| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 11122  [Dalších 9922 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
2.9.2010 19:36:29
Kisli, měla angličinu ve školce celý rok. Naučila se hrozně moc frází, žádné písničky a tak. Takže se domluvila co chce na pití, co chce na jídlo, řekla jak se jmenuje, odkud je, kolik jí je, pozdravila, poděkovala, poprosila, atd.. Řekla si, že chce maminku, na hřišti používala určitá slovesa, jako jump, go, atd. Dost jí naučil i Jirka. Nechci jí nijak extra chválit, ale fakt překvapila jak je šikovná. Umí počítat do dvaceti, zná barvy, zvířata, potraviny a já nevím co všechno se ještě učila. Letos bude ve školce pokračovat plus bude mít ještě angličtunu extra v Mammacentru se speciální lektorkou, kde ten kurz za půl roku stojí 4500,- takže doufám, že se taky dost naučí. Jinak já jsem na angličtinu úplně tupá. Všechno domlouval Jirka.

Makaz, bylo to v Turecku Antalia, Kemer, hotel Kilikya palace. Spokojenost maximálně maximální. Byl to jeden z nejluxusnějších hotelů tam. Všechno perfektní, vychytané, nemáme co vytknout. Letěli jsme s Exim tours. Co se týče CK tak také max spokojenost. Vše klapalo na jedničku. Akorát těch peněz co to stálo. Dva dospělí, Verunka zdarma (platila pouze letenku a letištní taxu) a stálo nás to 64tis a bylo to ultra all inclusive. animační programy, každý den čisté ručníky na pláž, vlastní pláž a ještě plno dalších vymožeností. Takže pokud chcete vyrazit tak doporučujeme, možná pojedeme i příští rok do stejného místa. Uvidíme. Zatím nejbližší věc plánujeme Egypt na 25.12. Hrozně mě ta zima láká vyjet do tepla. Uvítáme klidně nějaký typ.

Dneska už asi nezvládnu další fotky, ale až bude zase čas tak vložím. Vzala jsem si dneska práci domů tak musím zapracovat.

Mějte se, papa.

Mirka, dvě mláďata+// 2258
2.9.2010 18:16:44
Holky ahoooj, náš nástup do školky proběhl v pohodě, no doufala jsem, že to bude bez slziček, když už je předškolák, a zvládl to, líbí se mu tam, je vidět, že už je na to to dítě zralé. Ale samozřejmostí to není, mají tam chlapečka ve velikánech, co prý hodně brečí po mamince a i jsem ho dnes viděla, jak plakal, bobátko malé.
Co Gabčin Tomík, je nadšený?

Fotky z prázdnin hltám, ty od moře jsou pro mě úžasná exotika, my jsme byli tak akorát na výletě na Praděd, ale mají tam zas parádní vymoženost, že vyšlapete nahoru a dolů si můžete půjčit koloběžky a sjet to dolů, takže jsme to využili a byl to úžasný zážitek.

Alčo, viděla jsem fotky z Teplic, no vždyť jsme se mohli vidět, nemáš na mě číslo?, že jste se nestavili, bydlíme kousek.

A jinak přeju hodně radosti a úspěchů v novém školním roce pro nás všechny z ledňáčků!
Kislice 42690
2.9.2010 10:10:48
Ivco, moc pekne fotky, a ty tobogany tam musely bejt supr...hned u hotelu...hele a jak to myslis, mluvila s nima anglicky, tak jazykova bariera zadna??? K.maji ve skolce taky castecne anglictinu, ale to znamena, ze umi asi 2-3 pisnicky a zna par slovicek, tot vse, takze jazykova bariera by rozhodne byla a velka...nebo V.chodi do anglictiny jeste nekam jinam???~e~

nojo, mame tu 2 nove skolkare, ale tak jsou to rovnou predskolaci, tak urco v pohode....

my byli vcera na baletu a pak na zapisu do ZUS...K.pujde zrejme v mych slepejich, zapsala jsem ji na piano...:-) takze mame 2 x tydne balet, 1 x tydne hudebka a 1 x tydne plavco, to si nechce nechat vzit ale mozna bude muset casem, pac to 1 ousko porad nevypada dobre, dostali jsme kapky a takovej spec.balonek, kterym ho profukujem a za 2 mesice kontrola, pak se rozhodne jestli trubicka ano nebo ne...to je fakt blby, no, to 1 ousko je naprosto zdrave a slysi na nej perfektne...~d~
s Pajou mame plavco a cvico, jinak nic nepridavam, pac bych se z toho taky zblaznila, toho vozeni, myslim :-)))

MAKAZ, Pavlik neco psala na face, ze bude Zumba vikend v rijnu...jdeme ne??? ja teda jeste na ZUMBE nikdy nebyla, ale napravim to hned v nedeli...
Kislice 42690
2.9.2010 10:02:16
MAKAZ, jaaak jedete do Rakouska se znamejma...jako s nama neeeee???? ~o~ a Ceske hory, ten Cernej Dul byl fajn, nebo ne??
makaz 31812
2.9.2010 8:41:54
Ivčo, to Turecko vypadá dobře. Kde jste byli a jak jste byli spokojení???

