| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 11122  [Dalších 9942 >>]
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
8.9.2010 16:33:16
MAKAZ, tak to já bych rozhodně tu postel brala raději s knížkou ~y~.

BLANI, tebe bych v metru fakt nechtěla potkat ~t~~t~~t~.

Jinak to počasí mě fakt s..e. Když si představím, že teď bude půl roku takový hnus fialový a potom když konečně začne zase být pěkně, tak povalím do práce, tak je mi všelijak.

Kdo ví co Misty, jestli už maká.
makaz 31812
8.9.2010 13:11:57
Blani, tak jak jsi psala, dr řekla, že to nic není. Tak jsem ráda~:-D
Kdybych potkala takovou bláznivou ženskou, co si v metru mumlá něco o vraždách, asi bych se jí i bála~t~~t~ Tak bacha~j~
O zimě ani nemluv, mám chuť místo domácích prací skočit do postele..nemám bohužel s kým..tak leda s knížkou~t~
Begonie 17189
8.9.2010 11:14:26
Makaz, uvidis, co ti rekne dr. Ja mela pupecni kylu jako mala a nic s ni nedelali, jen mi myslim prelepili pupik naplasti. Adamek byl v pul roce na operaci s triselnou kylou a dr. rikala, ze ta se na rozdil od pupecni sama nespravi. Takze tak - treba z toho nic nebude.

Holky, ja jsem tak unavena ~n~. Nejak ty prazdniny a dovoleny rychle utekly a furt jsem se nestacila aklimatizovat. Dokonce mam v predsini jeste jeden kufr nevybalenej ~f~. 22. zari jdu na tu posledni zkousku, furt do toho cumim, uz mi to vubec hlava nebere, ja si tak oddechnu, az to budu mit za sebou. Teda jestli vubec, pripada mi, ze to pitomy pos... trestni pravo proste nemuzu udelat. A vecer prectu sotva 2 otazky a uz se mi zaviraji oci. Odpoledne jdu s Adamkem do knihovny. Budeme platit zpozdny za 2 knizky, co jsem nestacila vratit pred dovolenou. Teda, ja bych to stacila, ale meli prazdninovy provoz a v patek zavirali uz ve 3 ted mi daji pokutu ~n~~t~. Tak si tam asi vezmu aspon 1 otazku sebou, Adamek vzdycky stravi v knihovne dokud nas nevykopnou, ze zaviraji.

Uz jsem jak blazen. Musime se naucit nazpamet vyjmenovat vsechny trestny ciny (je jich asi 280!!! ~q~). Mam to na kartickach a furt dokola to melu. Jedu v metru a mumlam si - vrazda, zabiti, usmrceni z nedbalosti, vrazda novorozeneho ditete matkou, ucast na sebevrazde (to jsou trestne ciny proti zivotu ~t~, kdybyste to nahodou nevedeli) a lidi na me dost divne koukaji.

Jeste lepsi jsou trestne ciny vojenske - zbabelost v boji, opusteni vojenskeho materialu, urazka vojaka s nizsi/vyssi/stejnou hodnosti, ublizeni parlamentari... ~b~ to jestli dostanu, tak to rovnou balim.

No a ta desna zima a zatazeno venku. Beee, ja chci zase do teplych krajin, kdo to ma vydrzet.
makaz 31812
8.9.2010 8:45:24
Holky, nemáte někdo zkušenosti s kýlou na pupíku?? Nějak se mi nezdá Emči až moc vystouplej pupík. Nechala jsem ji doma ze školky a jdu se s ní ukázat k dr...Musím tam stejně pro potvrzení pro Vilíka do školky..A v pondělí holky mi to začne..oba ve školce!!!
Takže se musím objednat na kosmetiku, k holiči..snad stihnu i brusle, koně..no mám toho moc~t~

Ještě do ledna budu doma a v lednu nástup do práce..~e~A Vilík jde jen na 5 dnů v měsíci do školky,až od ledna na celý den..
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
6.9.2010 14:09:32
Niki,bylo to asi takhle.Emil jel v zadu s Matymu. V předu jel jiný tatínek a Honzík s tou holčičkou.Ten tatínek jim řekl,že ikdyž jedou rovně, tak mají u každé odbočky zastavit.No a jeli z kopce a H.jel i rychle,najednou uviděl odbočku,tak prudce zastavil a u toho uděla frajeřinku, tochu jako smyk.No a jak se natočil a zastavil,tak ona už to nedobrzdila a srazili se.
Chybu udělali obě děti, Honza jel rychle a ona neměla odstup.To že zabrzdil prudce je chyba taky,ale on vlastně jen poslechl a u odbočky zastavil.Zaímavé je,že jindy mu vše říkáme 10xnež poslechne a teď poslechl na poprvé.
Zubařka bude dělat ve stř. RTG (až se zahojí otok rtu)akdyž udou kořeny OK,tak ty nástavce udělá ona v opačném případě by nás odeslala jinam.
Begonie 17189
6.9.2010 14:07:11
Teda Miso, to je sileny. Trochu mi to pripomina, jak si pred 2 lety (teda, to to utika, bylo to tesne predtim, nez Adamek zacal chodit do skolky a ted uz je z nej predskolak ~n~) pujcila holcicka Adamkovo kolo a napalila to s nim do stromu a praskla ji lebka. Ale je to hroznej pohled na dite v tom zachranarskym limci, brrr, chudinka, tak at je brzo OK.

