Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
12.12.2011 6:17:10
Ahojky Míšo, taky bojuju s oparem a nevím kde se vzal!!!! Možná je něco ve vzduchu, co?
U nás se známkuje dlouho a razítka ani neměli. A stále máme supl, protože paní učitelka marodí. Ale učí se, tak to je hlavní. Začínám konečně něco péci. Mám doma horu pomocníků, tak to jde raz dva ![]() Ještě mi zbývá doladit několik dárků a pak to někdy vše zabalit. Ale nevím kdy, velcí chodí spát až po mě a sama doma nikdy nejsem!!! ![]() A jak u vás vánoční přípravy, co? |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
11.12.2011 18:51:46
Niki, u Matyho známky dostávají, nevím až do jaké číslice, Maty má jen 1 + hvězdičku,nebo razítko.
Já jsem úplně na prášky. Ještě nemám zahojení opar ( druhý v pořadí)a už cítím na puse další.Ten první jsem mazala tee tree oil, ještě nebyl pryč a měla jsem další.Ten jsem lepila náplastí, ta bych řekla dost pomhla a hojení bylo rychlejší, nicméně na puse ještě je a občas praskne. No a teď jsem si nalepila další náplast, protože opar zase cítím. Vůbec nevím z čeho to mám.Nemocná nejsem, měla jsem lehkou rýmu, nic hrozného.Stres taky není takový, že bych musela takhle vypadat a teď jsem měla i od stř. volno a byla doma. Samozřejmě jsem dělala vánoční přípravy, ale vše bylo v klídku, děti byli ve škole, takže taky klid. Jediné co mě napadá je únava. Poslední dobou jsem se cítila unavená asi z toho brzkého stávání, možná v kombinaci s počasím, jinak fakt už nevím. ![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
11.12.2011 18:43:01
Tak jsem se dneska ptala kámošky, co má holčičku ve stejné třídě, kam chodil Tomášek, jestli už dostávají známky a představte si, že u nás se ještě neznámkuje. To jsme asi poslední co ?
|
| Begonie | 17189 |
|
|
11.12.2011 0:20:17
skara, nejak se to odeslalo driv, akze...
zustal doma a jde az zitra rano. No, ja ho nutit nebudu, ale myslim, ze kdyby se odvazil, tak by nakonec byl nadseny a na doma by si vubec nevzpomnel. On porad skemra, ze by chtel jet na vypravu, tak jsem mu rikala,ze to ted aspon vyzkousime, kdyz by spal 300 metru od baraku, ze pro nej kdyztak snaz prijedeme, nez kdyz bude spat kdovikde, ale nakonec se premluvit nedal. tak zitra musim vstavat (teda asi to necham na Jirkovi) a mazat svacinu a vest ho tam a to jsem si planovala krasnou nedeli bez chlapecka ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
11.12.2011 0:16:57
Miso, Adamek ma uz venku 8 zubu a narostlych 6, ale horni dvojky uz ma vypadly snad rok a neroste mu misto nich nic
. Vzdycky mel takovy pekny zouby a ted se mu ty horni jednicky pekne rozlezly od sebe, jak tam maji hodne mista, na dvojky zbylo malink msta, takze se mu tam ani nevejdou, tak jsem zvedava, kam se vlastne vecpou. Ale zubarka je v pohode, tak to snad dobre dopadne.my dneska zas byli v Lucerne na Kasparkovi v rohliku. Bylo to uzasny, teda silenej kraval a desnej naval, ale Adamke byl uplne nadsenej, hned by sel pristi vikend znova. Vecer mel jit na skauta a prespat tam a zitra maji nacvik na besidku. Desne se tesil, ale postupne ho opoustela odvaha, anakonec zustal doma |
|
|
10.12.2011 21:51:05
Hezý večer,