Kisli, přesně, letí to, za rok budeme ve skříňkách dělat místo na sešity a učebnice ~e~

Nikito, máme zamluvenou Itálii ještě v prosinci a to bez dětí..I když Martin furt chce Emču vzít, ale já bych si klidně udělala líbánky~t~ Mamka nám bude hlídat, ale oba půjdou do školky, tak to nebude tak hrozný..Pak plánujeme Rakousko s dětma..máme zase tip od známejch, tak jedeme s nima. Ale určo ještě dáme nějáký český hory, kdyby někdo jel a měl tip na dobré místo..jsem pro ~;) Kisli?????~3~
1.9.2010 21:53:58
Ach jo, tak poza 2 ještě jednou.
1.9.2010 21:48:31
Odklikla jsem si to nějak dřív...

Verunka fotí

Výlet do hor nad mraky :-)

Jedna póza

Druhá póza
http://iveta.hb.sweb.cz/16.jpg>

No a pokračování zase zítra. Ráno brzy vstávám do práce. Dobrou.
1.9.2010 21:46:23
Pěkný večer,

tak Verunka ze školky přišla nadšená. Sedla si nad grilované kuře a strašně vykládala jak asi ještě nikdy v životě. Odpoledne jsme stihli krátkou procházku na koníky a pak doma jen sprcha, večerníček a usnula jak dudek. Ve školce po obědě prý nespala tak teď bude asi lehko usínat brzy. Od půlky září nám začnou kroužky, to už se nemůže dočkat. Bude mít 2x týdně plavání, výtvarku, cvičeníčko, angličtinu a v pátek dvě hodiny aerobicu a baletu. No a nějaké aktivity ve školce, ale to ani nepočítám. A já budu mít pravidelně každou středu odpoledne dílnu pro dospělé, kde se hlavně plete z pedigu a dělaj se různý další jiný techniky. A snad se dostanu občas na jogu nebo zumbu.

Tak a asi začnu s vkládáním fotek z dovolené v Turecku.

Odlet ve 4h ráno z Prahy

V Turecku pohled při klesání na moře a hory

Tady už následujeme poslíčka do našeho pokoje

Večerní animace pro děti, perfektní věc!

A tady už něco nesedělo... Verunka dostala teplotu. Naštěstí trvala jen jedno odpoledne a noc.

Tady se fotíme se Shrekem z melounu

Pohled z balkonu na část moře a bazénu

Ráno před snídaní jsme si obsadili lehátka u bazénu

Dělali výýýborné lívance s čokoládou, to byla naše siesta v deset hodin dopoledne.

Animační team fungoval celý den. V deset hodin obešel bazény a naší pláž, děti šly s nimi dělat různé věci a k vyzvednutí byly ve 12 hodin. Také perfektní věc, Verunka byla nadšená. Mluvila s nimi anglicky, takže jazyková bariéra žádná. Je hned vepředu s pončem medvídka. Ten pán s vozíčkem rozvážel po naší pláži kávičku a čaj :-)

Výroba pohlednic

Aquaaerobic :-) já jsem v tom davu s bílým šátkem na hlavě

Verunka fotí :-)
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
1.9.2010 15:04:00
Ahoooj,
tak i u nás začala škola a školka.~t~
Honzík se do velkého oddělení moc těšil a dle toho jak nadšeně tu o tom ted povídá, tak to bylo super.~R^
Hned od příštího týdne budou jezdit na kurz plavání. Tak jsme zvědavá jak to bude zvládat.

Všem školkáčkům i školákům přeji vše nej do tohoto roku a at mají opět brzy prázdniny.

No a maminkám pevné nervíky a co nejméně toho shonu kolem školy,školky i kroužků.

My už se také zajíždíme, jak v práci tak v kroužcích.
Ale bude to fajn, určitě.

No a jak naši nový školkáčci Tomík od Gabči a Vašík od Mirky, co? Myslím že jinak už všechny děti chodili, že?

No nic jedu pro dcerunku do houslí, dnes mě ukecala, že se jí busem nechce~d~
1.9.2010 8:29:04
Ahojky,

taky vás zdravíme 1. září. Verunka byla ve školce celá nesvá. Ale určitě se rychle zaběhne. Já jsem v práci a snažím se dohánět školkové a školákové objednávky. Nějak prudce se ochladilo tak maminky nahání podzimní oblečení.

Až bude trochu času někdy po večerech tak začnu vkládat fotečky z dovolených.

Tak zatím pááááááááááááááááááááá.
[<<Předchozích 1190] Názory 11911200 z 11122  [Dalších 9922 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.