| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 11122  [Dalších 10862 >>]
Begonie 17189
25.1.2012 9:44:36
Adamek mel z pololetky 1* z diktatu a ze cteni a z naky Prvouky, nebo co to maji a 1 (jak on rika jednicku-nahace) z matiky (meli to silene dlouhy, cely list huste popsany priklady z obou stran, tak to nestihnul) a z opisu taky jen nahace, protoze zapomnel tecku za vetou a tecku nad j. To zapomina furt. Tak snad projdeme. Ale co chudak ten chlapecek, co mel 4 a 5, to teda nevim, jeste, ze se nas to netyka.

Ja mam dneska !pololetku! - poprve budu sama jednat s klientama. Zatim u toho vzdycky byl pan notar, ale rano volal, ze je nemocny, tak je to na me. Ale ja jsem rada, aspon mi do toho nedu kafrat.

Dneska jsem v praci az do 6, vecer jdu do divadla, tak se vubec nebudu zdrzovat chozenim domu. Taky musim predstirat velkou kativitu, kdyz chci jet o jarnakach na hory a vlastne mam oficialne odpracovano teprve mesic. Jak to bude s dovolenou, to jsem jeste nepocitala, ale obavam se, ze mi to nevyjde ~d~. Byla jsem jako studentka zvykla si delat v lete dlouhy prazdniny, tak to holt asi skonci ~n~. No jo, co se da delat, uz jsem velka.
lela, rosa, niki 88737
25.1.2012 9:36:36
Ahoj,

teda vy uz planujete leto ? ja presne nevim,jak budou vypadat jarni prazdniny, jsem holt OSVC, to ma vyhody i nevyhody....Muzu si udelat volno kdykoliv, ovsem nikdo mi to nezaplati...
Nella vcera prinesla dvojku z pololetky z matiky, nakonec jsem byla rada, obavala jsem se horsiho, protoze mi rikala, ze nepochopila zadani. Posledni priklad - meli obrazek s kytkami - dva ruzne typy a meli k tomu napsat priklad a doplnit vetu....je tam ..... kytek. Ovsem moje milovana dcerunka si misto kytek precetla krtek a byla uplne zmatena, co tak jako dela krtek, tak dopsala ne, jako ze tam krtek neni, a potom to preskrtla na ano, protoze kde jsou kytky, tam je prece i krtek - pod zemi, ne ? No tak jsem se vcera musela zasmat, kdyz jsem videla spravne zadani...ale nebyla to samozrejme jedina chyby...v matematice je holt po mne, nejdou ji moc rozklady...vcera jsme to hodne procvicovaly...
jak jsou na tom vase deti s pololetkami ?
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
24.1.2012 18:20:21
Makaz, dovolená mi stačí, dokonce jsem ještě týden ušetřila~;) Je ale pravda, že si nebere dovolenou mimo školní prázdniny.
Prvních 14 v červenci máme spol. dovlenou, jsou tam většinou svátky, tak se něco ušetří. Pak je mají na cca. 10 dní naši. Honzík má pak 14 dní tábor, letos pojede už i Maty.Loni nebyl a byl na střídačku u tchýně a našich. Po táboře je měl pár dní Emil, pak týden já a týden Emil a pár dní zase EMil. Tady je velká výhoda,že je OSVČ.
Já když chodím v létě do práce, tak tám bývám déle, protože nespěchám do školy.Nám se to počítá do přesčasů,které si pak můžeme vybrat.Takže si třeba nadělám další 3-4 dny a ty pak vybírám různě,např. když jsou ředitelská volna. No a o vánočních svátcích je mají na horách opět naši.
Kdyby nebyla pomoc od rodičů,tak to půjde taky,ale už je to asi o dost náročnější.
makaz 31812
24.1.2012 17:35:16
Ha ha..fotka je dobrá~t~

Zítra má Emča první vystoupení..teda pořádné..s gymnastikou.Dětský sbor bude zpívat a gymnastky mají nacvičené pohádkové skladby, už se těším. Ale byl to posleních 14 dní děs.Tréninky každý den ~a~
Paradoxně jak maká tak ještě nebyla nemocná. Zato zbytek rodiny si to střídá. Vilík má ode dneška atb, kašle a kašle~n~

Chtěla jsem se vás zeptat, vystačí vám dovolená? My chceme jet na jarní pr. na hory, pak máme ještě Itálii, každý rok jezdí školka do Chorvatska, zase týden. A pak děti 2 měsíce prázdnin a já mám už jen týden~8~

22.1.2012 21:14:54
Ahojky,

já jsem říkala, aby jste hodně psaly,aby zmizela ta moje obr fotka a vyjste se snad lekly, protože je to úplně naopak~;)

Blani, náš Matýsek je hrozně do světa, jsem zvědavá jak dlouho ho udržíme doma. Naše škola pořádá hodně zájezdy do ciziny.Mimo jiné v září do Španělska na 10 dní.Berou děti od 3 tříd,ale klidně by vzali i Matyho. No a on pořád otravuje,že chce jet a že je mu jedno že by jel sám. Honzík totiž jet nechce a z druháků nikdo jiný nejede. Hodně jsme to zvažovali a nakonec si řekli, že to necháme až bude v 3 třídě.Když jsme mu to řekli byl hodně zklamaný,ale myslím, že už to rozchodil. On m hroznou smůlu, ve školce mohl jet 3x,ale byl jen 1x protože pak už se nepřihlásil dostatečný počet dětí. TAK JSEM mu slíbila,že určitě pojedou ve škole. No a buch ho nejedou. Já ty důvody chápu,ale on je zklamaný.Nejedou, protože uč. se na to po tom úraze s nohou necítí a teď o jarňákách ji budou vytahovat dráty.A už jí vidím jak běhá s 20-ti dětma po horách.Vysvětluj te to 7-mi letému dítěti.
Tak se aspoň začal těšit na 14-ti denní tábor.Předpokládám, že ten už klapne.
S Honzíkem jsou úplně jiní.On sice na tábor jede, myslím,že je tam i spokojený,ale odvařený z toho není.

