Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
31.8.2009 13:00:43
Tak jen v rychlosti pár obrázků,než pojedeme na „intr“
Koupání doma, to nám trochu zezelenal bazén,tak museli do vaniček Takhle jsem si vykompenzovala alespoň na chvilku ty dva penisy,odnesl to Matyáš .Dělal půl hodiny modelku Jeden čistič bazénů Koupání na srazu Pracovní nasazení,také na srazu Jedna domácí pruhovaná ![]() A na konec jedna porovnávačka Jani jo jo,za dva roky do školy je u nás možná ....velcí teda už fakt jsou,taky mi trne. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
31.8.2009 8:26:00
Ahojky,
Verísku, holky jsou nádherné a přestávají si být tolik podobné, zdá se mi. Cáco, máš krásné okaté děti a asi nikdy nezapřou, že jsou sourozenci. Ale Klárka je Ti víc podobná. Macčí, fotky by nebyly? Drž se, ať zvládnete MŠ v pohodě. Jsem hrozná, ale zapomněla jsem - kam nakonec Matyáš jde? My byli včera na dni otevřených dveří v Betynky školce, už se moc těší, tak uvidíme. No jo, já vím, vy už to máte všichni za sebou , mně trne až teď, jak už je veliká. Za dva roky si tu budeme radit, jakou tašku do školy ![]() Přeji všem krásný začátek školního roku a občas dejte vědět, jak se Vám daří |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
30.8.2009 21:19:09
zdravím,
hlásím,že ještě žijeme.Holky máte super luxusní fotky.Verísek jako vždy a Cacando koukám,že také ujíždíte na proužkách - děti mají neuvěřitelné oči. Já teď "dráždím" hlavně diskuzi o poruchách komunikace.A tímto pozdravuji Lenny od Hanky (s Hančí a Štěpánem),kterou jsem potkala na srazu dětí s PK,který se konal nedávno a kde jsem pochopila,že by mohlo být i hůř.Teď mám momentálně depku z nástupu do MŠ, tak až ji překonám tak se snad překonám a hodím se nějaké aktuální foto ![]() Jinak Mates je stále "porouchaný" i když se to hodně lepší,proti jiným dětem stejného věku je to stále špatné.I když už začal tvořit věty,což je pokrok.Richard je pěkná vzteklina (tímto Verísku hlásím,že mám druhé dítě také trochu vyřvanější než to první) už i sám chvílemi chodí,pokud se něčeho drží - včera například dálkového ovládání od TV. A co se týká motoriky a logického uvažování,je oproti Matesovi 100 let za opicema (jak se lidově říká),ale pokud to znamená,že v dohledné době začne mluvit jsem šťastná jako blecha Slovní zásobu má jako Mates ve dvou letech,takže mám velkou naději.Mějte se fajn,přeji všem příjemný a pohodový začátek školního roku |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
28.8.2009 19:39:46
Deticky vsechny moc krasny.
A ty kukadla ![]() |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
28.8.2009 7:35:55
![]() |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
22.8.2009 1:11:52
No a na závěr tradiční porovnání- Verunka a Laurinka:
![]() ![]() |
|
22.8.2009 1:07:31
Laurinka jako malá doktorinka( tohle je max., co ji jsem v tomhle směru ochotna tolerovat):
![]() ![]() Pirátek nebo klobouček?: ![]() ![]() ![]() ![]() Tak růžová nebo oranžová? Mlask- pusinka :![]() ![]() ![]() Poprvé na nočníčku: ![]() |
|
22.8.2009 0:47:33
U dědy na zahradě:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
22.8.2009 0:30:36
Pouť u prababičky na vesnici- na dvorečku- tady to miluju, protože tady jsem se narodila a strávila dětství:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Holčičky moje: ![]() Naše nejmladší kvítko kudrnatý: ![]() No a takhle to nějak vypadá, když se má skloubit mimino s finišem na baráku- naše budoucí garáž: ![]() |
|
22.8.2009 0:17:28
Tak 2x to být nemělo:-( Sorry...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.