Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice | 42690 |
|
20.10.2010 10:07:32
no ahoj holky, tak se taky hlasim po dlouhe dobe...u nas tak normalka, skolka, krouzky atd..deticky zdrave, s Klarkou akorat taky chodime na logopedii , ale to uz jsme chodili vloni, ted procvicujeme Š,Č,Ž....a taky L, jde ji krasne, akorat ji u toho kolikrat vyleze jazyk z pusy, tak se to musi hlidat, no...je to vopruz, ale docela neprotestuje, kdyz trenujeme...takze to jde, ja ted hrozne prozivam tu ztracenou Anicku, je mi z toho uplne spatne, vlastne to misto kde se to stalo je kousek odsud a pry ta holcicka chodila do stejne baletni skoly, jako nase slecna, tim nechci rict, ze kdyby byla odjinud a tak tak by mi to bylo vic jedno, to ne, silene je to kazdopadne, chudinka mala a rodice taky :-((
ALCO jsem rada, ze uz je PAJE lepe a drzim palce, at to kluci nechyti...BLANI, jen pojd na face, ja tam jsem kazdej den, ale kolikrat mam vyplej chat, pac se tam jdu pobavit (t.j. zahrat hru) a kdyz mam zaplej chat tak si porad chce nekdo povidat....chi asi je ze mne morous, ale muzes tam nechavat zpravy a vkladat fotky atd...hlavne si to poradne zamkni aby ti tam mohli jenom pratele a nikdo cizi...PAVLIKU, MAKAZ, co ZUMBA vikend v listopadu, nenasly jste neco??? |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
19.10.2010 19:45:19
Ahojky,
já vůbec netuším co Verunce k vánocům, nejspíš zase playmobil a možná taky nějakou Barbie a knížku. Blanko, čepiček mám na MMB dost tak si o nějakou písni. Bude to tak jednodušší. Mám to tam i přehledně popsané. Facebook, taky jsem tam registrovaná, ale není na to čas. Hold jak člověk chodí do práce tak je to masakr. V osm do školky, do čtyř dělám, pak má Verunka každý den nějakou aktivitu a domů se dostáváme nejdřív v 18 hodin. Ve středu dokonce v půl osmé. Doma se něco pošmrdlá, uklidí, uvaří. Kolikrát si musím vzít práci i domů. Do postele se dostanu minimálně v deset. Teda snažím se. A jak to máte vy ostatní pracující? Mistyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, kde jsiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????????????????????, |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
19.10.2010 18:46:10
BLANI, ale my se tam prakticky nijak nescházíme. Jen prostě jedna o druhé víme, když teda napíše co dělaly a kde byly. Ale když nenapíše, tak víme prd, stejně jako tady.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
19.10.2010 17:02:10
Hm, my zas mame plavce a tenistu
, ale zejmena velkyho chytraka, uz me z nej hrabe ![]() Ivco, teplaky uz mam, ted potrebuju cepici , takovou tu slabou, nak tomu nasemu chytrakovi vyrostla kebule.Holky a v cem je ten facebook lepsi nez Rodina? To se jako misto tady schazite tam? Tak ze bych se taky zapojila? Tady je pusto prazdno, uz to na obovu nevidim. Ale budu muset od naky netere sehnat instrukce (nebo miposlete navod), jsem v tom absolutni panna nepolibena ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
19.10.2010 11:02:29
Blani, neplač
