| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 9561  [Dalších 9181 >>]
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675
13.10.2009 19:42:37
Míšo, manžel je šikula! Mohl by se tím živit a vyrábět tato umělecká díla pro děti na kšeft :-) Fakt bomba!
My máme za sebou oslavu Sabrinky narozenin :-) Bohužel dostala prdelička v pátek 39 horečky a trvalo to až do té neděle. Takže oslavu napůl proplakala, ale napůl si to také užila, takže celkem to šlo, na to, jak jí nebylo dobře se to povedlo. Dorty tedy ani jeden neochutnala, téměř celou oslavu strávila v kočárku, protože to je jediné místo, které ji uklidňuje, když je jí fakt nejhůř a přestože se do něj už špatně vejde, stále to využívám v těchto chvílích jako nástroj k utišení a nevadí mi, že se v tu dobu chová jako miminko. Já ji vlastně vedle Laily pořád jako miminko vidím, přestože Laila byla v mých očích ve dvou letech už velká holka. Asi je to hodně i tím mluvením, protože Sabrinka nemluví, Laila ve dvou letech říkala Polámal se mraveneček...
Zkusím vložit nějaké fotky z oslavy :-)
Já už začala nakupovat holkám dárky na Vánoce. I když Sabrinka má příští týden ještě svátek a Laila za měsíc narozeniny, takže pár dárků do Vánoc ještě padne. Máme to náročný závěr roku ~d~
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
11.10.2009 3:26:03
Tomase vyrabel manzel jako obvykle.Jeste maloval ostrov Sodor,ale ten na fotkach myslim neni.
Jana + 4 16678
9.10.2009 17:14:07
Míšo, tý jo, Lukáš už je táááák velký ~g~ Můžu se zeptat, kdo vyráběl tu úžasnou papírovou mašinku Tomáš? U nás teď mimochodem jede Traktor Tom, kdyby měl teď Šimi narozeniny, tak traktor to jistí, budu ho muset sehnat k Vánocům :-)
7.10.2009 13:56:16
Holky, děkuju moc!!!! Já věděla kde se zeptat :-) Je to tedy dobrá zpráva. Já se budu na nějakou dobu vracet do práce. Taky kvůli penězům, budeme teď prodávat auto, už pomalu odchází a selhává, cpeme prachy do oprav a chceme tedy kupovat větší, abychom mohli vozzit psa, když už to děláme. Pak chceme předělat trochu barák. No, asi překvapivé na to, že jsme ho teprve před 2 roky dostavili, ale je tu pár věcí, které prostě chceme změnit, jako například to, že budeme dodělávat krb, potřebujeme novou sedačku, tahle je děsná, otrhaná :-( a chceme také dodělat pergolu venku a zastřešení parkoviště, to ale nehoří. Tak to bude tedy všechno trvat, ale do práce půjdu alespoň na to nejhorší překonání krize. Počítám na půl roku, ale uvidíme. Hlídat mi bude mamka. Zkusím se ale přesto v práci domluvit na nějaké časové úlevy, no uvidíme. Každopádně mi to bude hrozně líto jít od dětí.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
7.10.2009 13:06:51
Ahoj,ani jsem netusila,jak se to tu rozjelo.

Brazilko myslela jsem na tebe,co s tebou je,ze se neozvyvas.

Fotky mate vsichni super.Ja sem nerada vkladam hodne fotek.Kdyz je fotek vic,tak hodim radsi odkaz.Vadi mne totiz,kdyz se ty fotky nacitaji.Kdyz ctu text,tak mne to vzdycky skace:(.
Takze kdyby se nekdo chtel podivat na nejaky nase fotky,tak tady jsou nase.
Tady jsou z patecni oslavy Lukaskovych 2 narozenin.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2040618&id=1142035588&l=4b5c9dde87

A v sobotu jsme byli na dynich a jablkach.
http://www.facebook.com/album.php?aid=2040678&id=1142035588&l=f0a7f752e5

Jinak ja mam naprostej blazinec.Porad se neco deje.Skola,krouzky,doktori atd.Do toho barak,pradlo,vareni,vareni Verce do skoly atd.No pres den se nezastavim.
Manzel vecne na cestach.Navic je tady porad hnusna krize a je to hodne znat.Musime hoooodne setrit.A i tak nevychazime:(.

Uz musim jit vzbudit holky.Zase nakouknu,co je tu novyho.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700
7.10.2009 11:43:01
Jojo, Lenny, je to tak. Budes brat dal rodicak i vyplatu. Omezene je to jen tim, ze nesmis toho, na koho rodicak pobiras davat nekam do jesli/skolky na vic jak 5 dnu za mesic (dite do 3 let) nebo 4 hod. denne (dite nad 3 roky). To bys pak o rodicak prisla. Ale pokud mas hlidani zarizene jinak, tak budes brat oboji :o)
7.10.2009 11:05:40
Joooo??? To fakt budu brát výplatu i ten rodičák, jo???
Já zvolila 3 roky, takže ještě rok, beru těch 7600Kč. Sabrinka má v neděli oslavu narozeninek :-)
Jana + 4 16678
7.10.2009 9:57:16
Lenny, a jakou sis zvolila rodičovskou? Dvouletou, tříletou, nebo tu nejdelší?
Verísek+VELAMATO 23592
7.10.2009 9:29:12
Blbě jsme to napsala, na mateřský jsi, ale bereš rodičák:-) a k němu si prostě můžeš norm. jakkoli přivydělávat navíc:-)
Verísek+VELAMATO 23592
7.10.2009 9:28:16
LENY, na mateřský už nejsi:-) Bereš rodičák a k němu můžeš norm. chodit do práce- nic nerušíš, prostě máš příjem navíc k těm 7600- ty Ti nikdo nevezme- apsoň teda takhle jsme to měla kdysi já, když jsme chodila při V. do práce apak se na psoeldní půlrok k ní zase norm. vrátila- jen prostě přestala pracovat:-) Ale celou dobu jsme rodičák brala k výplatě:-) mylsím, že s eto nezměnilo.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 9561  [Dalších 9181 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.