Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
|
22.8.2009 0:16:49
Verunka "s a bez" brýlí:
![]() ![]() Verunky 1. taneční vystoupení na ZUŠ a 1. "vysvědčení"- závěr s L. byl pro mě stejně nejhezčí( a krom toho ty pohybový fotky z vystoupení s emi všechny mázly:-(): ![]() ![]() Verunčiny a Laurinčiny kamarádky- sestřičky Adélka s Barunkou- aneb nejlepší kamarád našeho tatínka taky umí jen holčičky: ![]() Poslední školkový den a radost z prázdnin- Verunka a její "spolužák" a jejich velká láska již od plenek( tahle série fotek fakt nešla "ořezat": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
22.8.2009 0:16:49
Verunka "s a bez" brýlí:
![]() ![]() Verunky 1. taneční vystoupení na ZUŠ a 1. "vysvědčení"- závěr s L. byl pro mě stejně nejhezčí( a krom toho ty pohybový fotky z vystoupení s emi všechny mázly:-(): ![]() ![]() Verunčiny a Laurinčiny kamarádky- sestřičky Adélka s Barunkou- aneb nejlepší kamarád našeho tatínka taky umí jen holčičky: ![]() Poslední školkový den a radost z prázdnin- Verunka a její "spolužák" a jejich velká láska již od plenek( tahle série fotek fakt nešla "ořezat": ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
21.8.2009 23:59:30
Tak jsem se dokopala konečně v tom všem zmatku a shonu i ke stažení a zpracování fotek již téměř archivních- takže něco "málo" zase od nás- z června a začátku července- ještě z dob relat. klidu:
Poprvé ve sporťáku- vláčkem k babičce :![]() Výlet do Prahy- plavba po Vltavě a Karlův Most: ![]() ![]() ![]() Nějak jsem se tady zašprajcla- v penzionku u Rožnova pod Radhoštěm: ![]() ZOO Lešná- u nás zatím "naše jednička" v ZOO :![]() ![]() ![]() ![]() A jedna z Pohádkového lesa tady kousek od nás: ![]() |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
16.8.2009 9:46:53
ahoj
![]() Verísku, máte to taky hrozně náročný! Pane jo! Ale bude taky dobře, uvidíš! Hrozně se vám uleví, až se přestěhujete! Kdy to plánujete? Já se hrozně těším, až začne Laila zase chodit do školky. Ona se fakt hrozně nudí. Nebýt toho malování, tak bych fakt nevěděla co s ní. Ještěže to malování tak miluje. Pár jejích obrázků jsem si nafotila, abych měla památku, protože nevím, jestli se mi je podaří uchovat někde v šuplíku. Tak mám fotky ![]() Dnes jdeme s manželem na bowling, přijde nám hlídat jedna holčina, už holky několikrát hlídala a Sabrinka je na ní zvyklá, tak si užijeme, moc se těším ![]() |
|
10.8.2009 22:28:36
AHOJKY
KOukám, že se tady dost diskutovalo- to je fajn Vás číst a vědět, že "žijete" a jak se Vám vede po tak dlouhé době LENNY, moc ráda čtu, že Ti léky nakonec sedly a je TI dobře- píšeš oprvadu optimisticky- mám z Tebe fakt radost ![]() JANI, Ty a Vy máte můj obrovský obdiv k Vašemu plánu- fakt se tohle už dnes málo vidí, moc Vám držím palce a gratuluju k super rozhodnutí ![]() Jinak u nás teď bylo( ještě trochu i je, ikdyž po dnešku je trochu přece jen líp) blbý období a já byla psych. i fyzicky docela v pr...:-( Měli jsme se teď v klidu pomalu stěhovat a finišovat na baráku, mamina měla hlídat holky, teď v sobotu 8. jsme se těšili skoro rok na svatbu švagrovky- taky měla hlídat mamina večer holky... No, prostě jsme měli velké plány, jak když přes rok jsem na vše sami a pytlíkujeme to všelijak s tím barákem s dětma všude atd., že o prázdninách nám pomůže mamka, která přes rok chodí do práce a je daleko a na prázdiny( učitelka) je na holky natěšená- ani nevíte jak... Takže ke spokojenosti všech... No, nakonec vše dospadlo úplně opačně a mamina skončila v nemocnici s vyhřezlou plotýnkou- prosadila si navíc svoji nemocnici- ne tady u nás, kdy by vše bylo pro mě jednodušší stran nemocnice i toho, že bychom tam denně za ní mohly s holkama zajít, takže teď za ní jezdíme už 3. týden 50km daleko a docela mi to dalo zabrat psychicky- vypadalo to na operaci, nakonec ale dnes rozhodli, že s eto ještě zkusí bez ní rehabilitací atd., ale 3 týdny to bylo hodně zlý:-( No, takže hlídání nebylo ani na barák, ani na svatbu, což v tu chvíli mi teda bylo fuk- řešila jsme pořád maminu- bylo mi jí a je děsně líto, rpotože celý rok dře a nervuje se s puberťákama a pak, když si může o prázdninách odpočinout a těší se na holky, jak si je konečně užije, tak skončí zavřená v nemocnici:-( No, ale ďolehlo to na mě samozřejmě i fyzicky, protože je to fakt záhůl s holkama do toho všeho a sami- hl. L. je šílený uřvánek:-( Takže vše jde strašně pomalu resp. víc stojí než jde:-( I tak chceme zvládnout stěhování do konce prázdnin, ale jak to nějek nevím:-( A aby toho nebylo málo, tak den před svatbou, se mi V: probudila s oteklou půlkou obličeje, vypadlaa jak zrůdička- něco jí štíplo do kořene nosu a oteklo jí i oko, no fakt žalostný pohled a ona měla jít za družičku:-( Strašně s ena to těšila, měla sehnaný princeznovský