| Marky+Tomík a Klárka | 21856 |
|
|
18.1.2012 16:29:02
Ahoj!
Tak nás 7letka teprve čeká až v půli února(drobet jsme se přenášeli-jak si možná pamatujete ),ale Tomíkovo výška je cca 128cm a váha 25kg. Zuby má stále všechny mléčné a dle zubařky má na trvalý chrup čas minimálně rok...první mu rostly během druhého roku života...má tedy jeden malý kaz(vyvrtaný) jinak zoubky stále hezké. Ve škole -čte plynule bez zadrhávání-minulý týden si ho půjčila učitelka ze 3.třídy, aby třetákům předvedl jak mají číst .Matematika- pochopil dokonce i "krokování", což se mě absolventce matematickofyzikálního gymnázia dodnes nepodařilo-podepisuju úkol a netušim co ![]() V chování je zlatíčko, prý takové děti nám sem dodávejte každý rok, už se těšíme na Vaši Klárku(to budou koukat-na "něžnou a klidnou" holčičku ).Makaz u nás se dává nejhůř dvojka...v první třídě jsou údajně horší známky demotivující...Tomík dostal jednou 1- a málem ho z toho klepla pepka od listopadu mají 1 a 1-, od ledna 2 a trojky až od února...aby si lépe zvykaly na neúspěch.Jinak s prací to mám pořád jakž takž -mám ted už 3/4úvazek a je to na hooodně dlouho moje maximum. Mám cca 12směn (12hodinových) do měsíce a jelikož Klárka bude chodit do školky až od září je to tak akorát. Konečně jsme se dočkaly sněhu, tak jsme ob víkend na Šumavě-Tomík valí jak Záhrobská, ale Klárku to nějak nebaví-sjede 3krát a už chce jít do cukrárny nebo aspoň kafíčko si dáš mami ne? ![]() O jarních prázdninách jedeme do Jizerek (budeme střídat Severák a tanwaldský Špičák), tak kdo to tam znáte uvítám jakékoliv nápady a vychytávky a tak ![]() Copak je s Kisli a Misty, vídáte je někdo aspoň na FB? Večer nakouknu z práce, mám dnes noční. Všem dětičkám přeji krásné narozeniny, hodně štěstí ve škole a především zdraví!!! ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
18.1.2012 14:50:13
Ahoooj,
Tedy váha 23 kg při 121cm je úplně v pohodě ne? Malý má 130cm a 20,5 kila a dr. se nad tím vůbec nepozastavila, ale asi to bera každá jinak. Zuby máme pořád první a zatím pevné. Ale kamarádce holčičce se začala klubat druhá jednička nahořa v dásni a tak všechny čtyři zoubky nahoře šly hned pryč.A zřejmě ji neminou rovnátka:-( U nás se žádné čtvrtletky v první třídě nepíší. A opis je vždy daleko těžší než diktát. To už i starší děti tak měli a učitelka nás na to upozorńovala. No a co jinak,.... aaaaa už nic, dítko se vrací z družiny a musíme se vrhnout na úkoly,.... ![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
18.1.2012 14:25:43
Dito, to víš nikdo není dokonalý
Honzík má chování v pohodě,ale zase bude mít asi 3 dvojky.Já ty známky ale zatím moc neřeším. Váhu máte nízkou,ale na druhou stranu ty taky nejsi žádný obr, tak nemůžeš chtít zázraky. Moje mamka mi vyprávěla , že ona měla v 1 třídě 16 kg. a jaká je dnes hezká ![]() Váha 23 kg. při 121 cm. mi nepříjde, že by měla být na spodní hranici.Osobně si myslím, že je OK. Váhu našeho Matýska ( 20,7 kg.) dr. vůbec neřešila.A neřeší ji ani u Honzíka, který má skoro 10 let a váží cca.27 kg.Vždycky se zeptá, jak se jim vede, co jedí, zda sportují v kartě vidí, že nijak výrazně nestonají, tak už je více nezkoumá. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
18.1.2012 14:12:46
Lelo, nechej ho vyškubnout, čím dřív, tím líp, aby stálý zub nerostl křivě a měl místo. Martínek to tak měl snad se všema zoubkama. Některé jsme zvládli sami doma, ale některé musely jít kleštičkama, měl abnormálně velké kořeny.
