| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 11122  [Dalších 9952 >>]
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
21.9.2010 15:26:05
jo jo Makaz, užívej si, dokud můžeš. Mě tohle období klidu bohužel mine, protože Davídek půjde do školky až příští rok v září a já v dubnu povalím do práce.
makaz 31812
21.9.2010 12:50:08
Blanko, ty jsi taky pořád nějáká nemocná..~a~ Já např. se krásně zbavila rýmy, byli jsme o víkendu na padesátinách a po lahvi červeného a pár slivovicích byla rýma z těla pryč~t~~3~

Od pondělí chodí Vilík do školky a když jsem pro něj přišla, tak řval, že nechce domů..takže asi tak u nás~:-D Jde jen na týden a pak zas až za tři týdny zase na týden. Myslím, že hůř ponese, že do školky nepůjde~;) No a emča je šikovná hodná sestřička, dle paní učitelky mu pomáhá, vodí ho na záchod, oblíká ho..~s~ Tak mám radost.

A já uklízím, jezdím na koni, bruslím, měla jsem kosmetiku, zítra kadeřnice..prostě si to užívám~b~ Však ono mě to v lednu skončí~n~
Begonie 17189
19.9.2010 21:56:34
To byl krasny vikend, co? My jsme si na kolech fakt uzili. Ale uz koncim s baleni a vybalovanim, od pristiho tydne zustavam az do zimy doma a pak rovnou na lyze.

Teda pokud nezhebnu - mam desnou rymu a kasel a boli me v krku a hlava a uz vubec se mi nechce ucit na tu debilni zkousku. Ja uz se fakt snad pomatnu. Mam posledni 3 dny na opakovani, ale nemuzu to uz ani videt. Jakmile to otevru, tak se mi zacnou zavirat oci a uplne to prestanu vnimat. Jestli me ve stredu vyhodi (jako, ze to je velmi pravdepodobny), tak se jdu odstrelit.
Begonie 17189
17.9.2010 10:26:17
Ivco, dorazil, ale na jinou adresu, tam z domova nejak nemuzu. Uz jsem odepsala.

Co delate o vikendu? My jedeme do jiznich Cech na kola, snad jeste bude hezky. Vcera jsem Adamkovi koupila ve sleve cyklisticke kalhoty. Hrozne si je pral a ted prudi, ze mu tam ta "plenka" prekazi. Asi ho roztrhnu ~q~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
16.9.2010 21:22:44
Blanko, psala jsem ti meilík, že potřebuji vědět jakou potřebuje délku. Nedorazil?
Begonie 17189
14.9.2010 12:57:35
Ivco, nemas tam naky teplaky pro Adamka? Ne zatepleny, normalni bavlneny. Ze vseho o prazdninach desne vyrostl, mam jedny jediny hnusny po neteri a nemam co mu dat do skolky. Ale netusim velikost, to, z ceho vyrostl byla 110 (taky od tebe - khaki a cerny a takovymi cervenymi auticky). Tak nevim, jestli 116 nebo jeste vetsi ~d~? Potrebuju aspon dvoje, design je mi celkem putna, ne ruzovy, i kdyz ty by Ada ocenil ~t~. Koukala jsem na Berusky, ale asi blbe, bud maly nebo velky.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
13.9.2010 21:01:55
Ahojky,

taky vás zdravím po nějakým tom týdnu. Jsem zavalená prací tak na zábavu na internetu zbyde minimum času. Tento týden už začínají Verunce všechny kroužky tak se musíme zajet. Dneska jsem jí vedla na plavecký kurz a tak strašně mě z toho lidstva tam rozbolela hlava, že mě prášek asi nemine. Takhle ze začátku tam bývá strašně narváno než se to protřídí a lidi si ujasní jestli budou chodit nebo ne. V pátek měla Verunka první hodinu Zumby, přišla nadšená tak snad jí to nepustí. A já si jdu zítra odpočinout na jogu. Už se těším.

V sobotu jsme si jeli zaplavčit do Laa an der Thaya. Tam jsem si zase odpočinula, však jsem to potřebovala, dělala jsem teď 14 dní v kuse, včetně sobot a neděl.

Gabča se neozvala, co. Jak Tomášek ve školce asi.
makaz 31812
13.9.2010 12:25:26
Ahoj, jo jo Blanko, už má každá nějak moc práce~;)

Já např mám plné ruce práce užít si poslední mateřské prázdniny..takže taky vyrážíme..Např. včera jsme byli ve Vídni. S dětma, kolama a bruslema na Donauinsel. Mají tam vídeňáci pěkný cyklostezky, já si to dala rovnou na bruslích..tempo bylo pomalé s dětičkama..Každopádně jsem dnes vyřízená..ujeli jsme toho dost..troufám si tvrdit kolem 40 km. Z toho já tak 15 na bruslích..Jsou tam krásný dětský hřiště, hospůdky..báječnej den to byl.Doporučuju.

Koukám, že srazíky se pořádají jen v menších měřítkách..tzn. občas nějáká rodinná návštěva. Je fajn, že jste si to Alčo užili.

No a pište pište, kde jste všude byli, kde je to pěkný..sbírám dobré tipy na výlety~;) Např. Klaudíku~3~
Begonie 17189
13.9.2010 10:10:09
Tady to nejak umira. Byl vubec letos srazik? Vim, ze se neco planovalo na dobu, kdy jsme meli byt v Chorvatsku, tak uz jsem to potom nesledovala, ale asi nic, zejo.

Ja asi o vikendu ukoncila svoje letosni jezdeni na Sec. Jednak uz ma byt hnusne a dvanak si dovedu predstavit lip straveny vikend nez s tchyni. Ona je hodna, to fakt jo, ale furt mele a mele a navic kolem sebe siri nepohodu, jak ji tchan leze na nervy. On je vlastne neskodny, akorat je uz dost stary a babicka je takovy general a furt prudi a neco se ji nezda.

Ale byla sranda. byly tam s nama 2 patnactilety netere a to jsou teda pubosky jak vysity. me snad klepne za tech nakych 10 let, doufam, ze u chlapecku to probiha jinak ~t~.

Ted o vikendu jeste chceme jet s kamaradama na kola, tak doufam, ze aspon nebude prset a pak uz nas bohuzel ceka hnusno asi az nekdy do dubna. Mam nakou depku, furt se ucim na tu blbou zkousku a uz mi z toho hrabe a navic mi dneska rano odesel v praci pocitac. Uz druhy, proste se sam od sebe vypina. Tak nevim, asi je to mnou, treba kolem sebe sirim naky magneticky vlny.
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
12.9.2010 16:35:45
Ahojky,
to je supr počásko co? Tak i k nám na pár dní dorazilo babí léto.
A právě v čas. Měli jsme tu na víkend návštěvu až z dalekého Hodonína, Nikitovic rodinku.
Včera jsme si užili ´v ZOO Olomouc a dnes dopoledne výlet do Pradědovi galerie. A ted už jsme opět sami.
Nedalo mi to a ještě jsem ted poprala peřiny a už se sluní~b~ Tak jen aby nám to pěkné počasí ještě chvíli vydrželo.
Konecm týdne malujeme, tak aby pěkně všechno schlo.

Tak jdeme využít sluníčka a posbírat nějaké švěstičky do beček na slivovičku~t~

Pak juknu co jsme nafotili a něco sem hodím.~3~~3~~3~
[<<Předchozích 1160] Názory 11611170 z 11122  [Dalších 9952 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.