| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 11122  [Dalších 9992 >>]
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
27.10.2010 7:12:48
Hezké ráno,

Blani, tak co nepostihlo to i vás?

Děti dnes jedou s babičkou a dědou na chatu. Mělo by být hezky, tak snad se jim předpověď povede. Tím hezky, myslím, že bude svítit sluníčko,jedou na hory. S teplotama to už žádná sláva nebude. Co naděláme, přeci jen je skoro listopad.
Kluci jsou zatím zdravotně OK ,ťuk,ťuk. Maty kašle,ale jen večer než usne a než zabere Sinecod.Trošku smrká.Honzíka ráno a večer pobolívá v krku,ale to je v tomto období normální. Na horách jim mylsím bude dobře, lépe se tem dýchá a není tam tak suchý vzduch.

Alčo, jak se vede Páje?
Begonie 17189
26.10.2010 9:28:56
Tak to nase zvraceni byl pekny masakr - ve skolce to z 25 deti melo 21 + 1 ucitelka!!! ~a~, uplna epidemie. Ale Adamek uz je v pohode, tak sel dneska do skolky. Byl uplne OK uz vcera, ale nechala jsem ho aspon den doma na diete, hmmm snedl asi balicek piskotu ~t~. Je z nej uplna kostra, kdyz jsem to mela v lete ja, tak jsem za den vy:-© 3 kila. Ale brzo jsem to napravila ~g~~n~. Jestli to na me taky skoci, tak budu fakt nastvana, ve ctvrtek rano si jedeme uzivat do madarskych lazni, jupiii ~z~
Kislice 42690
25.10.2010 20:26:54
ajeje, BLANI, tak se drzte, at to brzo pomine a at se tomu vy dva vyhnete :-(

IVCO, tyjooooo, BRAZILIE, tam bych jela moc rada...

Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
24.10.2010 21:28:09
Blanko, no potěš! Držíme Adámkovi palce ať je brzy fit. A ty zkus třeba preventivně jíst activii nebo takový ty cucací bombony na posílení imunity. Třeba se tomu vyhneš. Je to fakt děs běs. Na ty čepičky koukej na Mimib azar.
Begonie 17189
24.10.2010 11:48:39
Ach jo, Adamek ma nejakou strevni chripku. Chytil to ve skolce, v patek tam bylo jen 12 deti a ucitelka rikala, ze ostatni doma zvraci - tak my uz taky. Teda "my" zatim ne, jen Ada, ale pocitam s tim, ze na nas to taky skoci. Ja to mela v lete a vubec se netesim.

Ale je to fakt peklo, uz zvracel snad 9x, vsechno zblity, nemam to vubc kam povesit a ted ma jeste i teplotu. me je ho tak lito, chudacek maly, jak jsem to mela vlete, tak jsem myslela, ze bude vazne po mne. Jediny, come utesuje je, ze to trva 1 den. Ale zitra je se skolkou ozhodne konec, musim zpunktovat mamu, aby ho pohlidala.

Ivco, teda Brazilie, super!!! A nemohla bys toho vyuzit a podivat se tam za nim? iran, nebo kde to byl predtim, tam bych si to netroufla, ale Brazilie, to musi byt desne zajimavy. Je, musim se podivat na ty cepice. Jdu "na berusky" a dam vedet.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
23.10.2010 21:55:18
Ahojky,

já taky plánuju vodit Verunku do školy dokud to půjde. Mám hrozný strach.

U nás se zase schyluje k dalšímu Jirky výjezdu do zahraničí. Tentokrát do Brazílie. Tam ještě nebyl :-) Mě to moc netěší, ale co nadělám. Budu si muset nějak poradit. Přibude nám do domácnosti chůva. Jelikož prodávám v obchodě sama tak mi bude muset s Verunkou někdo pomoci. Ještě najít někoho spolehlivého. Toho se děsím nejvíc. Taky nás čeká komplet malování celého bytu. A budeme se přesouvat z ložnice do obýváku. Verunka bude mít pro sebe celý pokojíček a my budeme spát v obýváku na sklápěcí posteli. Nemáte někdo zkušenost? Verunce jsem dneska objednala dvojpatrovou postel. U nás se užije.

Dneska jsme jeli celá rodina do Brna do Bonga. Verunka se tam vyřádila. Je to fakt bezva. Fotky bohužel nemám.

