| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
5.2.2012 19:44:58
Hezkou neděli,
Mirko, n Černou horu již moc nejedíme. Jezdili jsem tam pravidelně, když v pražské cestovce, která vytěžovala hotel pracoval EMil. Dnes jsem se vrátili z Krkonoš, bylo to super, dnes bylo asi -9., idkyž pocitově se mi proti těm -15 moc rozdíl nezdál.Hlavně Honzík si to užil, ten by mohl být venku do 8 do 20 hod.Maty je spíš letní tip ![]() Akorát Honzíkovi asi trochu omrzl spodní ret.Ačkoliv jsem ho mazala krémem proti mrazu, večr ještě niveou + jelení lůj.A to měl pusu schovanou buď v kukle, nebo v roláku.Ještě jsem si myslela,zda se mu neudělali opary,ale ty tam nevidím, proto si myslím,že je to omrzlina Ten spodní ret je oteklý,suchý, popraskaný a občas se mu odchlipuje kůžička.Přitom jsem ho fakt několikrát za den mazala kvalitním krémem.Teď ho to štípe,svědí a omezuje v jídle,promazavám krémem + framykoinem. Maže si to sám, protože je to citlivé a na dotek bolestivé. Nbeo je to ještě od prudkého sluníčka, jiank fakt už nevím. |
| Mirka, dvě mláďata+// | 2258 |
|
|
3.2.2012 22:16:54
a taky komáři pěkně pomrznou!
![]() Míšo, když vídávám v Panoramě na ČT2 tu Černou horu, vždycky si na tebe vzpomenu. To je ta, kam jezdíte, ne? |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
3.2.2012 12:07:27
Alčo, jestli nezmrznou teď tak už nikdy
![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
3.2.2012 12:06:39
No jo no holky se zoubkama jsme celkem pozadu
![]() Blani hezký pobyt na horách.... a neboj v Itálii je určitě tepleji. Dnes ráno u nás -20 a já na kole do práce skoro ani nedojela, jak jsme byla já i kolo ztuhlé ![]() Ale zase aspon pomrznou bacily, že? |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
3.2.2012 10:56:08
Verunka má 7 zubů už narostlých a osmý je tak ve čtvrtině.
Blanko, pěknou dovolenou !!! |
| Begonie | 17189 |
|
|
3.2.2012 10:51:50
Alco, 1. zoubek? Adamek uz ma 8 venku, ovsem narostlych jen 6 a nalezite velkych klofaku, takze vypada desne
![]() . Takovy mel pekny zoubecky a ted se mu tam ti obri nemuzou vejit a ma to jak bezdomovec.Ja se loucim, ted tyden nebudu, jedeme do Italie lyzovat. Kdybych se neozvala, tak jsem tam zmrzla, nebo spis jsem odmitla vyjit z kavarny a sedim tam furt a cekam na jaro. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
2.2.2012 19:14:41
Ahoooj
![]() Gratuluji všem prvńáčkům k jedničkám. ![]() ![]() ![]() Honzík má taky samé jedničky a je na ně náležitě pyšný. Brrrrr, holky jak mluvíte o těch horách, tak mě to vůbec neláká. A jak hlásí v horských kotlinách až -30 stupňů, tak to je mazec. U nás je ráno tak -15-16 a přes den se to drží kolem -12-13 a je to fakt drsné. Ráno jezdím na kole do práce a ještě že to mám tak blízko, ... jinak by mě z toho kola museli odsekat!!! Všude dokola zamrzly rybníky, ale nějak se mi v tom mraze nikam nechce a navíc všichni dost kašlou, tak to nechci pokoušet. A konečně se nám začíná kývat první zoubek, jupííí ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
2.2.2012 9:24:41
Miso, taky to mohli jeste tyden vydrzet, pak mate jarnaky, ne? Vzdyt snad ty mrazy musi povolit, to neni mozny, co je ted za silenou kosu.
Ja bych teda mela s druzinou do 15 hod. dost problemy, s jazykem na veste dorazim 2x tydne v pul ctvrty a ostatni dny je to jeste horsi. V sobotu jedeme do Italie lyzovat a ja se toho uplne desim. Ja se znam, kdyz je moc velka zima - a me je velka zima, kdyz ostatni jeste normalne lyzujou - tak sedim v kavarne a ctu si. Nebo si budu cist na pokoji. Stejne mam cteci abstak, po tech letech studovani. Ale trosku me to mrzi, fakt se tesim. Nejak nam ted o dovoleny nevychazi pocasi. V lete nam v Chorvatsku prselo, ted zas tak silena kosa , to vyjdou Jirkovi ty kaficka pekne draho ![]() . |
| Klaudík a 3 holky | 19750 |
|
|
2.2.2012 9:06:04
Ahojky
![]() tak i my hlásíme samé jedničky ![]() .Míša má taky pěkné vysvědčení, tak mám radost. Design ji fakt baví Pořád doma vypracovává nějaké projekty. Naposledy dostala za úkol vytvořit 3D model dětského pokojíku pro sedmiletého kluka. No, učitel ví, že má doma malé sestřičky, tak proto ji dal schválně kluka , ať se zapotí![]() Všem ostatním GRATULUJI k prvnímu vysvědčení ![]() ![]() Doufám, že jste to pěkně oslavili . My tedy jen decentně doma, ale dostala za odměnu sukýnku, kterou si moc přála.Jéé, vy se máte, že jedete na hory. Já o jarňákách musím normálně do práce, protože jsem ve tříměsíční lhůtě, takže zatím nemám nárok na dovču. Bééé..... Ale tak budu mít jen tři služby a víkend naštěstí volný, takže máme v plánu jet k našim a cestou asi sjedem do Beskyd na Pustevny. Jestli tedy počasí dovolí. Jinak je to docela záhul - tři děti, domácnost a práce na směny bez hlídacích babiček. A Tom je každý den v práci od rána až do večera. Budu se v budoucnu snažit snížit úvazek (raději až po zkušebce), ale nevím, nevím jestli mi vyjdou vstříc. Pár holek tam má snížené úvazky, ale naopak je tlačí do celého úvazku, tak nevím jestli to půjde. Tak se mějte všichni pěkně a pokud jedete na hory, tak ať vám vyjde počasí!!!! |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
2.2.2012 8:47:12
Niki, v Praze není ani trošku sněhu, jen mrazivé teploty. Ráno když vezl Emil Matýska do školy, tak bylo - 11. Využil toho, že jsem doma a vzal ho autem. V Krkonoších kam jedeme jsou úplné závějě. Brácha tam dokonce v týdnu musel jet, aby scházel sníh z komína. Byla tam velká čepice a hrozilo, že by sníh povalil komín a nebo by to udělalo neplechu při zatopení. Sousedka nás zásobuje fotkama a kluci už jsou nedočkaví.
Co se týče školy, nic s tím neuděláme, prý bude na stránkách školy dnes bližší vysvětlení. Teď to bylo jen takové strohé a ostatní info bylo z druhé ruky.Ale o finannce a spotřebu topení tam půjde určitě. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.