U nás taky proběhly čtvrtletky, ale ještě nevím, co bude mít, doufám, že to nedokonila, já jsem se teď orientovala spíš na Marťu, tak ten má všechny za 1, matiku dokonce nej ze třídy, nic to ovšem nemění na faktu, že to chování stále pokulhává ![]() ![]() Já jsem zvědavá, co řekne nám dr. na váhu, 18kg na 7 let není žádný odvaz. |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
18.1.2012 13:00:42
Ahoj holky,
tak nase sedmiletka - 121 cm, 23 kilo. A to teda doktorka rikala, ze ta vaha je na spodni hranici..je to taky hubenour, ja bych ji klidne mych par kil venovala .Opis teda jeste nepsali, tak nevim, diktaty ted piseme skoro kazdy den a dobry. Konecne uz pise perem a pise podle mne moc hezky...Ja nevim, jak na ty spatne znamky reagovat, jeste se mi opravdu zdaji byt deti male na to, abychom je trestali, ne ? Vzdyt oni se snazi a kdyz se nekdy nepodari, znamena to, ze doma to musi procvicovat s maminkou )) Takze Makaz makej ))))Jo a mame asi problem se zubem - jeste ji ani jeden nevypadl, ale narostli ji uz tri dospelacky stolicky a teprve vcera jsme si vsimli, ze se ji klube jednicka, ale za mlecnakem, tak se obavam, jestli ji ho nebudou trhat. mame znamou zubarku, tak uvidime... mejte se krasne ! ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
18.1.2012 11:35:19
Makaz, Adamek mel opsat My se mame a napsal mi se mama - 3 chyby ve 3 slovech. Kdybych mu to diktovala, tak to ma spravne. Asi je to fakttezky.
Ale psali ctvrtlatky z cestiny a matiky a ma obe za 1. Ovsem maji tam dovedu, co ma 4 a 5, tak maji pry rodiceprijit na konzultaci. Ja vubec nevim, co bysme delali, kdyby se to tykalo nas. Jestli zpatky do skolky, nebo do jiny skoly, nebo co se dela. Holky, ja mam tak strasne prace, ze tu litam az se potkavam . Navic ta notarina je strasne formalni, furt samy razitka (pokazdy jiny), musi se na to davat desne pozor, porad na neco zapominam - opis, stejnopis, opis stejnopisu, kopie, vypis... jsem z toho uz slusne na hlavu. Snad se to naucim. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
18.1.2012 5:44:29
Makaz, nám třídní u Honzíka i Matýska říkala, že opis je pro děti hrozně těžký.Mám pár kamarádek mezi učitelkama a mají stejný názor.
A gratuluji k naušničkám ![]() |
| makaz | 31812 |
|
|
17.1.2012 19:40:03
Tak dneska jsme byli na sedmileté. Výška 117 a váha 20.
A hlásím nastřelené uši. Doteď Emča neměla naušnice, slíbila jsem ji, že až půjde do školy, u dr jsem si vzpomněla a tak jsme to vzali přijednom. Ani nemukla a zdá se, že jí to nebolí. Má růžový kytičky ![]() Jo a pozor, máme trojku z opisu!!! Chápete to, já zuřila jak blázen!! Opisovali něco z tabule a Emča to rychle opsala, nezkontrolovala a dostala trojku. Zuřila jsem jak blázen!!!Argumenty typu, ale Adámek má taky trojku a Honzík dokonce čtyřku mě fakt neuklidnily.. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
16.1.2012 14:16:31
teda Alčo, to je Honzík teda pěkný obr. Si pamatuju, že byli kluci tak nastejno a teď má Honzík o 9 cm víc. A taky je hubeňour.
|
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
14.1.2012 10:55:03
Míšo, vážně jsem se neupsala, on se děsně vytáhl. Bohužel mu tím rychlým růstem nezesílily svaly kolem páteře a je jak křivule :-( :-(
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.