Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
21.12.2011 19:22:01
Blani díky a holky taky díky moc...
nechci se tady veřejně rozepisovat, takže kdo má zájem pište mi na laxly.d@seznam.cz Blani musela jsem postoupit dále i ten druhý problém, páč to nevedlo nikam..a nyní si fakt chci užít svátky v pohodě...je to boj..který teda nemá vítěze... Jinak jsem tak nějak připravena no :-( Blani chtěla bych ti moc za všechno poděkovat!!! Jsi velké zlatíčko, děkuju moc a vážím si toho!! |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
21.12.2011 13:16:52
Blani, tak jak dopadla tvá premiéra v dětském mejdanu
![]() |
|
|
21.12.2011 13:16:52
Blani, tak jak dopadla tvá premiéra v dětském mejdanu
![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
19.12.2011 10:50:56
Dančo, já taky netuším s čím bojuješ, ale tak držím palce, ať to vybojuješ.
Blani, tak to já ještě tuhle premiéru neměla. U nás tyhle oslavy naštěstí nejsou tak rozjeté jako ve velkých městech, takže zatím nás nikdo nikam nezval a my taky nikoho nezvali a ani to Tomáška nenapadlo. |
|
|
19.12.2011 5:46:08
Hezké pondělí,
Danuš, nevím sice o co jde, ale ať to dobře dopadne. Blani, to bude v pohodě.Jedna oslava a pak už to jde samo. Upřímě, já se těším, až to budu mít za sebou Naštěstí kluci mají celkem čuch na kamarády a kamarádky, takže k nám chodí celkem klidné děti a po jejich odchodu většinouo poznávám i byt.![]() Já teď byla od čtvrtka ( Emil ve středu) doma s Honzíkem. Byl nachlazený a měl suchý kašel. Asi by to ve škole přežil, ale bála jsem se,aby nelehl třeba teď těsně před vánoci.A 25.12. odjíždí s našima na hory. Tento týden se toho moc nenaučí, ve škole mají besídky a příjde jim tam policie a mají různé besedy a ukázky jejich práce. |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.12.2011 0:20:45
Ja mam zitra maminkovskou "maturitu", vubec nevim, kde se to ve me bere. Adamek bude s kamaradama oslavovat narozky. Porad jsem si rikala, jak se mi pekne povedlo porodit ho o prazdninach, ze mi nic takovyho nehrozi a uz je to tady
. Takze - nejdriv vyzvedavam jeho a 1 kamarada ze skoly (meli byt 2, ale ten 2. se nastesti porad zapominal zeptat maminky, jestli muze jit) a pak to bereme pres skolku a tam vyzvedavam dalsi 3 andilky. Jdeme do Mekace a pak si k nam hrat. Teda, hrat si budou chlapeckove, vyhradim jim pulku bytu a v ty druhy se nejspis zamknu a budu cekat, az se maminky stavi. Tak dam vedet, jestli jsem to prezila. Kdo vi, jak mi to pujde, mam v tomhle dost mezery. Nejdriv jsme s Adamkem vytvareli pozvanky, samorejme s gormitem. Meli jsme je moooc pekny, az na to, ze jsme tam zapomneli napsat, v kolik ta slava zacina - tak jsem to tam pripsala fixou. Pak jsem zjistila, ze jsme je zapomneli podepsat - Ada uz spal, tak jsem si dala fixu do leve ruky a roztresenym pismem prvnacka naskrabala ADAM, divim se, ze mi matky duverujou a chlapecky se mnou pusti.Navic je mi teda dost blbe, uz od patku me tak divne poboliva v krku a skrabe v nose, jako by na me neco lezlo, ale nejak se to nerozjizdi. Ani se to nelepsi, ani nehorsi, ale je to docela neprijemny. Jeste ke vsemu jsem o vikendu ani moc nerelaxocala - v sobotu mel Adamek tenisovy turnaj a dneska besidku na skautu, takze jsem si ani nemohla odpoledne zdrimnout, jak je mym dobrym vikendovym zvykem ![]() ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.12.2011 0:10:06
Dano, to bude dobry, dej mi pak vedet. Drzim palce.
|
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
17.12.2011 21:34:14
no holky,přeji všem krásné a pohodové vánoce....já bojuju ![]() |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
13.12.2011 6:15:43
Blani ta tvá nevánoční nálada je určitě způsobena tou prací. Jsi zaneprázdněná a nějak to neprožíváš.
Ale koukám, jak to máš supr zvládnuté,... úklid, cukrovíčko,.... super. ![]() Nás ted čeká hodně "kultury". Pája má vánoční kincerty, letos hrají se skupinou Nezmaři. Jeden koncert mají i v Jihlavě. Pak má ještě besídku. No a Honzík má taky vánoční besídku z flétničkou. A taky ještě nějaké divadélko ze školy. Uf uf,... ještě že Péťa hraje florbal a tam besídky nejsou To už by jsme nedělala nic jiného!!Je to krásné vidět děti jak vystupují, ale časově strašně náročné. |
| Begonie | 17189 |
|
|
12.12.2011 9:31:01
Alco, ani nemluv, ja nemam pripraveno absolutne vubec nic. A nejak ani nemam vanocni naladu, asi je to tim pocasim, nebo, jak jsem nastoupila do prace. Teda, jako na svatky se desne tesim, hlavne, jak se vyspim, ale me by mohly byt cely vanoce ukradeny, spis si doma rikame, ze bysme to nejradeji tady zabalili a jeli nekam do tepla. Ja bych klidne nekde u mare v tahjsku travila i Stedry den, me by to vubec nevadilo a myslim, ze i Adamek by se dal presvedcit, ale letos to asi nevyjde.
Darky uz mam jakztakz pohromade, akorat mi chybi pro jednu 16-tiletou neter (a to ani nemam zadny napad co, asi neco na sebe) a hlavne pro tatku. A tady jsem uplne v koncich, asi skoncim u naky knihy o valce nebo o Stalinovi, to je takovy posledni moznost. Vloni jsem kupovala tricko na bezky a letos nevim. Cukrovi mi nastesti pecou babicky, byt uklizi uklizeci slecna, stromecek koupime snad o vikendu, kapra mame slibenyho od souseda a tim moje veskery vanocni pripravy konci. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.