| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 9561  [Dalších 9121 >>]
macčí,Matyáš04,Richard08 25822
31.8.2009 13:00:43
Tak jen v rychlosti pár obrázků,než pojedeme na „intr“
Koupání doma, to nám trochu zezelenal bazén,tak museli do vaniček

Takhle jsem si vykompenzovala alespoň na chvilku ty dva penisy,odnesl to Matyáš .Dělal půl hodiny modelku 

Jeden čistič bazénů

Koupání na srazu

Pracovní nasazení,také na srazu

Jedna domácí pruhovaná :-)

A na konec jedna porovnávačka

Jani jo jo,za dva roky do školy je u nás možná ....velcí teda už fakt jsou,taky mi trne.
Jana + 4 16678
31.8.2009 8:26:00
Ahojky,
Verísku, holky jsou nádherné a přestávají si být tolik podobné, zdá se mi.
Cáco, máš krásné okaté děti a asi nikdy nezapřou, že jsou sourozenci. Ale Klárka je Ti víc podobná.
Macčí, fotky by nebyly? Drž se, ať zvládnete MŠ v pohodě. Jsem hrozná, ale zapomněla jsem - kam nakonec Matyáš jde? My byli včera na dni otevřených dveří v Betynky školce, už se moc těší, tak uvidíme. No jo, já vím, vy už to máte všichni za sebou :-), mně trne až teď, jak už je veliká. Za dva roky si tu budeme radit, jakou tašku do školy ~y~

Přeji všem krásný začátek školního roku a občas dejte vědět, jak se Vám daří
macčí,Matyáš04,Richard08 25822
30.8.2009 21:19:09
zdravím,
hlásím,že ještě žijeme.Holky máte super luxusní fotky.Verísek jako vždy a Cacando koukám,že také ujíždíte na proužkách - děti mají neuvěřitelné oči.
Já teď "dráždím" hlavně diskuzi o poruchách komunikace.A tímto pozdravuji Lenny od Hanky (s Hančí a Štěpánem),kterou jsem potkala na srazu dětí s PK,který se konal nedávno a kde jsem pochopila,že by mohlo být i hůř.Teď mám momentálně depku z nástupu do MŠ, tak až ji překonám tak se snad překonám a hodím se nějaké aktuální foto :-)
Jinak Mates je stále "porouchaný" i když se to hodně lepší,proti jiným dětem stejného věku je to stále špatné.I když už začal tvořit věty,což je pokrok.Richard je pěkná vzteklina (tímto Verísku hlásím,že mám druhé dítě také trochu vyřvanější než to první) už i sám chvílemi chodí,pokud se něčeho drží - včera například dálkového ovládání od TV. A co se týká motoriky a logického uvažování,je oproti Matesovi 100 let za opicema (jak se lidově říká),ale pokud to znamená,že v dohledné době začne mluvit jsem šťastná jako blecha :-) Slovní zásobu má jako Mates ve dvou letech,takže mám velkou naději.
Mějte se fajn,přeji všem příjemný a pohodový začátek školního roku
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599
28.8.2009 19:39:46
Deticky vsechny moc krasny.
A ty kukadla~s~
Verísek+VELAMATO 23592
22.8.2009 1:11:52
No a na závěr tradiční porovnání- Verunka a Laurinka:

Verísek+VELAMATO 23592
22.8.2009 1:07:31
Laurinka jako malá doktorinka( tohle je max., co ji jsem v tomhle směru ochotna tolerovat):

Pirátek nebo klobouček?:

Tak růžová nebo oranžová?
Mlask- pusinka:-):

Poprvé na nočníčku:

Verísek+VELAMATO 23592
22.8.2009 0:47:33
U dědy na zahradě:

Verísek+VELAMATO 23592
22.8.2009 0:30:36
Pouť u prababičky na vesnici- na dvorečku- tady to miluju, protože tady jsem se narodila a strávila dětství:

Holčičky moje:

Naše nejmladší kvítko kudrnatý:

No a takhle to nějak vypadá, když se má skloubit mimino s finišem na baráku- naše budoucí garáž:

Verísek+VELAMATO 23592
22.8.2009 0:17:28
Tak 2x to být nemělo:-( Sorry...
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 9561  [Dalších 9121 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.