| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 11122  [Dalších 9822 >>]
Begonie 17189
16.7.2010 0:05:02
Ahoj, tak ja se zas na nakou dobu loucim. Zitra jedu za Adamkem na chatu a v nedeli jedeme do Cernosic, kde budeme u kamaradky a Adamek bude pres den na tenisovem tabore a ja budu chodit do prace a odpoledne si budeme uzivat. Teda doufam, ze to to takhle dopadne, nekdy pred desatou volala mama z chaty, ze Adamek breci, ze ho boli ousko ~n~. Jemu se to obcas stava a zatim vzdycky, krome jedenkrat, zabralo nase osvedcene placebo ~t~ - nahreju takovy ten tekuty ohrivaci polstarek a a dam mu to na chvilku na ucho. Nastesti jsem jim ho tam nechala v tasticce s lekama, tak mama volala, jak se s tim zachazi. ted se chudak v tom vedru jeste vic źahreje, kdyz bude mit na ucho teplico ~:( . Ach jo, snad se to tim spravi a zitra uz nebude nic vedet. Ale bylo mi ho lito, jak jsem s nim telefonovala, tak nemohl chudinka ani mluvit, jak plakal (teda myslim, ze ne bolesti, ale tak mu prislo se lito) a "maminko, prijedes hned hned hned, jak se nasnidas" ~n~. To vis, ze jo, kocicko moje - akorat musim zitra nakoupit, sbalit sebe a jeho na dalsi tyden, ale pak hned vyrazim.

Tyjo, venku zacalo prset,snad se trocu ochladi, tady je zas jak v peci.

Klaudi, super fotky!!! To jsi dobra ~R^, ze v takovymhle vedru se skrabes nekam do hor. Ja jsem rada, ze dycham a poflakuju se v klimatizovanych kavarnach. No jo, holt hotelova fiflena, to jsem ja.

Ivco, moc hezky obchudek, mas to fakt krasne srovnany.
Klaudík a 3 holky 19750
15.7.2010 22:45:15
Ivčo, tak 30-40 min na vrcholu určitě posedíme (dle počasí) a kocháme se výhledy. Dáme si tam i sváču, já i kafe z plechovky~t~

Na fotky jsem se podívala, máš to tam pěkné~R^ a i docela hodně věcí~R^
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
15.7.2010 21:48:36
Klaudíku, parádní fotky. Já bych se tam tedy bála vylézt. Jsem v tomhle děsná. Ale ten pohled musí být parádní. Vydržíte pak tam nahoře alespoň nějakou chíli nebo jdete hned dolů? Beskydy super, až na to šílený ubytování v kempu.

Tak už mám fotky z obchůdku, kdo chce kouknout tak tady http://www.uberusek.cz/aktualita.php?id=16982
Klaudík a 3 holky 19750
15.7.2010 16:35:30
Chi, tohle mě pobavilo~t~

http://www.stream.cz/video/489261-rehtajici-se-ctyrcata
Klaudík a 3 holky 19750
15.7.2010 15:24:08
Ahojky~3~,

téééda, kde jste????? Asi na dovolené nebo na koupališti, že?
Ty horka jsou šílená, takové teploty nemusím, doma v bytě máme 31 st, děs:-(
Do toho chytla Nikča něco střevního, chjo~:(, tak ji kurýrujem, aby byla do dovolené fit.

Aanitko, ahoj~:-D, fajn, že se ukážeš~;)

Ivčo, co Beskydy? Jak jste si je užili?

Kisli, tak moc držím palce ať Klárka na ty trubičky nemusí!

My byli s Tomem, poprvé po šesti letech, bez dětí a perfektně si to užili. Hlídali naši a my jeli do polských Tater na tři dny. Už mi fakt chyběla nějaká ta pořádná túra jen s baťohem na zádech a bez neustálého ohlížení se po dětech~t~
A tady pár fotek od nás....

horské město Zakopane a pohled na polskou národní horu Giewont 1895 m.
Hora připomíná ležícího bojovníka~;)

Pohled z Kasproweho Wierchu na Swinicu 2301 m - cíl naší túry...je to takový dvojvrchol...ta nejvyšší hora na fotce:-)

Tak na tuto horu jsme lezli:-)

Cestou na vrchol byly samé řetězy

Vrcholové foto~:-D - Swinica 2301 m

Tak a sestup dolů

A nějaké fotky z koupání:-))

no a jinak holky řádí na terase v bazénku

13.7.2010 15:06:49
Blanko, já jsem taky v práci a taky tu není až takový pařák. V Brodě je celý den střídavě zataženo.

