| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 9561  [Dalších 9221 >>]
Verísek+VELAMATO 23592
19.11.2009 13:48:10
No, holky, není místo, kam bych nepřišla a tohle neslyšela- už jsem na to alergická a to mám Lucku docela ráda- jen ještě umět zpívat a mít toho víc v podprdě:-)
Sranda je, že když je Lucka v TV, tak V. už od svých 2 let huláká na TV- maminka:-)
Jana + 4 16678
19.11.2009 7:26:31
Ač mám Lucku Bílou ráda, tak Verísek je hezčí :-):-). Opět krásné a dokonalé fotky.

Lenny, ty jsi krásný cvok :-). Jsi fakt šikula. S logopedií Ti rozumím, ale věřím, že tak daleko dojdete taky, určitě. Myslíme na Vás.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
19.11.2009 0:34:04
Verisku fotky nadherny!!! Holky i ty jako princezny.
Uz ti nekdo rekl,ze mu pripominas Lucii Bilou?;).
Treba na ty fotce s rucnikem na hlave....
Verísek+VELAMATO 23592
18.11.2009 23:18:52
LENNY, to jsi šikula:-) Tak hoď taky fotku, sím:-) Mě tyhle chlapský práce taky moc bavěj, jen teď díky tomu blbýmu času a náročnosti Laurinky, to bohužel přenechávám jiným, ale vybrat si, jestli vařit nebo tohle, tak jasně to druhé:-) Přitom do svatby, kdy se vaření stalo povinností a já tak ztratila svůj velký koníček, jsem fakt vařila taky ráda:-) Snad se ale příští rok začnu tvrdě obouvat do zahrady- to už nás nebude tlačit tolik čas a nutnost prostoru a stěhování a třeba i L. bude hodnější a já odpočatější:-) Moc se ale na to těším:-)
Jinak s tou logopedií- určitě to přijde, neboj a budete trénovat o 106:-)
Já Tě tak obdivuju, kde bereš tolik energie, síly a času na všechno v tom všem- fakt nechápu, jak to dokážeš zmanažerovat- jsi borec:-)
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
18.11.2009 20:16:47
Verísku, nádherné fotky! Ten váš domeček je fakt boží! Já se inspiroval tím kamenem a obložila jsem tím jednu celou zeď u nás za krbem. Byla to hrozná práce, to lepení samotné byla dost dřina, ale pak přišlo ještě dořezávání do krajů, prvně jsem řezala kotoučovou flexou, sousedi na mě koukali jak na blázna a ve finále jsem spárovala a spárovačka mi rozežrala prsty, netušila jsem, že obsahuje tolik vápna, takže mi ani počítač nerozezná otisk prstů a nejde mi se přihlásit. Ale výsledek je moc pěkný, mám radost!

Co se týče logopedie... Zní to asi blbě, ale já bych byla za logopedii šťastná! Zatím jsme na tom se Sabrinkou tak, že nemáme stále ani jednu slabiku, tudíž není ani co napravovat. Kéž by bylo ~n~
Verísek+VELAMATO 23592
18.11.2009 15:42:25
A ještě pár ze ségřiný svatby na Červené Lhotě:
Svatebčané:

Pan král se svými princeznami:¨

Nádherná Červená Lhota a naše princezna- družička:

Holky s babi a dědou( moje mamča a nevlastní taťka):

My:

S nevěstou:

Na hostině:

Verísek+VELAMATO 23592
18.11.2009 15:12:51
Pár společných sestřičkovských- řádění, ale i výpomoc mamince:-) No a trochu jsme blbnuli sručníkama:-)
Pozn. to, co se L. snaží překousnout je šňůra od vysavače- takovéhle pochutiny by žrala, ale normální jídlo ne!!!:

A jedna rodinná z pouti na zahrádce:

Verísek+VELAMATO 23592
18.11.2009 14:55:40
No a taky pár Verunčiných- eustále doma cvičí a tancuje nějaké sestavy z kroužků, kam chodí 3x týdně- takže máme veselo a živo( ještě, že už je ten prostor) a taťka ji zase snaží přivodit závislost na golfu, kterou sám trpí( já teda trpím též, ale ne závislostí):-):

Verísek+VELAMATO 23592
18.11.2009 14:38:37
Ahoj holky,
Všem listopaďátkům i od nás vše nej:-)

JANI, určitě to bude ok, chce to cvičit, my udělaly s V. za 9 měs. obrovský pokroky- taky jsme měly ochablý mluvidla kvůli velkým krčním a pozdě odstraněným nosním mandlím, navíc máme šikmý skus a zvýšené slinění díky těm mandlím v krku, ale fakt to trénovaní hrozně moc pomohlo, teď byla depistáž logopedky ve školce a dostali jsme lísteček, že řeč čistá bez patologie, takže ocenění i pro naši logopedku:-) Jen s tím šikmým skusem musíme něco dělat ještě přes zubaře...
No a L. je nadále šílený zvíře, hl. při jídle to je boj a řev, jsem z toho fest zničená a nějak nevím, jak to líp dělat a v čem je zakopaný pes:-(

Jinak my už slavili v neděli double s oběma holčičkama, v pondělí pak byla megaoslava manželových 35tin, tak jsme trochu ještě dnes KO:-( Ale dnes právě hlídá manžel, tak mám volnější den, tak využívám mj. i k fotkám:-) Tak to tady trošku zase zahltím- bohužel jsem nějak ve skluzu, takže zatím něco od nás z konce září a října:-)
Laurinka- jednoznačně u nás vítězila myčka, špajzka a chodítko- odrážedlo a spousta L. ksichtíků:-)
(Pošimnětě si našich originálních žaluzií v obýváku- z novin- bohužel nám žaluzie nejprve zapomněli objednat, pak objednali špatné a tak jsem čekali, čekali a nechtěli tady být jak ve výkladní skříni- no, byli jsme tady za exoty- "ten barák s novinami na oknech:-) A to šlo jen o 2 velká atypická okna:-))

Lenka,Matěj11/04+Kristýna9/07 16871
16.11.2009 10:55:12
Jani určitě, neboj se...taky chodím s Matýskem a dělá velké pokroky... Určitě se to napraví. Držím pěsti.
Ostatní zdravím! ~x~
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 9561  [Dalších 9221 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.