Frčím spát, zítra budu mít prací den a taky musím na obchod. Čááááááááááááááááááu
Begonie 17189
22.10.2010 12:50:29
No ja nevim. U nas me ani tak nedesi, ze by se Adamek snad mohl ztratit, prece jen, jsme skoro v centru, zadny opusteny mista, i kdyz, kdyby si ho nekdo vyhlidnul a chtel nekam odvlect, tak tomu se jasneze nezabrani. Ale hlavne je to u nas pres dost silenou silnici, desne sirokou, na zelenou se skoro neda prejit. Jsou tam semafory, ale dost naprd, protoze to je velka krizovatka a i na zelenou tam vjizdeji auta ze strany. Pred nedavnem tam prejeli 8letou holcicku ~n~, co sla na zelenou, dost o tom bylo v mediich, jeji tatinek je American a hodne to rozmaznul. Tak toho se fakt desim.

A taky raniho vstavani. adamek je silenej spac (po kom to asi ma ~f~), do skolky pravidelne dorazime pozde a to tam mame byt do pul devaty. Takhle to bude o hodinu driv, to bude peknej masakr.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
21.10.2010 19:25:10
Honzík chodí už občas do školy sám. Ze školy ho vyzvedávám.Teď chceme vyzkoušet,že v pondělí bude po sportovkách chodit na chovatelák sám(zatím ho Emil převádí). Je to asi 5 min. od školy.
Včera byl prvně na cyklistice,EMil mu tam odvezl kolo a že pak pro něj přijede,jenže se nějak nepotkali,H.byla zima,tak jel sám domů.On už občas chodí ven sám na kole byl sám asi 2x.
Vím,že je neštěstí co se stalo té holčice,ale zastávám názor,že je nemůžeme pořád vodit za ruku.JE TO JEN MŮJ NÁZOR.Také je rozdíl, když má dítě školu u nosu(jako třeba Honzík)a když dojíždějí dál.Ale třeba syn kamarádky jezdí ze školy sám,bydlí v horské vesnici, busem jede asi 6 km.Každý to má nastavený jinak.
Mirka, dvě mláďata+// 2258
21.10.2010 19:15:58
Blanko, no vidíš, náš Vojta bude mít 9 a my pro něho pořád do školy jezdíme. A zatím to nehodláme měnit. Ráno ho tam vozí manžel a odpoledne vyzvedávám já, díky tomu, že nedělám na plný úvazek. A když nemůžem, povoláváme babičku nebo dědu. V dnešní době už je to normální, si dítě vyzvedávat, ne jak to bylo za nás, když jsme chodili na základku. Ale jasně že každý to tak řešit nemůže. Případ s Aničkou mě fakt nadzvedává, navíc když je stejně stará jako ten náš kluk. ~a~
Begonie 17189
20.10.2010 15:45:35
Ach jo, no uvidim, ten internet je hroznej zrout casu a jeste se poustet do neceho jinyho, no juknu na ten "fejsbuk", jestli je to k necemu ~t~. Jak pise Ivca, co jsem v praci/ve skole, tak mam cas akorat, kdyz mi PC chrousta to, co jsem udelala, tak chvilku kouknu na Rodinu, ale jinak je to bida.

Sotva jsem s jazykem na veste skocila ctvrtak, tak uz zaina patak a to je desbes nejvetsi, mela bych psat diplomku a ucit se na statnice :-©, ale nechce se mi do toho, tak si ctu Harryho Pottera,ja jsem takova jednodussi, vzdyt vite ~2~.

Ted mam cas jenom proto, ze jsem dnas byla soudit (konecne vrazda, ale asi se mu neprokaze, takze bude osvobozenej. Teda stejne pujde sedet, protoze toho nakradl za statisice a k tomu se i priznal, ale vrazdu teda policajti zvorali.) No a navic tu dneska byla uklizeci slecna a naklidila tu a i vyzehlila,tak mam cas sem nco psat.

Kisli, to je hruza, vid, ja si to vubec nedovedu predstavit. Ale prece nebudeme s detma chodit do skoly do 10 let ~d~, ale byt maminka ty Anicky, tak uz jsem asi v blazinci. ~n~~n~~n~

Hele, budete vsechny davat deti do skoly, nebo planujete nekomu odklad? Adamek teda urcite pujde, stejne je ve skolce skoro nejstarsi, ale zrejme jsouchlapecci naky pitomneji, je jich tam 7 a do skoly pujdou max. 2. Tak aby tam nekoho znal.
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 11122  [Dalších 9992 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.