| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
30.12.2009 22:15:13
a "jely" bychom ne "jeli":-( Pardon za hrubku!
|
|
30.12.2009 22:14:42
CACO, díky
No, my bychom jeli určitě vláčkem- když už výlet, tak pořádnej, autem jezdíme pořád a navíc já neřídím- bojím se:-( ale budu si to pamatovat a až najdeme termín, tak se kdyžtak ozveme Ale varuju- přivaž si Filípka, kluky kradu na potkání![]() No, já teda musím uznat, že MM stran V. je úžasnej a věnuje se jí"venku" víc než já- není pro něj problém vzít si ji kamkoliv a hodně si ji bere- za Vánoce byli už 3x lyžovat, chodí do bazénu, cvičit s tatínkama ve čtvrtky přes zimu, v létě pondělky golf, na nákupy ji bere s sebou, fakt v tomhle je suprovej- s L. už to víc fláká a rád mi ji tady nechá, ale taky zvládne a vezme, když je třeba- nám fakt ani nic jiného bez jiné pomoci, která není, nezbývá Až mě někdy mrzí, že si právě V. užívá víc než já- na tohle je ten věkový rozestup fakt horší, že na mamču zbbyde to miminko a zábava s tím větším jde trochu stranou- ale to je jedné pro mě negativum, jinak jsem se 4 roky od sebe max. spokojená![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
30.12.2009 17:03:49
A samozrejme i kdokoliv dalsi...
![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
30.12.2009 17:02:14
Verisku, tak prijedte k nam na Prosek, tady muzes nechat auto temer u metra. Je tu nova a myslim fakt krasna stanice metra C Střížkov. A po par minutkach jsi v centru...
Timto zvu k nam na cajik nebo kaficko. Od te zastavky metra bydlime asi 3 minutky. Parkuje se tu dobre Tak kdybyste fakt chteli, dej vedet... |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
30.12.2009 16:59:02
Jani, to si umím Bětušku představit, jak byla nadšená!!
Náš taťka bohužel holky nikam nebere. Mám kamarádky, co berou jejich taťkové děti na plavání, nebo na jiné kroužky, nebo třeba jen na procházku, ale manža ne-e. Musím vždycky i já. Občas si ji vezme třeba na nákup a jednou ji vzal na svatbu kolegy, ale je to fakt velká vyjímka. To samé moje mamka, která je vlastně jediná babička holek, ta taky nikdy holky nikam nevezme, ani Lailu, která je fakt hodná. Manžel si s holkama hraje, ale jen doma. Asi se bojí, že by se dostal do situace, kdy by si nevěděl rady, nebo je prostě moc pohodlnej a raději to má bez námahy. Jani, je dobře, že jste si Mirečka vzali a takhle mu hrozně pomohli. Verísku, Laila taky miluje metro, je to pro ní zážitek, takže jsme zrovna před 2 týdny taky jely Byly jsme spolu na Vánočním představení Dády Patrasové, tak jsme zaparkovaly na Václaváku a zbytek jely metrem Byla nadšená. |
|
30.12.2009 14:18:35
Holky, to se nedá ani číst, je mi z toho fakt do breku:-( To snad není možný:-( No, já bych na to neměla tam dělat- úplně mi stačily praxe na dětech na klinice, kde byly děti vážně nemocné, kde jim nikdo neubližval, tohle by mě prospě sejmulo:-(
JANI, tohle je moc fajn, že si na ně uděláte čas i zvlášť- je to věc, která fakt podle mě hodně funguje pro jejich osobnůstku, vztahy v rodině, taky to tak občas máme a krom holek(zatím teda spíš V.) je to strašně moc i pro nás s MM- pak probíráme s MM večer, jak jsme si to užili a co jsme se dověděli- je to fakt obohacující, ty děti jsou zase úplně jiné a víc otevřené Já mám teda hodně absťák na V., protože L. je stále kojící a dost mamán a řvounek, takže je skoro pořád s emnou a V. víc s taťkou, o to víc si to ale pak s V. užijeme, když někam vyrazíme samy- je taky děsně důležitá. Teď si přála jet jen samy dvě na výlet do Prahy do metra- pamatuje si náš výlet, když jí byly asi 3, L. ještě nebyla, jely jsme vlakem a ona byla nadšená v metru( asi jako každé dítě), tak asi vyrazíme, L. už kojím míň, tak by to mohlo jít |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
30.12.2009 13:41:23
Leny, děkuju. Zase jsem o něco víc ráda, že aspoň Mireček je u nás. Je to tak šikovný kluk, a nikdo jiný by ho nechtěl. Není to nic romantického, je to každodenní práce, ale ve své podstatě hodně radostná práce. Ale musím říct, že v Mladé Boleslavi, kde byl Mireček, se zdá, že se jim dost věnovali, dokonce jezdili do bazénu a třeba i ze slovní zásoby Mirečka se zdá, že s nimi pracovali. Nicméně noční provoz byl podle mě dost podobný
Navíc devět takhle malých dětí na jednu sestru je šílené, asi bych to nezvládla dělat, když vím, že nemám šanci je všechny utěšit, i kdybych se rozkrájela . Bohužel tahle beznaděj není jen v DD, podobně zoufalá jsem byla před pár měsíci, když byl náš děda v LDN. Hodně rychle jsme ho dostávali pryč .Omlouvám se všem, že zahlcuji milou diskusi takovými neradostnými věcmi. Mám velkou radost z Bětušky, je strašně šikovná a hodná k Mírovi, on ji miluje a ona je z toho hrozně nadšená a pyšná . Je hrdá na to, že je moje "jediná" holka . Snažíme se strávit i nějaký čas jen s každým zvlášť, takže včera byla s tátou v restauraci, zase o kousek povyrostla ![]() |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
30.12.2009 12:50:00
Jani, já to tady klidně napíšu, ať se ty baby chytěj za nos, jestli si to někdo přečte. Bylo to v Dubá Deštná za Mělníkem. Je to tam v zatáčce nahoře na kopci. Ty děti nám líbaly ruce za to, že jsme si s nimi hrály. Bylo to strašně na psychiku. Já měla sebou kytaru, tak jsme hodně zpívali. Trhaly nám venku kytičky. Večer nás s nimi zamkli na křídle a děti nesměli na pokojích ani muknout. Koho slyšeli mluvit, tak ho třeba i v noci vytáhli z postele a ty děti klečeli na studených schodech na holých kolínkách! A o té dvouleté cikánečce, jak si musela vyprat prostěradlo v noci za to, že si ho počůrala, ani nemluvím :-( Byla to takový drobeček malý. Koupali jsme je jen u umyvadel, do vany chodili myslím jen jednou za týden.
|
|
29.12.2009 23:24:45
JANI, LENY, klobouk dolů před Vámi oběma
Fakt jsem tady dojatá jak dlouho ne... Moc držím palce![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
29.12.2009 22:11:16
Lenny, to s DD je šílené. Můžu se zeptat, v kterém jsi byla?
Klidně i mailem, jestli nechceš veřejně. Mám radost z dalších pokroků Sabrinky, to je skvělé. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.