Maty měl dnes zápas v pozemním hokeji a byli první,takže si přinesl zlatou medaily.Minule to byla stříbrná, tak je důležitej jak rádio. Hlavně i proto, že včera měl zápas Honzík a byl bez medaile.Ať žije sourozenecká láska.

Tak honem honem pište, ať už to nemáme tak roztažené.
Begonie 17189
21.1.2012 14:24:16
ja si tak uzivam, co se nemusim ucit!!! Vzdyt ja se nepretrzite ucila od lonskyho ledna, mozna jeste od prosince predtim. Kdyz to tak napisu, tak to vypada silene. Ale byl to prosine a leden, abych udelala zkousky v pataku a hned jsem se zacala ucit na statnici, co byla koncem kvetna a po ni hned na statnici, co byla v zati. Mezitim jsem jenom tak mimochodem musela dodelat diplomku, vubec nechapu, jak jsem to zvladla. Zato ted jsem poradne zvlacila a nedelam nic. ~j~

Napr. dneska - jsem opustena. Jirka je v praci a Adamek na plavani se skautem. Sice jsem h otam vyslala trochu vystrasene, protoze jeho plavani neni jeste uplne stoprocentni, ale pry tam je takovych plavcu-neplavcu vic, tak se o ne snad postaraji. Jeste jsem to rano zvlast zduraznovala tomu jejich vedoucimu, ale uklidoval me, ze s nima budou jen v bazenu, kde staci. tak snad jo. jedou to stejne prijde, ze zacne jezdit nekam bez nas. S tim skautem bymohl jezdit kazdyvikend, ale my zatim zkousime jen jednodenni vypravy, aby spal doma. Sice uz to jednou vypadalo, ze prespi aspon v klubovne, co je asi 300 metru od baraku, mel uz sbaleno, ale nakonec ztratil odvahu a sli jsme az rano ~6~. Ale ja to chapu, asi je jeste malej.

Vzala jsem si domu nakou praci, neco potrebuju predelat podle novyho zneni zakona (fakt nechapu tu tvorivost poslancu, proc to furt meni, to snad maji pravnici jeste horsi nez lekari, tam nemuzou byt novy postupy s vetsi frekvenci nez u nasich kreativnich zakonopsavcu ~q~). V praci to absolutne nemuzu stihnout, furt tam lezou naky pozustali a chteji dedictvi, takze doma. Misto toho jsem cely dopoledne relaxovala v kavarne nad croisantem a kapucinem a novinama, pak jsem si rovnou zasla koupit hned obed ~t~, doma si pustila biathlon a ted plkam tady. Uz jsem si teda ten soubor dokonce i otevrela, takova jsem pracovnice ~f~.

Jo a jeste jsem Adamkovi koupila naplne do pera Stabilo, nebo jak se to jmenuje, takovy to silene krivy. Ja ho ani nedokazu vzit do ruky a jemu se s nim pise pry nejlip. Ale taky zatouzil po nakym gumovacim peru, tak jsem ho pribrala taky. To jsou dneska vymozenosti ~d~, za nas byl vykrik bombickove pero a o nakym gumovani se mi ani nesnilo. Pamatuju si, ze mi obcas tatka neco vyskrabal ziletkou, kdyz uz jsem to opravdu hodne zkonila.

No nic, jdu pracovat a pak taky musim zacit varit veceri, urcite bude z toho plavani celej vyhladovelej a naky 2 housky, co jsem mu namazala k svacine mu nebudou stacit.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
19.1.2012 13:04:04
teda Míšo, to je pořádná fotka ~t~~t~~t~~t~. Se divím, že tě to pustilo. Mám dojem, že to vždycky psalo, že je fotka moc velká, že se musí zmenšit. Ale možná jenom když to děláš přes to naše album.

MARKY, prosím tě, co je to "krokování" v matematice ? Vůbec nevím co si pod tím mám představit.

Lelo, váha 23 kg při 121 cm je v pohodě. Já budu ráda, až se přehoupnem přes 20 kg.

No a jinak už mě nic nenapadá. Všude hlásí sněhové kalamity a u nás skoro žádný sníh není. Ráno něco málo napadne a odpoledne zase chčije a je hned po sněhu. Takže děti si zatím sněhu vůbec neužili. Začátkem února jedeme do Beskyd, tak doufám, že tam sníh bude.
Begonie 17189
19.1.2012 9:32:22
Chacha mIso, to jsou ale poradny tesaky ~t~. Adamek ma venku uz 4 horni a 4 spodni zuby, ale horni dvojky ma pryc uz snad rok a novy mu vubec nerostou. Takze ty jednicky se pohodlne roztahly pres celou tu mezeru a udelaly si samozrejme i mezeru vprostred, tak nevim, kam se mu ty dvojky nacpou. Obavam se, ze rovnatka nas taky neminou. Ale zubarka je v klidu, tak jsem taky.
18.1.2012 19:36:49
ježiš marjáááááá, ~q~pardon ta velikost,jsem zapoměla fotku zmenšit. Tak teď musíte hodně psát,abychom se překulili na další stránku.
Ale tak aspoň ty zuby vidíte pořádně ~t~
18.1.2012 19:35:19
Honzíkovi taky hrozně dlouho drželi zuby.Nyní skoro v 10-ti letech jich má venku 7.

Matymu vypadlo již 8 zubů a momentálně vypadá takto:

[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 11122  [Dalších 10862 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.