už jsme tady... Jste se pěkně rozjely..Téda, tady koukám bude olympijská plavkyně, slavný hokejista a tanečníci do Stardance ![]() ![]() My teda máme gymnastku ![]() Jinak nového skoro nic, Emča je zlatíčko a malej Vilík je čert!!! Snad tu zimu s nima dvěma v jednom domě zvládnu..někdy je to boj!!! No a zítra jdu na schůzku se šéfem, domluvit se jak v lednu nastoupím ![]() Vůbec si to nedokážu představit.Hlavně jak to všechno skloubím dohromady...A Kisli se mi zdá, že to fláká tady i na facebooku.Co furt děláš??? No a vánoce už řeším, Emča chce Barbie mořskou pannu a kočárek,přihodím nějakou hru a knížku a nebudu to víc přehánět. Vilík dostane nářadí, furt chce popeláře a pak ještě nějáký koleje a mosty a mašinky k tý sadě co už máme...A znáte to, pak babičky spousty kravinek..A děti pak pod stromkem zavalený a neví co by... A já chci nový naušnice, to ale budu muset ježíška dovléct do zlatnictví![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
18.10.2010 22:29:55
Ahojky,
také vás zdravím po delší době. U nás vše při starém. Budeme doma malovat a uděláme z ložnice dětský pokojík. Spát budeme v obýváku na sklápěcí posteli. Nemáte někdo zkušenost? Ještě se chci poptat jestli jste někdo byl v zimě o vánočních svátcích u moře? Chceme jet do Egypta, týkalo by se to termínu od 26.12 Niki, máte doma bruslaře a my zase plavkyni Teď chodí na plavání dvakrát týdně a až bude mít od listopadu plavčo se školkou tak už to bude 3x. Začala jí před týdnem angličtina. Tu má jednou týdně, je to vyloženě škola a kurz na rok a půl. Je nadšená. Co se týče mluvení. Umí asi všechno včetně R a Ř. Tak snad nás logopedie mine. Blanko, teď jsem si vzpomněla, že jsem se ti vůbec neozvala na ty tepláky. Už máš koupeno, viď. Alčo, držím Páje moc moc moc palečky. A taneční večery zní zajímavě. To by mě taky bavilo. My jsme si udělali relax víkend v Poděbradech se všemi možnými procedurami. Bylo to minulý víkend jak bylo zrovna tak krásně. A taky chodím každou středu na Arte dílnu, to je teprve odreagování. Ještě k tomu, když přijdu domů a je navařeno Ale na druhou stranu taky makám jako šroub. Alespoň, že už ta práce není doma. A co plánujete dětem koupit k vánocům? |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
18.10.2010 14:46:00
ALČO, tak držím palečky, ať se Pája dá brzy do kupy. No a hlavně ti kluci, aby to nechytli.
A co nového od nás ? No momentálně mám šílenou rýmu a čekám, kdy to ode mě chytnou kluci. Tomášek taky chodí se školkou plavat, byli zatím 2x a celkem mají jen šest lekcí, takže je to dost na prd. Pokud onemocní, to bude aspoň 2 lekce chybět. Taky jsem ho dala do hokejový přípravky. Máme zimák kousek od baráku. Nevěřím, že by z něho byl hokejista, na to není dost dravý tip a ani bych nechtěla, ale naučí se aspoň dobře bruslit. Mají totiž první rok zdarma, tak proč toho nevyužít. Navíc ho to bruslení zatím fakt baví, chodíme 3x týdně a teď ještě bude chodit 1x týdně se školkou. Takže bude 4x do týdne na ledě a bude umět bruslit líp jak já. A fakt se snaží, mám z něho radost. Tož tolik od nás. BLANI, tak na facebooku jsem já, Alča, Kisli, Dita, Makaz, Misty, Pavlík, Lůca, Rimlík a možná ještě někdo, si to dál nevybavuju. |
| Begonie | 17189 |
|
|
18.10.2010 9:59:47
Je, ja bych taky strasne chtela chodit tancovat. Ale Jirku bych tam nedostala a pritom on byval vyhlaseny tanecnik. Asi si budu muset najit nekoho jinyho.
