| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 9561  [Dalších 9361 >>]
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700
23.12.2009 16:06:04
Jani, strasne velka GRATULACE!!!! A Mireckovi preji, at se mu u Vas libi a at uz ho ceka jen stastny a pohodovy zivot... ~s~~s~~s~

A rozhodne te nemine sem hodit nejakou fotecku ~b~
Jana + 4 16678
23.12.2009 11:40:44
Tak už máme doma Mirečka. V únoru mu budou tři, je o maličko vyšší než Šimi, ale drobnější. Zatím zvládáme, uvidíme, jak bude dál. Je nádherný, prý je spíš klidný, to my zatím moc nepoznáme, přece jen je zaražený. Byl ale nadšený z psa a z dětí.
Verísek+VELAMATO 23592
22.12.2009 22:37:56
LENY, tak to chápu, že Ti to udělalo radost:-) Já taky teď žiju z toho, že mi L. konečně líp jí( pro ostatní naprostá samozřejmost- pro mě norm. noční můra:-():-) Co doma? Je líp?

Moje děti se nebojí, ALE nějak nemá kdo hlídat:-( Vůbec si strašně moc uvědomuju, jak moc znamená velké plus mít babičku někde po ruce- vidím ten obrovský rozdíl u kamarádek, které tuhle možnost mají a u těch, které ne:-(

JANI, teda vy budete mít krásný Vánoce- pořád na Vás musím myslet- musí to být hodně srdeční záležitost a velká událost:-)

Jinak u nás nadále "klidné a veselé":-( MM lehl s ATB- má spálovýho bacila, takže očekávám, že si to přes Vánoce užijeme zase všichni pěkně popořádku:-( Do toho barák vzhůru nohama a bordel všude- ještě i zítra tady budou běhat řemeslníci, no prostě veselé:-)
Tak aspoň přáníčko a malá ochutnávka od nás, kdyby jste měli cestu( jen nechápu, jak jsem mohla zapomenout dát na tác moje nejoblíbenější cukroví- masarykovy sušenky- asi jak je pořád po večerech užírám, tak je podvědomě ani nenabízím:-):

22.12.2009 21:49:58
Leny diky, ale letos jsem ho mela asi za 30 vterin. Nasla jsem nekde ten podklad a nahrala tam nasi fotlku a ulozila... Je to trochu kyc, ale nemam na nic lepsiho ted nejak silu ~j~

Jinak bud v klidu, Klarku mi taky jeste nikdy nikdo nehlidal. Absolutne by to neslo, nesnese nikoho, ani babicky. Jednu dobu mel problem se k ni priblizit i manzel. To uz snad je dobry ~R^ A u Filipa to taky klaplo az nekdy k 3.roku a to jeste vzdycky s velkym brekem. Mam proste totatlni mamanky a zavislacky... Tak asi zrovna tohle bych neprikladala u Sabrinky, ze je projev nejake poruchy.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
22.12.2009 19:54:35
Ale jinak velký pokrok dnes... kdy se nechala pohlídat mým tátou v době, kdy jsem šla k doktorovi. Byla jsem tam dvě hodiny, Sabrinka s mým tátou, kterého se ještě do nedávna bála, v bytě, který vůbec nezná, s táty manželkou, kterou nezná taky... a bylo vše v pohodě! Neuvěřitelné! Pro někoho je to normální, že se děcko nechává hlídat od prarodičů apod., ale pro nás je to malý zázrak :-)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
22.12.2009 19:52:41
Cáco, krásné PF, já letos žádné nestíhám, myslím, že tomu bylo tak i loni ~j~

Já dostala zprávu od psycholožky, která vyšetřovala Sabrinku. Posuzovala ji podle škály CARS, co je pro autismus. Je na základě 15 ukazatelů, každému se přiděluje 1-4 body. 15-30 bodů není autismus. 30-36,5 informuje o mírné až středně těžké formě dětskéh autismu a 37 až 60 bodů označuje dítě jako výrazně autistické. Sabrince napočítala 31,5 bodů ~;(( Sice to je trošku nad limitem, ale je...
Čekatel na smazání 19487
21.12.2009 13:01:49
No mám pocit že poslední dobou to nějak nezvládáme. Kluci zlobí jak čerti. Už aby martin měl aspoň tři roky. Danča by chtěla holčičku, tak občas to probereme.
Jana + 4 16678
21.12.2009 10:16:59
díky všem ~x~ docela se i bojím doby, než se aklimatizuje, ale snad to zvládneme.

Cáco, krásné přání a krásné dětičky ~x~

Michale, nevím, jestli bych se rozhodla, být ve Vaší situaci. Asi spíš ne. Jste i tak obdivuhodně stateční, jak zvládáte, a že Vás podobné myšlenky vůbec napadají ~x~
21.12.2009 9:05:29
Jani, taky drzime palce a neprestavam vas obdivovat... A dokonce jsem i pomerne prijemne prekvapena, ze v tomhle state neco i funguje. Prijde mi, ze to nakonec bylo vsechno docela rychle ~R^ Tak at to vyjde!!! Taky se na novej prirustek do nasi virtualni Rodinky tesim ~s~
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 9561  [Dalších 9361 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.