Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
30.10.2009 19:04:53
Verísku, to jsou náááádherné fotky! A ten domeček!!!!! Valím oči! Bomba! Ty cihličky jak máte obložené ty zdi... to už je z nového domečku, viď? Čím to je obložené? To jsou jednotlivé cihličky nebo to jsou kostky s více cihličkama??? Víš jak to myslím? A z venku v tom sněhu... to je nádhera! Je to zděný domek? Vypadá jako Canaba
![]() My dnes měli doma kamnáře, za jeden den nám postavil venku komín a dnes večer jsme prvně zapálili v krbovkách oheň! Byla to nádhera! Měli jsme si nechat do domu udělat komín hned, ale nějak jsme o to tenkrát nestáli a najednou jsme zjistili, že jsme byli trdla. Naštěstí jsou i firmy, které ho dělají dodatečně. Sice nám venku po fasádě vede stříbrná trubka, ale nevypadá to podle mě jinak škaredě. Holky, velký dotaz???? Nevím si rady se Sabrinky vánočním dárkem. Chci nějaký hlavní a pár menších, to dělám takhle vždy. Ale ten hlavní fakt nevím :-( Ona je spíše tvořívá, ráda staví, napichuje ty špendlíkové mosaiky.... není typ na baby born, chou chou apod. (tu má Laila a nic moc) a ani by si neuměla hrát s kuchyňkou. Tak babo raď :-( Začali jsme Lego Duplo, ale taky jí to tolik nebere, naopak to nadchlo Lailu. Co ale ta Sabrinka??? :-( |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
28.10.2009 0:18:53
No a ještě tradičně podoba po 4 letech
:![]() ![]() ![]() Podoba současná: ![]() No a náš "adoptovaný" chlapeček No, posuďte samy- jakoby byl opravdu náš a holkám by tak slušel Bohužel byl jen půjčený od sousedů:-(:![]() |
|
27.10.2009 23:52:49
A naše Lálinka na tisíc způsobů:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
27.10.2009 23:19:41
Troška Verunky a mrkvancová pouť:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
27.10.2009 22:59:57
Ahoj holky, tak jsem zase stáhla nějaké fotky ze září- tak "trošku" zatapetuju- je to z doby chystání se na stěhování( viz. holky spící poslední noc ve starém bytě na zemi na matraci, sestavování postýlky pro V. v jejím novém pokojíčku ještě před stěhováním- což L. děsně nudilo, takže operovala panence oči
atd. a taky prvních pár fotek už z nového domečku- na památku a taky první sníh letos na Vysočině a na našem domečku:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
20.10.2009 11:45:45
Ahoj holky, já na začátky školky raději ani nevzpomínám :-( U nás se tedy nijak hrozně nebrečelo, ale blinkalo a to taky není o co stát. Ráno jsme šli do školky a buď ještě doma nebo ve školce v šatně to letělo. A tím, že se 14 dní vždycky na střídačku marodilo a chodilo do školky, tak bylo těžké si zvyknout. Pak měla pauzu právě kvůli nemocem, které tahala domů na Sabrinku a té se oslabila imunita, a po návratu po té 2měsíční pauze byla už pohoda, takže mám radost.
Jinak co se týče kroužků, tak mi toho teda máme hodně... Něco z toho má v rámci školky, třeba angličtinu a keramiku, na něco ji pak vozím po okolí. V pondělí odpoledne má jógu V úterý dopoledne má angličtinu Ve středu dopoledne má keramiku, odpoledne tanečky a v podvečer aerobic Ve čtvrtek nemáme nic V pátek dopoledne má angličtinu a odpoledne tenis Ta o jsem jí ještě musela vymluvit, že letos už nechodí na flétnu a také jsme se hlásili na výtvarku na čtvrtky, ale tam jsem jí bohužel nedostala, pač je plno. Hrozně jí to všechno baví a tak se mi nepodařilo to moc zredukovat. Až budou chodit holky obě, tak to asi takhle nepůjde, protože to bychom se nedoplatili! ![]() |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
19.10.2009 18:34:32
Jani Betuska je prvorozena,takze tam je to s tim odloucenim trochu horsi.
