Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kislice | 42690 |
|
8.7.2010 9:11:20
NIKI zrovna jsem se te chtela zeptat, u nas porad des...a to mu plinu nedavam (jen na spani) uz 14 dni a jeste porad to nechape...nikdy se nevycural do nocniku, venku cura a kadi kde se mu zachce, doma dela louze nebo do slipu...myslim, ze uz z toho ma trauma a to mu za to nenadavam, chodi a rika, ze chce plinu, kdyz udela louzicku....vcera dopol jsem si fakt dala tu praci, na nocnik ho posadila snad 20 x a on se pak sel vycurat na zem do predsine...tak je to na nic, v sobotu odjizdi s tatinkem do Beskyd, to zas asi dostane plinu, pac nebude mit moznost ho prevlikat x krat jako doma, zejo ...tak to zas zkusim po navratu, chjo! :-( vam samo gratuluji...
![]() ![]() |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
7.7.2010 16:31:54
Niki, ano som vlastne doma, ale pomaham aj v reštike.Robim co treba, od papierov po umyvanie riadu :), len neobsluhujem, to by som asi vyhnala ludi
![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
7.7.2010 12:43:44
Ahoj Anitko, páni tebe jsou dlouho nečetla
. A jak se jinak máš ? Chodíš do práce nebo děláš v té vaší hospůdce (máte hospůdku, že jo) ?KISLI, čéče, my jsem už zvládli odplínkování. Nakonec to šlo docela rychle. Řekla jsem si, že mu dám týden a uvidím. Tak jsem předminulý čtvrtek sundala plíny a hned následující pondělí si začal říkat. Tak jsem ráda. Horší je to s kakáním (to bylo i u Tomáška). Na kakání si neřekne a buď se vykaká do plíny po spaní, to v tom lepším případě nebo se pokadí do slipů. Nevím, proč s tím kakáním dělají takové cavyky. |
|
|
6.7.2010 22:23:33
Kisli, nechodime, lebo teraz tu bolo v podstate fakt horuco a nebolo ani velmi kam, a nechcela som ju ani brat medzi vela ludi,aby na nu nahodou niekto "nekychol" , nech nechyti nieco. ALe zajtra ju uz nesiem ku mame , boli sme aj u sestry, takze nie sme celkom vo vazeni:)
|
| Kislice | 42690 |
|
6.7.2010 21:27:46
BLANI, kdybys sla nebo chtela jit na nakou kulturni akci od 10.7.-17.7. tak dej vedet, jo?? To same kdyby se nekdo chystal nekam bez deti
)) treba PAVLIK na ZUMBA akci... |
| Kislice | 42690 |
|
6.7.2010 21:26:47
ahoj ANITKA, sice ta vidim na face, ale som rada, ze pises konecne aj sem, pekne to tu upada totizto...
akoto ze nechodite von? Akoze vobec?? nam MUDR povedal, ze ak bude vsetko ok, od 3teho dna mozeme, ale vyvarovat sa slnka...takze dnes sme sli do lesa a vcera ZOO (samo velku cast som ju mala aj v kociariku - chcela som ZOO vozik, ale nebol volny, takze sa striedala s Pavlikom) a vyhladavali sme tien...zajtra ideme na kontrolu, ten cas hned rano bol super teda, u nas fakt hroza...ak bude musiet o pol roka znovu tak si vydupem 1.operaciu, chudinka..a ja tiez..plakala som uz potom s nou...ked volala MAMI, UDELEJ NECO, ja mam zizen...POMOZ MI,chci napit atd...tak to bolo fakt strasne...ale ako vravim, je to za nami...chvalabohu MAKAZ ozvi se, naplanujem ten srpen, jo? |
|
|
6.7.2010 20:24:14
ahojky holky, tak snáď ste na nás nezabudli
my sa s Laurou pridávame do klubu, v piatok sme boli tiež vyberať nosnú mandľu, ale nie kvoli uškám, ale preto,že mala stále rýmu. V škôlke bola tak 4 dni a potom 3 týždne doma a to dokolečka už druhý rok, tak uvidíme, či to pomôže. Tiež sme zavreté doma, v piatok ideme na kontrolu.My sme mali ale šťastie, že sme šli hned prvé, takže o 7.30 už bola na sále. Lydka je v tábore od nedele, takže sa o to viac nudíme, ale ona si patrične užíva. Je tam už tretí krát a je veľmi spokojná. Prakticky mi ani nevolá, nemá čas :)) dovolenku zatiaľ neplánujeme, žijeme si po starom. Všetky Vás pozdravujem :)) |
| Kislice | 42690 |
|
5.7.2010 19:52:03
ahoj, dnes jsme byli s kamosema v ZOO, vcera k nam prijeli , vecer jsme hrali Activity
) a dnes odjeli...DESTY ahaaa, ja mela za to, ze nakonec mu je nedali...no a to me mrzi, ze to nepomohlo, vraceji se mu porad ty zanety ousek,jo?? K.na ne vubec netrpela, to spis nas Paja...K.je mela jen jednou v loni u nestovic, jinak nic...takze u nas jslo o ten sluch...jsem zvedava, zda to zabralo,ve ctvrtek jdeme na kontrolu k ORL a za mesice na mereni sluchu... |
| Gabča+4 | 14509 |
|
|
4.7.2010 22:09:30
KISLI,jsem ráda,že to máte zdárně za sebou,ale s těma ušima je to blbý,je dobře ale,že na to přišli už teď,ono to neslyšení je docela nepříjemný,něco o tom vím.
Jj,chodíme s Niky běhat a když neběžíme,jedeme na kolách To víš Nikča,dělá mi trenéra![]() DENISO,s neštovkama přeju co nejlehčí průběh,my je měli taky v létě,to dáte!! IVČO,to není možný,Verunka už na táboře,má dobrej loďák ![]() |
| Desty | 21386 |
|
3.7.2010 22:51:45
ahoj holky, jen nakukuju - jinak nestíháme.
Kisli - Kubík má - resp. měl trubičky. Dostal je loni na vánoce - bohužel jedna mu vypadla v březnu a druhá asi každou chvíli - se tam drží jen tak tak. A na tu tekutinu v uchu pozor - stačí malá rýma a šup, je to hodně náchylné na záněty. Moc držím palce, ať pomůže odstranění mandle, u nás to bohužel nepomohlo. Všem krásné léto ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.