| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
2.2.2012 8:10:09
Míšo, tak to je teda pěkný úlet. A jak to vypadá u vás se sněhem ? U nás totiž žádný sníh není, jenom kosa jak sviňa. Tuto zimu byl sníh pouze 2x po ránu a do odpoledne už bylo po něm, takže si zatím děcka vůbec neužili. Příští týden sice jedeme na hory, do Beskyd, ale jestli bude taková kosa, tak venku asi moc nepobudem.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
1.2.2012 17:41:23
Tak u nás od 2.2. odvolání končí vyučování v 11.40 (M.to tak měl, H. má normálně o hodinu delší) ruší se všechny kroužky a družina je jen do 15 hod.
Je to kvůli mrazům, škola prý má nějaký denní limit,kolik může denně protopit a když to překročí čeká je pokuta.Je to z rozhodnutí naší městské části. Mě ta družina do 15 hod.tolik nevadí, ale myslím že spousta rodičů s tím může mít problém |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
1.2.2012 16:31:12
gratuluju všem našim šikovným prvňáčkům k jejich prvnímu vysvědčení.
|
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
1.2.2012 14:14:56
Hezký den,
Honzík i Matýsek měli samé jedničky. Honzík je již snad OK, průjem už není, včera ho trochu bolelal halava, ale teplotu neměl. dnes již trochu obědval, tak se to snad vrací do starých kolejí. Ostatním dětem také gratulujeme k úspěšnému zakončení prvního pololetí ![]() |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
1.2.2012 8:01:51
Nella prinesla ucitelce Merci. Od te doby, co ted ucim detsky kurz, ocenuji praci ucitelek jeste vic. Fakt, klobouk dolu, zvladnout kazdy den tech tricet deti ! Ja jich ucim deset a mam dva hyperaktivni a ty kdyz maji svuj den, tak dokazi rozlozit celou hodinu. V pondeli to bylo strasne a jest ted jsem z toho uplne grogy...
|
| makaz | 31812 |
|
|
31.1.2012 21:22:55
Jedničky od shora až dolů...
Gratulujeme i ostatním!!!! Taky jsme do školy nic nenesli, až na konci roku...No a dárky za vysvědčení nedávám.Měly jsme oslavu s kámoškama, byl dortík a šampíčko. Itálii závidím, nás čeká taky...ale až v dubnu...tak snad tam ještě bude sníh ![]() |
|
|
31.1.2012 20:17:43
Blani, muzu ti doporucit obuv na rohu Anglicke a - myslim ze je to Balbinova - je to mezi Pavlakem a Mirakem - maji tam zimni boty Superfit na suchy zip, koupila jsem je za 1060, coz je teda dobry. Pro Nellu jsem vzala vel. 34, na pristi rok, ale s teplejma ponozkama a vlozkama je uzije uz i ted na horach. Fakt nepromoknou.
Ja jsem ted taky v jednom kole, muzu kecat tak jedine tady... |
| Begonie | 17189 |
|
|
31.1.2012 20:11:29
Taky samy, vsech 9
. Adamek si tam zapocital i chovani . I kdyz tam pani ucitelka pry rikala, ze ji pocitac ani tu jednicku nechtel napsat. To se divim, ne, ze by byl az tak vzorny, ale zady poznamky nema, nikdy uca nic nerikala a jak znam naseho sprta, tak se i dost snazi, aby byl radne chvalen. Ale prej za to muze Honza , no kdepak nas vzornej chlapecek.Teda to je kosa, co. V sobotu vyrazime do Italie, tak snad nastartujeme. A jestl ibude naka silena zima, tak ja rozhodne nelyzuju. I v normalni zime jezdim zababusena v kukle, v nenormalni sedim v kavarne a ctu si. Lelo, nechame to po jarnakach, jo, ja mam ted desne nabito. Kde kupujes ty boty? Potrebovala bych pro Adu naky snehule, on si jeste neumi moc zavazat tkanicky, takze nase super goratexovy pohorky jsou dost k prdu. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
31.1.2012 17:06:23
Máme také samé jedničkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
31.1.2012 15:21:37
AHOJ,
tak mame same ! To jsem teda prekvapena, pani ucitelka je hodna a rozumna ! Nic nekupuji, jen jsme se zastavili v cukrarne a prinesli domu zakusky. Mnam. Blani, no jasne Ja mam pocit, ze uz te dost znam ![]() na hory jedou deti v nedeli s babickou a dedou a my tam prijedeme na dva dny - aspon neco. Deti se uz strasne moc tesi.. Dnes jsem nakoupila zimni boty pro ditka uz na pristi rok, Superfitky zlevneny na 40 %, tak doufam, ze jsem ty velikosti odhadls spravne. Ale za tu cenu jekdyz tak v poho prodam. Jsem magor, mam i bundy na pristi rok, uz je oba potrebovali, takze uz muze zacit pristi zima - i kdyz ja uz zase zacinam touzit po JARU !! A moje konto je vybrakovane...Zdravim ! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.