Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice | 42690 |
|
1.9.2010 7:41:29
ahoooj, jdu pozdravit, poprat vsem hezky zacatek noveho skolniho roku (mame tady nake nove prvnacky, vubec??) , tak nase deticky uz jsou predskolaci..to to uteklo, myslim, ze pristi rok tu budeme spolecne slzit (teda pokud sem jeste nekdo nakoukne, zejo)
)) pac uz budem asi vsechny zamestnane matky...u nas je to jak s MAKAZ, spousta prodlouzenejch vikendu (ten posledni jsme byli v Drazdanech) a tak nejakou delsi dovcu ani nepotrebujeme kdo jeste jede k mori, tak preji hezke pocasi a uzijte si to... |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
31.8.2010 17:59:52
já mám vyhlídlé kam, ale nevím s kým. U nás totiž letos vychází jarní prázdniny jako poslední až v půlce března a to už je u nás se sněhem většinou bída. No a naši dvojí známí, kteří by s náma jeli, jsou vázaní na jarní prázdniny.
|
|
|
31.8.2010 17:58:25
MAKAZ a kam jedete na hory ?
|
| makaz | 31812 |
|
|
31.8.2010 9:11:06
Ahoj, tak se nám to krátí..už zítra.Už se těším!!Mám totiž doma ještě neteř, už skoro celý prázdniny dny a je to šílený!!!!!!!
Jinak zářijovou dovolenou u moře už asi nedáme, máme za sebou několik víkendovejch akcí u nás v Čr i v Rakousku, tak už to myslím stačí. Už mě to balení taky nebaví ![]() To spíš už máme zamluvený hory v prosinci ![]() ![]() U nás je dneska pěkně hnusně, zataženo, vítr, zima...to je snad na zatopení... ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
27.8.2010 13:25:07
No holky, ja tu tyden nejsem a tady nic. Tak ja taky moc naprispeju - vcera jsme se vratili z kol, pred chvili jsem dobalila a ve tri vyrazime do Chorvatska. Tak doufam, ze tam bude teplo, predpoved neni moc optimisticka.
Aspon, ze jsme si uzili na tech kolech. Byli jsmena Jindrichohradecku a tam jsou fakt hezky cyklotrasy, hlavne ne moc aut. Pocasi bylo porad hezky, akorat v utery trochu prselo, tak jsme jel na vylet do Slavonic - to je vazne kouzelna vesnice (mestecko). Jinak jsem jezdili na kolech, kazdy den kolem 20 km a kluci (Adamek a jeste jeden o rok starsi chlapecek) moc hezky slapali. A rostlo silene hub. Konecne jsem objevila neco, co Adamka opravdu bavi - koleckovy brusle a jezdit na kole po lesnich cestach. To se divim, on je na sebe takovy opatrnik. Ale tady se vubecneboji, riti se lesem po cesticce, kolo poskakuje, Adamek vejska, ja ze im smrt v ocich a skoro ho nedohonim. No nic, jdu varit, veset pradlo, mazat rohliky na cestu, zkoumat, co jeste nemam sbalenyho. Tak ahooooj v zari. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
20.8.2010 15:21:02
Blani, to balení nezávidím, ale ty výlety a Chorvatsko jo
![]() ![]() Tak si to užíj.... i to poslední balení ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
20.8.2010 14:01:27
tak ja se zase loucim. Jdu domu zabalit na dalsi tyden a jedu na chatu. Zitra jedeme s Adamkem a kamaradkou a jejim chlapeckem do jiznich Cech (k Jindrichovu Hradci) na kola. Uz se tesim, byli jsme tam i vloni a bylo to bezva. A snad se ma umoudrit konecne i pocasi.
Vracime se ve ctvrtek pozde vecer a v patek jedeme na tyden do Chorvatska. To snad uz bude posledni baleni techto prazdnin, uz toho mam dost ![]() |
|
|
20.8.2010 9:03:48
Ali, poslala jsem ti mailík, tak uvidíme, kdy dorazí.
|
|
|
18.8.2010 15:20:19
ALI, já ti odpovídala ráno kolem půl desáté. Psala jsem, co říkáte na druhý zářijový víkend to jest 11.-12.9. ?
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
18.8.2010 14:47:31
Ahooj ve spolek,
tak jsme doma z dovolené a je vám to tedy pěkný šok opět v realitě a to i s prací, kam už jsem dnes šla ![]() Ted by jsem potřebovala ještě týden na vybalení, vyprání a relax ![]() Koukám, že Kisli měla origoš pobyt ve stanu Já by jsem to tedy i docela brala, jen představa co vše by jsme pro nás pět museli pořídit![]() Tak to raději nějakou chatičku ![]() Koukám, že se tu virtuálně cvičí. Blani nesmutni, že jsi po cvičebním víkendu nabrala. Já o dovolené tři týdny, každý den ráno vstávala v šest a makala na eliptikalu+ brusle+ kolo+ výlety a k tomu jsem dodržovala zdravý jídelníček a nabrala!!!! jsem tři kila ![]() ![]() ![]() A není to svalová hmota, ani omylem, i na centimetry mám víc ![]() ![]() ![]() ![]() Nevím co dělám špatně ![]() ![]() ![]() Prostě čím víc se snažím, tím víc je to na nic!!! ![]() ![]() A k tomu pohybu. Zumba vypadá úžasně, jen na mě to příjde moc věcí najednou. Mě stačí ten aerobik a aquaerobik. No a brusle naprosto miluju. Jen u nás není až tak kde bruslit a nemám s kým, bééééé Blani, tak jsme na tom podobně![]() Včera jsme ještě vyrazili do lesa a páááni ROSTOU ![]() ![]() Tak jdu stáhnout fotečky a jak bude chvilka něco vložím. Niki, psala jsem ti mailík a nedošla odpověd, tak jestli ti došel? A nebo ho máš ve spamech ![]() Páádím sklízet úrodičku na zahrádku. ![]() ![]() ![]() Užívejte léta, pak už bude jen hnusně ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.