Adamek je dneska prvne ve skolce. Vcera jsem mu sbalila veci do skolky a fakt dost chaoticky, navic backory, co jsme vcera koupili mu jsou velky. Nechapu to, vel. 29 mu je taktak, ze div nema pokrceny prstiky a 29,5 mu pada z nohy ~a~. Tak jsem mu naridila, aby vecer ve vane vydrbal crocsy a nez mu ta noha poporoste, tak bude chodit v nich. Pres leto se Adovi nejak zdlouzily nohy, vsechny teplaky jsou mu kratky a vypada jak Rumun. Nasla jsem 1 tenky na "doskolky" a jedny silnejsi "naven", oboje dost hnusny, podedeny po neteri, ale aspon normalne dlouhy. Budu muset nekam vyrazit na nakup - me to taaak nebavi ~l~, nebo si neco objednat u Ivci.

Adamek se strasne do skolky tesil, ani jsem nemela problemy ho rano budit, nastesti je hodne predskolaku, takze ho nepreradili do zadny jiny tridy a udelali mu radost, ze predskolaci nespi po o. Ale kazdy musi mit: kufrik, sesit, pastelky, fixy, orezavatko, modelinu, gumu..., tak jsem to hned rano vyrazila jeste koupit, sumasumarum 410.- Kc ~y~. A to jsem to mohla mit jeste drazsi, pac kufriky meli za 250 se spidermanama, ale tez za 150 s Ferdou mravencem a nastesti jsem nemela Adamka sebou, takze to proslo. A vyzehlila jsem si to koupi nuzek se supermanem a orezavatkem a Bleskem, tak snad mi to projde. Jirka by svamu milackovi samozrejme koupil cokoliv, jak by si pisknul, ale na nej jsem nechala jsen stravny, skolkovny letos neplatime ~t~. A sobe jsem si za odmenu koupila sponku za 19,90, jsem ted desna dlouhovlasa blondyna, co mi jedna kadernice porodila a 2. otehotnela, tak vubec nevim, co se sebou ~t~.

Pak uz jsem jenom zabehla na postu, kam mi prisla Opencart (to je ta nova prazska tramvajenka, co stala 880 milionu, kdybyste nekdo nevedel), posilali je ze Zlina ~d~, dojela si ji na nabit, takze uz konecne nemusim jezdit nacerno a do prace dorazila uplne vyrizena. Uf, jeste, ze si takdy muzu odpocinout ~t~~v~
6.9.2010 14:00:31
MÍŠO a oni jeli proti sobě a neviděli se ?
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
5.9.2010 20:42:28
Tak si představ te,že ta holčička, co se s ní Honzík srazil jela k dr.protože jí pořád bolela ruka. Takže jí má zlomenou pod ramením kloubem.Má na těle krunýř na 4 týdny.Takže šlupka to musela být slušná.
Begonie 17189
5.9.2010 17:08:19
Ahoj holky, jsme zpatky z Chorvatska a ted uz nas ceka zas normalni provoz, ale moc se mi to teda nelibi, prazdniny byly lepsi.

Prijeli jsme vcera v 1 v noci, je tzu bordel jak v tanku, protoze muzu vyprat vzdycky jen jednu pracku, pac se mi vic nevejde na snuru v koupelne a nejak se mi navic nechce vybalovat. Asi to zustane v kufru do rijna ~t~.

Uplne jsem zapomnela, co musi mit sebou Adamek na zitra do skolky, ale hlavne nema backurky, takze ted musim makat do Flory a neco u Bati ulovit.

A vecer jdu na mejdan, to toho moc nevybalim. A jeste musim koupit nakej darek. Tak ahoj zase zitra nebo nekdy.
5.9.2010 14:55:21
MÍŠO, chudák Honzík. Zoubků je škoda, ale je dobře, že se mu nestalo nic horšího. Jak jsem viděla tu fotku, tak mi úplně zatrnulo.
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 11122  [Dalších 9942 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.