi i Holesovice (nevim, kam byste prijely), je porad trasa metra C, takze si muzete udelat vylet k nam na Srizkov
![]() |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.