| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 9561  [Dalších 9351 >>]
Čekatel na smazání 19487
21.12.2009 7:52:25
Jani to je super kdyby to vyslo uz ted do vanoc :) My si s tou myslenkou pohravame, ale vzdycky jen do faze nez zacnou kluci neuveritelne zlobit, tak jsme usoudili ze mit takovy tri tak skacem z okna.

Lenny preju at to s tim manzelem nic neni a je to maximalne flirt. Přece musí vědět jakou super manželku má doma. ~x~
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
20.12.2009 22:27:32
Jani, tak to bude nejkrásnější dárek pro vás všechny :-) Mám radost za vás i za toho malého klučinu! Až budeš chtít a moct, napiš víc, jsem nedočkavá :-)
Jana + 4 16678
20.12.2009 21:15:04
Leny, už jsme ho i viděli :-). Jo jo, dárky máme, a postel, a skříň oblečení.....
20.12.2009 20:39:12
Jani, tak to vypadá, že už konrkétně víte :-) Víte i jméno a tak, viď? Moc se na něj těším :-) Až tu o něm napíšeš!!! Máte pro něj nakoupeno i na Vánoce? :-) Je to úžasný!!!
Jana + 4 16678
20.12.2009 17:06:12
Lenny, to by ses musela pak poradit s doktory....moc na Tebe myslím.
Šimi bude mít parťáka, ale i konkurenci, proto jsme trošku váhali, původně jsme měli představu spíš mladšího. Ale teď už bych skoro nepřipustila, že jsme chtěli jiné :-)
20.12.2009 16:20:30
Takže klučina :-) To bude mít Šimi parťáka, viď? :-)

Co se týče toho těhotenství, třeba si to vše jen namlouvám, ale prsa mě bolí fakt dost, to nikdy takhle během cyklu ne, ale může to být možná i tím, jak jsem zvorala prášky a ne že bych byla těhu.
Já hlavně nevím jak je to s těmi léky, co beru. Beru antidepresiva a léky na srdce, nevím, jaký vliv to může mít na plod :-(
Jana + 4 16678
20.12.2009 7:58:55
No, holky, ono to nebude úplné miminko ~:-D V podstatě dostane Šimi klučičí dvojče
Verísek+VELAMATO 23592
20.12.2009 0:53:00
Ahoj holky, u nás se marodí- teda zatím jen V.- asi nějaká virozka s únavou, zvracením:-( L. lezou stoličky, takže skoro nespíme už ani v noci, je to teda mazec, do toho mají ještě přijít po, út řemeslníci dodělávat schody, takže budou asi veselé Vánoce:-( Ještě, že už mám apsoň cukroví a dárečky zabalený:-)

MÍŠO, krásný dětičky- kéž by u nás taková fotka jednou taky klapla( víš jak to myslím:-))

JANI, tak to jsem taky děsně moc zvědavá a moc se na mrňouska těším a jste fakt borci:-)a miminko se bude mít, vás mít:-)

LENY, nějak se to na tebe sype, do toho Vánoce, je to těžký, jsi přecitlivělá a potřebuješ od manžela oporu a on to ještě kazí- to je zlý, ale nestresuj se tím, co třeba fakt tak není, vím, že je to těžký a chápu to, ale zkus se te´d na to povznést a udělat si hezký Vánoce a dokázat mu, že to nejlepší má doma:-) A vím, že 3. mimi by byla zátěž navíc, že chceš dát teď vše sabrince, ale věřím, že by jsi to zvládla naprosto s přehledem jako všechno doteď- málokdo je ak silný jako Ty:-) A nakonec by jsi byla ráda, že se ta náhoda stala:-)

Holky, dobrou, musím jít spát, jsem fakt mrtvá a vypadá to, že L. konečně usnula, tak kéž by už byl do rána klid- potřebuju se tak vyspat- někdy konečně:-(
macčí,Matyáš04,Richard08 25822
19.12.2009 23:42:09
PS: co se týká mužů .... chtěla jsem něco napsat,ale myslím,že Míša to naprosto vystihla.
macčí,Matyáš04,Richard08 25822
19.12.2009 23:38:17
Zdravím,
holky krásné fotky,my jsme na žádné besídce,kromě Mikulášské nebyli,ale snad budeme na Vánoce zdraví ..ťuk,ťuk
Jani máš můj hluboký obdiv (tedy manžel samořejmě také)já bych to asi nezvládla,tedy dobrovolně třetí už ne,ale jak psala Míša pokud by stal omyl tak jsem na tom stejně jako ona a mimčo bych si nechala,ale pak bych už to vzala vše při jednom a ukončila svou plodnou kariéru navždy. U mě by to bylo snadné,když už by "tam" byli tak šmik a konec.
Leni je mi líto,že máš další starosti.Držím palce,ať vše dopadne jak s přeješ a prožijete klidné svátky.
Já věřím,že třetí by jsi zvládla stejně dobře jako ty dvě co už máš,jsi velmi silná.Se Sabrinkou už to bude jenom lepší a bohužel je to běh na dlouhou trať,kde se vyplácí dlouhodobá každodenní práce,která ale zabere maximálně 1/2-3/4 hodinky za den.Takže se to při dobré organizaci dá zvládnout i s mrnětem.Uvidíš,že se Sabrinka brzo "chytne" a bude se rychle zlepšovat.Našla jsi v okolí nějakou speciální logo školku?
Jen mě tak napadlo,že pro mne osobně je lepší,že jsem s Richardem doma tak se mohu Matesovi víc věnovat,než kdybych chodila do práce.To by bylo asi ztracené,do práce bych stejně nemohla - kvůli nemocem a i kvůli školce.
No nebudeme předbíhat,prostě drž se a moc na Tebe myslím ~x~ .Ráda bych vás také viděla,tak se po svátcích ozvu ... snad budeme zdraví a najdeme chvilku na návštěvu.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 9561  [Dalších 9351 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.