![]() Teda Alco, t oje hruza, to jsem ani netusila, ze monomukleoza muze byt tak vazna, ja znam akorat pripady, kdy proste lidi meli dietu a byli doma, ale jinak docela v pohode. Tady je to ale fakt mrtvy, za chvilku nam to asi vypnou . A na tom facebooku (nebo jak se to jmenuje, ja tim jsem absolutne nepolibena), se schazite s holkama odsud z lednacku? Ze bych se taky pripojila, fakt mi chybite.Ale ted mazu na Financni pravo - budeme pocitat dan z prijmu, to je neco pro me matematikoblba. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
17.10.2010 14:40:37
Alčo,ať se Pája brzo uzdraví
Jinak závidím ty taneční. Taky bych ráda chodila,nabízela jsem to E.ještě když jsme spolu jen chodili. Jenže to byl pro něj důležitější fotbal a hokej,tancem opovrhoval.Dnes už změnil názor,ale do tanečních bych ho asi nedostala.S logopedií je na tom Maty podobně.Před prázdninama natrénoval ď,ť,ň. Teď děláme Ž Š Č. Š už začnáme slova.Ž slabiky a Č zatím jen ten zvuk. K písmenům L R Ř jsme se zatím nedopracovali. Logop.říká,že pro vstup do školy je důležitější Ž Š Č.aby měl dobrou češtinu,aby věděl kde se píšou háčky.Že kdyby neuměl R Ř by tolik nevadilo.Uvidíme, docela neprotestuje při cvičení např zvuk Š mu naskočil do 14-ti dnů. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
17.10.2010 14:12:35
Ahojky, páni tady je mrtvo.
Ale není divu, hodně nás je již v práci a taky je zde konkurence v podobě facebooku, že? ![]() Přiznám se taky tam ted častěji zavítám ![]() Dnes mám ale docela čásek( sedím doma s bolavým krkem), tak písnu i sem. U nás Honzík a školka zatím v pohodě.Už má za sebou 5. lekci plavání. Je to supr, moc se mu to líbí a je šikulka. Stále chodíme na logopedii a ještě asi i dlouho budeme. Už jsme ale rozhýbali jazíček a jde nám krásně i L. Už ho začal správně používat i v běžné mluvě. Ted trénujeme Ž,Š,Č a Z,S,C. Říká to velice změkčile a jazyk dává při tom mezi zuby, což je další zlozvyk. Když trénujeme, tak už to říká dobře, ale v běžné mluvě zatím ne. Až na leden máme v plánu začít trénovat R. Ale nevzdáváme to a bojujeme a trénujeme. Doufám, že do školy už budeme umět skoro vše. Já v práci taky OK. Stále dělám jen na 6 hodin a zatím to na těch 8 nevypadá, ale co naplat, aspon nějaká práce. Ted jsme měli problémy s Pájou, tedy ještě jsou, ale je to lepší. Lehla s chřipkou ze které se vyklubala mononukleoza a musela být okamžitě hspitalizovaná, protože jaterní testy byli dost hrozné. Poležela si i na JIP, protože měla problémy s dýcháním a měli strach o srdíčko. Ale už je to lepší a snad nám ji konečně zítra pustí domů. Už tam leží od minulého pátku a je nám po ní smutno. Čeká nás ted docela náročné dodržování přísné diety a navíc je mononukleoza spojena s únavovým syndromem, takže Pája je na tom dost zle s fyzičkou. Je pořád unavená, ospalá a taky dost zhubla. Je z ní takové pobledlé vyžlátko. Doufám, že se dá doma brzy aspon trochu do pořádku a bude moci do školy. Nevím jak se jí ten minimálně měsíc podaří dohonit Ale pokusíme se domluvit s profesory na doučování a zvládne se to. Hlavně aby se vše dalo do pořádku a orgány se vrátili do původní velikosti. Ted má játra a slezinu abnormálně veliké a nesmí minimálně půl roku na cvičení, či nějakou námahu ani pomyslet. K tomu nám onemocněl i Petříček a měli jsme strach, že má to samé. Naštěstí zatím ne, ale ještě 4 týdny budeme čekat, který z kluků se makazil. Ale i při těchto problémech jsme se nevzdali naší nové záliby a tou jsou taneční pro manželské páry. Jdeme ted v úterý už na 4. hodinu. Začíná to být náročné, ale my se nevzdáme. Strašně mě to baví a Petr to taky zvládá a baví se. Za ty dvě hodinky si supr zatančíme, naučíme se kroky a strašně se nasmějeme. Na konci po 8 lekcích nás čeká ples, tak to bude určitě super. Je to ted náročné s časem vzhledem k ježdění po nemocnici a všech aktivitách, našich i dětí, ale aspon nemusíme myslet na to, že se blíží ten dlouhý a hnusný podzim ![]() No to je tak něco aktuálního od nás a tak písněte i ostatní jak se daří a co dětičky. Užívejte podzimu a odhánějte bacily!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.