Ja si pamatuju,jak Verunka ve trech letech ve skolce plakala.A ted lita do Cech na mesic a byla letos i na tabore. Krouzky-Natalka ma takovou hodinovou smes,kde je balet,tap a gymnatika.A v lete zacala chodit na tenis.Loni mela plavani,ale letos na to proste nemame penize.Pokud se mne podari usetrit,tak bych ji dala hned.Ji bavi vsechny sporty.Ted by chtela chodit bruslit,ale ja na to nemam,kde brat. V zari pujde do skoly,takze pristi rok u nas tolik krouzku asi nebude,abych ji ten prvni rok nezatezovala. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
18.10.2009 20:49:36
Pety, Betynka chodí jen s námi na anglický klub, prckové tam mají svou angličtinu, kterou vedou dvě puberťačky Američanky, to Bety moc baví. JIný kroužek zatím nedávám, i vzhledem k tomu, že jí stojí dost sil vyrovnat se se školkou. A děkuji za Tvé předchozí povzbuzení kolem školky, dost mi to pomohlo. Vím, že se musí už ode mne odpoutat a chci jí to umožnit, ale je to náročné. Příští rok bychom chtěli zkusit studio v místní ZUŠ, to je pro předškoláky, mají tam základy od všeho - trochu hudební, trochu výtvarné a trochu pohybové.
|
| Pety- B 2004 | 61691 |
|
|
18.10.2009 18:01:04
Ahojte holky,
chtěla jsem Vám sem dát nějakou aktuální fotku naši holčičky,ale nějak se mě ztratila adresa do deníčku,můžete napsát ,děkuji.Jiným způsobem to neumím ![]() Jinak už pomalu klasicky měsíc kašle,ale zatím to zvládáme bez ATB a teplot.Jen dostala něco silnějšího na kašel ERDOMED.A taky si konečně celkem obstojně vytře zadeček,konečně .Jinak jí to ve školce z velošama pasuje,ráno se nerada loučí,ale líbí se jí tam ,teď jsme měly ,ve školce společné odpoledne tvoření z dětmi,pomocí,kaštanů,šišky,šípky apod.Co se týká narozenin a vánoc,už to pomalu začínám dávat dohromady,bude mít na konci listopadu svůj pokojík,tak to budou různé doplňky/deka,baldachýn,záclona apod./+nějaké figurky zvířátek ,do její sbírky od Schleich.A na vánoce bude hlavní dárek stáj pro koně. Chtěla jsem se zeptat do kolika kroužků dáváte děti???Já dávám do jednoho-tancování se zpíváním ve školce a pak mají vystoupení ,třeba na vítání miminek na radnici apod,teď budou mít vystoupení pro nás,už se těším a hlavně jsem zvědavá Příští rok ji nějaký kroužek přidám,Sice chodí za mnou ,že by chtěla do aerobiku,do flétny ,do angličtiny,ale to slyší u dětí ve školce...Jinak LENY- ať se vše zadaří nějak zkloubit práci i holčičky ![]() JANO-držím pěstičky s PP.Šimonek je už takový chlap ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
18.10.2009 8:28:58
Tak jsem si uvědomila, že málo fotíme, jsme ostudy. Alespoň trošku napravuji a dávám jednu aktuální. U nás nic nového, ve školce se to lepší po krůčkách, tam už se jí líbí opravdu hodně a po chvilce ranní aklimatizace si to užívá až do oběda, a dělá pokroky v samostatnosti, do večera o školce nadšeně vypráví. Ale ta rána...
![]() Máme za sebou přípravný kurz pro PP, teď nás ještě čekají dva pohovory a pak uvidíme, jestli nás schválí, a jak brzy budeme mít děťátko doma. Kurzy byly ale výborné, i pro naše současné rodičovství jsme tam mohli hodně přijmout. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.