dnes jsem byla s dětma v divadle Minor na vánočním představení.Musím divadlo pochválit,bylo to super.V představení si našli něco jak děti,tak dospělí. Ovšem náš Maty tam exceloval, herec tam měl jen takovou otázku na kterou odpověď ani nečekal,ale byla směrována do hlediště, tak mu Maty odpověděl: to ho musíš chtit a nakopnout Nemá symsl se rozepisovat o pointě,ta by byla dlouhá. Představení o rodičích Marie a Josefa a zrození ježíška,bylo podané naprosto dokonale.Pohádkově,ale zároveň lehce moderně .Divadlo bylo plné.Pak jsme vyrazili na Mírák na trhy.Tam jsme se s holkama namazaly.Bylo nás 5 maminek a 9 dětí.2 svařáky a 2 punče udělali své.O splácaném žaludku,klobásou,trdlem a langošem ani nemluvím.Teprve před chvilkou se mu udělalo celkem dobře. Co se týče vánoc jsem již celkem se vším hotová.Emil dokoupil poslední 3 dárky až bude chvilka tak je zabalím, jinak mám již vše zabalené.Cukroví mám už upečené.Zítra upeču poslední druh a později vosí hnízda a končím. Matějovi teď hrozně padají zuby.Honzík ma vypadlích 7 zubů a Matěj 6. A další 3 se mu celkem dost kývají.Když se usměje vypadá jak po zápase s boxerem.Zajímvé je že včera jsme vytrhli dolní trojku a pod ní již roste nový zub.Ale pod dvojkou,která je hned vedle, ještě ne a to ji už má venku celkem dlouho. |
| Begonie | 17189 |
|
|
7.12.2011 9:17:33
Tak jsem se vcera odpoledne nenapadne ptala ve vratnici, jestli uz je pani ucitelka zdrava a pani vratna mi rekla, ze to je na dyl, ale ze zitra (tedy dneska) k nim jde ucit, jako na nakou delsi dobu. Tak jsem trochu vyvalila oci, ale hned me uklidnovala, ze je ucitelka. pripadala mi docela hodna, takova starsi pani s nadhledem, tak to snad bude dobry.
Ja vim, ze se to vsechno duci, ale oni predtim opravdu jeli dost rychle a meli i hodne ukolu a ted nedelaji 3 tydny skoro nic, tak se bojim, ze potom je ta ucitelka uplne strhne, aby to vsechno dohnali. Tak jsem zvedava, s cim odpoledne Adamek prijde. Me teda ted strhava sef v praci. Uz mi normalne hodil delat dedictvi, coz samozrejme vubec neumim a kolega, ktery by mi to mohl vysvetlit je od zari nemocny, takze jednak je toho tady silena hromada a dvanak se v tom samozrejme strasne placam. Vim to sice teoreticky, ale neznam ty prakticky postupy, co s tim, jak se pisou ty usneseni a protokoly a dohody, takze vypadam trochu dost jako blbec. Tak doufam, ze me hned zase nevyhodi, protoze prace je to zajimava a na 6 hodin, coz je super. Ale uz musim pracovat, mam toho dneska milion. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
7.12.2011 6:24:06
Ahojky,
no Blani s tou nemocí a s tím suplem je to na prd, ale věř, že děti vše doženou a co se naučit mají to se taky naučí. Honzík má záskok od třetího dne od září. Má tedy stabilní záskok a učí se. Míšo slabikář a mají teprve necelý týden. Je to jejich tempo, ale určitě stihnou vše co mají ![]() |
|
|
6.12.2011 16:15:56
Blani,naprosto tě chápu. Matyho třídní nenastoupila hned v září apřišla až kolem 28.10.Oni ale měli jeden stabilní záskok, ale i tak jela s nima dost pomalu. Matýsek teprve dnes přinesl domů první sešit písanky a slabikář. On si tedy ve slabikáři již četl, protože máme doma po Honzkovi.Ae i tak je znát ten zkluz ze začátku roku.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
5.12.2011 21:44:13
To je fakt naprd, ucitelka je porad nemocna - uz 3. tyden. Ja nevim, jestli nakonec neni tehotna, vdavala se asi pred mesicem, ale myslim, ze by to uz meli zacit nejak resit. V 1. tride mi prijde 3-tydenni vypadek fakt moc, nedelaji skoro vubec nic, obcas s nima neco dela vychovatelka z druziny. Jak byl Adamek nemocny, tak jsem neco psali do pisanky a matematiky a pry ma 2 stranky naskok, takze za ty 3 dny ve skole neudelali nic
a dopsany to meli akorat ti, co byli nemocni. Takze jestli to vsem ostatnim prvnackum docvakava, tak tem nasim se to pekne vykuruje z hlavy, uz me to docela stve. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.