Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
29.9.2010 14:30:31
Ahoj Hosi, já jsem ještě doma, ale za půl roku už půjdu do práce. Kisli je taky ještě doma, Makaz taky ještě chvilku, Dita a dál už ani nevím. Jen nějak není co psát.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
29.9.2010 14:29:09
BLANI, s náma taky nechce nikdo jet. Ale my chcem do Orlických hor, nechcete jet tam ?
|
| Begonie | 17189 |
|
|
29.9.2010 10:07:48
Ach jo
![]() ![]() , tak nikdo s nami nechete jet na hory? |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
28.9.2010 15:31:22
Hosi, na zubní jdeme 13.10.a zuby mu dostaví, jsem zvědaá jak to bude vypadat, já už jsme si na něj celkem zvykla
![]() V pá.jsme odjeli na chatu(krkonoše). So.celkem ušla, táta s Emilem udělali dost práce na zahradě před zimou.Emil v ne.odjel,protže včera musel do práce. Já s dětma a našima jsme měli zůstat do dneška. Jenže v po.jsme to vzdali, protože propršela celá neděle a v po.lilo taky.Dnes jsem mluvila se sousedkou a prší tále Maty je šikulka,trenujeme Š zatím děláme jen mašinku a po 14-ti dnech už to naskočilo.Ale jde mu jen ta mašinka. Když zkusím třeba ŠI,ŠU, tak je to jen SI,SU asi to musí dostat nejdřív do uší.Ale i tak mám radost. |
| hosana | 17744 |
|
|
28.9.2010 14:58:15
tak sem se za váma přišla podívat a koukám, že nám ta naše diskuse nějak zkomírá
![]() Je tu vůbec ještě někdo na mateřské s druhým prckem? Nebo už všechny pracujete? Míšo, týjo sem se lekla při pohledu na Honzíka v tom zpěvňovacím lůžku! To je mazec teda! A spraví mu ty zoubky? Chjo, má je chvili viď a hned o ně přijde, to je smůla:o( Blani gratuluju ke zkoušce a fakt tě obdivuju, vyznat se dneska v právu a pak ho aplikovat do téhle divoké džungle, co tu panuje, musí být náročný, já bych na to neměla A já sem taky poslední dobou furt nachcíplá, měla sem předminulý týden nějakou chcíplinu s teplotou a málem sem si vykašlala průdušky. A náš H. měl letos třikrát angínu, z toho dvakrát spálovou, mamka byla v Praze na operaci zad, manžel má něco s kloubem na noze, heká už měsíc.. no letos jedem teda:o(A jak trávíte svátek? To je síla to počasí co? Já se těšila na barevný podzim, kaštany a tak a ona taková slota:o( Ani kola už asi neužijem letos:o( Ani ty okna nemůžu umývat ![]() Na dnes jsem slíbila klukům kino, ale nemám k dispozici auto, tak trčíme doma. Pustili sme si Lotranda a Zubejdu, tak jdu s klukama koukat a dohánět resty, co nestíhám průběžně. Např. tu mám plno věcí na zašívání, ,tak jdu na to - krtek už asi půl roku čeká na přišití ruky, tak dnes už se dočká Jen jestli si s ním ještě někdo bude hrát, že Plyšáci už u nás nějak nefrčí, frčí meče, pistole, indiánský obleček a kreslení - ale malujem jen samé bojovníky a rytíře v kalužích krve![]() ![]() A co frčí u vás? Tak papa ![]() Tak papa |
| Begonie | 17189 |
|
|
24.9.2010 13:39:55
Ahoj, nechteli byste s nami nekdo jet v zime na tyden na hory? Mysleli jsme Italii, Jirka uz nasel naky stredisko, kde je hodne modrych sjezdovek, aby si prckove zalyzovali a asi nekdy v lednu, kdy je to trochu levnejsi.
Tady je odkaz na to stredisko: http://www.talpa.cz/lyzovani/italie/folgaria-lavarone/ mysleli jsme Clubresidence Alpi nebo Alaska. Pro dospely by to vyslo na nejakych tech 5 tis. a neco na osobu, pro kluky o neco min, protoze maji skipas zadarmo, ale stejne se bude muset koupit jidlo, takze je to asi vlastne nastejno. Ach jo, my jsme takovi chudaci, ze vsichni nasi znami maji velky deti a Adamek si pak nema s kym hrat . Co jsme mu to udelali ![]() ![]() ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
22.9.2010 17:58:59
Ahojky,
Ivčo, budeš mít softshelové bundy, konkrétně ty z Háemka?Ale ne ty jendobarevné,ale takové ty strakaté.Potřebovala bych 110 a 134. Blani,gratuluji k úspěšnému složení zkoušky ![]() ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
22.9.2010 17:38:25
Blani, jůůůůů gratulace veliká.
Jsi holka šikovná ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
22.9.2010 14:50:56
Hlasim, ze mam zkousku z Trestniho prava - za 2. Ja jsem tak stastna, ze se dneska asi opiju. A dostala jsem mj. trestne ciny proti zivotu (to je ta vrazda, usmrceni, zaviti..., jak jste se mi tady tuhle smaly).
![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
21.9.2010 21:24:56
Makaz, ja nevim, procjsem porad tak chcipla. Ale myslim, ze proste nedavam ty detsky bacily. Ja byla fakt celej zivot zdrava, ale od ty doby, co neco pritahne domu Adamek, tak to na me vzdycky skoci a drzi se me to tydny. Adamek uz je davno OK a ja porad melu z posledniho. Dneska jem rano zrusila tenos, protoze to fakt neslo, ale nakuzelky jsem musela (bylo nas akorat 6) a malem jsem nedohrala.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.