šatičky, růžičky do vlásků, no, hotová ona i já:-( Takže jsem jí narvala antihistaminikama a chladili jsme celý den, aby to na svatbu bylo dobrý, ale úplně se nám to stejně do 2. dne nepodařilo, idkyž vpoledne na ten obřad už to bylo přece jen lepší... Nakonec si to V. moc užila a my nakonec i s L. taky- když to jinak nešlo Do toho řeším s kamarádkou její maminku- bojuje s rakovinou a kamarádka si dává vinu, že to nepoznala dřív( je taky dr.:-() No a je toho víc, co te´d se sype...Ale už doufám, že to blbý máme teď zase na chvíli vybraný, prostože to teď bylo denně něco a fakt jedna jobovka za druhou- píšu jen něco. Hlavně teda, aby mamča byla v pořádku- to mě strašně trápí:-( |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
10.8.2009 20:38:23
Adísku, to je super, že jsi se ozvala
Zdravotně je to mnohem mnohem lepší. V podstatě je to tak, že kdybych nebrala léky, tak bych řekla, že jsem vlastně úplně zdravá Takže se cítím dobře, žádné záchvaty apod. Ťuk, ťuk, ťuk! Cítím se moc dobře a moc šťastná ![]() My tu máme od úterý (zítra tedy už týden) manželovo rodiče. Jsou tu úplně poprvé, tchýně neviděla ještě nikdy ani Lailu ani Sabrinu, táta viděl Lailu v Chorvatsku, když bylo Laile 1,5 roku. Měla jsem z jejich návštěvy strach, původně totiž měli přijet na 2 měsíce, nakonec se to zkrátilo na měsíc a teď z toho je necelé 2 týdny, protože tento týden v sobotu letí zase domů. Jen je to manželovi trochu líto, že letí tak brzy, měli jsme s tím spoustu běhání, papírování, také jsme platili letenky atd. a oni spěchají domů. Ale tchýně není typ, se kterým vydržím žít dlouho, takže bych řekla, že to bude tak akorát. Navíc jsou nepřátelé psů, takže už pár nepříjemných okamžiků také nastalo. U nás začíná pršet, ani mi to nevadí. Jakožto majitelka zahrady jsem ráda, že nemusím zalévat a hlavně máme na jižní straně strašně vyschlou trávu, takže déšť jen prospěje. Tak se mějte fajn Laila kouká na Bolta a hajdy na kutě. Už se těším. Dnes jsme tu měli velkou oslavu, Matýsek (Laily bratranec) dnes u nás slavil narozeniny 5 let, takže to bylo velké, dost lidí a měla jsem toho moc, takže se ráda odreaguju v posteli chvíli u knížky a pak spát ![]() |
| ADÍSEK 04+květen12 | 53762 |
|
|
6.8.2009 18:21:39
Ahoj teda tady se to rozjelo.Všechny moc zdravím.
Jani vás fakt obdivuji že jdete do pěstounské péče aly vy prrostě vypadáte tak pohodově.moc vám přeji aby to vyšlo podle vašich představ. Co se týče zlobení tak malá celkem poslechne, obačs teda musím počítat do tří sice začne řvát ale poslechne.horší je to s tím když jsme někde z dětma na delší dobu.třeba ted jsme byly na chatě s kamarádkou a vojtíškem(9m)a ona se i s ním pere o hračky chce vše co má.No asi známky jedináčkovství(snad ale časem sourozenec bude i když to bude asi boj když vidím co dělá).Drzá taky není sice párkrát vyplázla jazyk když jsme jí něco řekla, ale to jsem rychle zakročila.Ted na vše jen říká ach jo! Lenny tak to je super s tou trampolínou že jste jí dali do kupy.A už je ti líp po zdr. strance? Fotečky jsou taky super. |
| Čekatel na smazání | 19487 |
|
|
5.8.2009 7:44:22
Snad mate pravdu, uvidíme koho doma klepne pepka nejdřív :)
|
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
5.8.2009 0:27:00
Cacando mala je cela ty a Filip je hodnej kluk,kouka mu to z oci
.Michale ja to vidim stejne jako Jana,proste mame temperamentni deti a to je vsechno. ![]() |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
4.8.2009 16:04:52
Nevím, jak u Michala, ale to, co popisuje Lenny, je u nás taky, a zdá se mi, že tisíckrát za den. Řeším to tak, jak to přijde, hranice mají vymezené a držíme je, ale nemyslím si, že je to důvod k větším obavám, že je to fakt normální. Je to spíš otázka temperamentu, naše děti jsou spíš živější (nejsou hyperaktivní, to určitě ne) a tak jsou ty spory víc slyšet
. Můj muž se jako malý rval jako kůň se všemi sourozenci, občas dost natvrdo, a dnes jsou ze všech opravdoví gentlemani, kteří mají velmi vyjasněno, co si ke komu smějí dovolit. Naopak znám dost mužů, kteří se neprali, neb byli "slabí" a v dospělosti si to vylívali na ženách a slabších. Samozřejmě to není pravidlo. Taky si myslím, že je důležité jak hranice nastavit, aby byly pro děti realizovatelné. Laila je klidnější, tak to asi jde, ale naše děti nejsou schopné (opravdu nejsou, ne že by nechtěli) na trampolíně nevyskočit, jen chodit. Chvíli ano, ale ne dlouho. Šimi se hodně rychle naučil, že mu padání nevadilo, kdyby to tak nešlo, musela bych je tam pouštět postupně. Jsem se do toho nějak zamotala , ale prostě to cítím tak, že to normální je, čili není důvod k obavám, ale na druhou stranu je třeba jim dávat jasně vědět, že nemůžou druhému ubližovat a trvat na tom. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.