Verunka šla dnes za svojí kamarádkou a bude tam spát do zítřka.Pak po obědě pojede ta kamarádka zase k nám a bude spát do čtvrtka u nás :-) Máme to pošéfované. Holky jsou perkfektní.
Begonie 17189
13.7.2010 14:41:20
No holky, kde jste??? Vsechny nekde u vody a ja se tu parim v praci. A to tu je minimalne op 10 stupnu min, nez u nas doma, tam je to fakt na chcipnuti. Zitra to balim a jedu za Adamkem a mamkou a neterema na chatu a vyrazime ke kamosce, co ma bazen!!! ~z~
12.7.2010 11:46:02
Blanko, dala jsem Verunce stovku do peněženky. Úplně jí to stačilo. Koupila si odznak, přívěšek s kůží a snad zmrzlinu. Ještě asi 50,- Kč dovezla domů.
Begonie 17189
10.7.2010 23:58:27
Ahoj holky, to je vedro, co, ja se snad uvarim. V nasem panelaku je ted, skoro o pulnoci 34!!!! stupnu :-©.

Byly jsme tyden na Seci, cela nase mala rodina a meli jsme se naaadherne. Nastesti Jirka nejak premluvil babicku, abysme tam byli sami a bylo to bezva. Tchanovci jsou fakt hodni, ale je to s nim tezky. To jsem si uvedomila, az ted, kdyz vcera prjeli, ten rozdil. Babicka furt mele a mele, zadnej klidek, furt se stara, az prehnane, NE pro ni neni odpoved: Nechcete babovku - ne - aspon na snidani - ne - my si upeceme dalsi - ne - fakt ne? - NE!!! ~t~

Ale vedro bylo fakt ukrutny. Meli tam s nami byt 4 dny Luca s Mildou a Matyskem, ale Matysek dostala anginu, takze prijeli az v utery. To se teda zrovna brutalne ochladilo, fakt hrozne, 12 stupnu, takze jsme travili cely den v chate, ale nechali tam Matyska spat (museli do prace), tak byl Adamek stastny. Nastesti ve stredu uz bylo zase lip, tak sme zvladli vylet na lodi, trampolinu a hrani venku. Hrozne pekne si vyhrali, fakt jsme o nich 2 dny nevedeli, kdyz Matysek odjel, tak Ada regulerne brecel, ze se mu po nem styska. Nastesti si nasel i dalsi kamarady, tak se to nejak nakonec zlepsilo.

Kisli, to mate trapeni s tema usima. Ja si nikdy nevsimla, ze by Klarka nejak spatne slysela nebo mluvila? ~d~ Tak to snad ted bude dobry. Adamek ma rymu vlastne furt, akorat v zime mu pomohly ty kapky na astma, na ktery ma mozna nabeh, ale ted jsme je prerusily, takze zas smrka. Zrovna ted ma fakt vyzivnou zelenou hnusacku, ale tu asi chytil ode me. A neztracej nadeji - nejvetsi debza na odplinkovani a vubec curani a kakani byl nas Adamek a taky to nakonec zvladnul ~R^ I kdyz v zapalu hry si jeste obcas ucurne ~Rv

Hele, a jak to myslis s tou kulturni akci? To jako bez deti? Adamek je totiz tenhle tyden s moji mamkou na chate a ja chodim do prace, ale po praci si klidne dam na neco rict. A ten dalsi tyden zase chodim do prace a Adamek je na tenisovym tabore, ale jen pres den, odpoledne a v noci bude doma, teda budeme vsichni u kamaradky v Cernosicich. A pak jede sam na tabor ~n~, miminko moje maly. A ja zas budu pracovat, chudinka moje mala ja ~n~~t~

Ivco, jak si to udelala pro Verunku s kapesnym na tabor? Dala jsi to vedoucim? Adamek totiz samo nema zady predstavu o penezich a neco bych mu na zmrzku a lizatko chtela dat, ale nevim jak.

Jeste neco jsme chtela - jo Anitko, ahoooj. To mate taky trapeni a Denisa s nestovicema ~a~. Nam se to zatim nastesti vyhyba. Nosni mandli pry ma Ada zvetsenou, ale ORLozka rikala, ze by ji zatim nechala, nestovice jeste nemel, tak jestli je nedostane ted ve skolce, tak ho necham ockovat, aby nchybel hned v 1. tride 3 tydny. A uz nevim, tak dobrou.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
8.7.2010 9:39:54
KISLI, to vypadá, že fakt ještě ty svěrače neovládá, když ho to samotného mrzí, že dělá loužičky a chce plínku. Nevím, těžko říct.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 11122  [Dalších 9822 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.