| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 11122  [Dalších 10772 >>]
Marky+Tomík a Klárka 21856
2.12.2011 14:01:27
Blanko!!!~x~
Všechno NEJ k dnešnímu svátku, at se daří v práci a kluci moc nezlobí!~3~~;((
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
1.12.2011 9:28:29
BLANI, tak pokud ty babičky už nejsou senilní, tak to jistě výhoda je.~t~~t~~t~. Já mám tento týden kluky taky doma. Davídek měl nějakého střevního bacila a Tomášek má asi spojivky či co. Ale já chodím do práce a hlídá je moje mamka, která už teda pomalu a jistě senilní, takže každý den čekám co zas vyvede.
Begonie 17189
30.11.2011 9:39:55
tak uz pracuju cely 2. tyden a Adamek je nemocny. Nejak je to skolilo - nemocna je skoro cela trida, vcetne pani ucitelky (ta uz je doma 2. tyden). No aspon, ze si to odbyde ted, kdyz stejne nic nedelaji. Neni mu toho nic moc, ale ma teplotu (vcera vecer 38.6) a kasel a je takovy sklesly a mazlivy, ale je to vopruz. Dneska je u jedny babicky, zitra ho snad pohlida moje mamka (je to vyhoda mit deti ve starsim veku, to uz jsou aspon babicky v duchodu ~y~) a v patek s nim asi bude doma Jirka. Ja prece jen musim aspon predstirat praci, aby si me tu sef nechal.

Stejne to ty deti delaji schvalne - ajk nastoupi matka do prace, tak sup a jsou nemocny. Naposled jsem byla doma skoro pred rokum kvuli pichani ucha a uz je to tu zas.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
22.11.2011 12:17:13
Blanko, písni mi prosím tvůj tel. na e-mail. Bude to bezpečnější než ho psát sem. Iveta.HB@seznam.cz A já ti brnkunu. Dííííííííííky moc !
Begonie 17189
22.11.2011 0:12:03
Koukala jsem na ty stranky a prodejna je v ulici Na prikope 16 a ja pracuju v c. 8. Tak bych ti listky mohla vyzvednout. Ja to vubec neznam, co to je? A kdy hrajou? A ze bysme sly jako s detma?
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
21.11.2011 22:29:17
Blanko, prosííííííííííííííím, není někde blízko vás nějaká prodejna Bohemia Ticket? Potřebovala bych koupit lístky na The Tap Tap. Nebo nešli by jste s námi? Tady je odkaz na jejich pobočky. http://www.bohemiaticket.cz/WBS/cz/kontakty.php Bohužel nelze zaplatit převodem jak jsem si původně myslela :-(
Begonie 17189
21.11.2011 14:02:30
Pravo pro knihovniky ~t~, no to bys cumela, ja o tom mam celou diplomku. Knihovni zakon, autorsky zakon, ochrana osobnich udaju, povinne vytisky... to mi bude trvat cely semestr, nez je to naucim.

Ja taky tohle pocasi nesnasim a normalne to mame podobne jako vy, tenhle vikend byla vyjimka, dalsi cviceni je az v breznu. Akorat v sobotu chodim s Adamkem plavat a jinak se jen tak poflakujeme, pokud zrovna nevymyslime naky vlacky nebo prochazku, kde se Ada patricne otravuje. Donedavna jsem chodili v nedeli na inlajny bruslit, ale to se mi ted nechce, protoze je hnusne. i kdyz v sobotu bylo v Plzni nadherne, krasny slunicko, ovsem v Praze pry ne.

Tak a jdu plavat a pak pro Adamka do druziny, mame perny odpoledne, musim se mu venovat, kdyz jsem byla cely vikend pryc, tak si to naplanoval. Ale jako to bude probihat, to netusim.
21.11.2011 13:23:06
BLANI, to jsi měla skvělý víkend. My jsme čučeli doma, akorát v neděli jsem byla s Tomem bruslit. Už aby byl tak duben, páč toto děsné počasí, kdy se nedá pořádně nikam jít fakt nesnáším.
Co to je právo pro knihovníky proboha ?
Begonie 17189
21.11.2011 12:47:22
Nono, tady to zas nejak chcipa!!! Co jste delaly o prodlouzenem vikendu? Ja puvodne myslela, ze v patek budu muset jit do prace, ale volal sef, ze tam nebude, tak ze taky nemam chodit. Takze jsme do Techmanie jeli ve ctvrtek, Adamkovi se tam moc libilo, nemohli jsme ho dostat pryc, stravili jsme tam snad 6 hodin. Ja se desne vyvztekala u takovych logickych skladacek, co jsou urcene pro skolkove deti, delalo mi dost problem je slozit.

V patek byl Adamek u mamy, byla tam i Terezka od segry, tak si vyhrali a je odjela na cvicici vikend. Co ady delali clapi, to nevim, ale my jsme desne cvicili, v sobotu byly dokonce 3 hodiny!!!, ale ja teda na tu prvni nesla, to po me nikdo nemuze chtit, abych v sobotu vstavala v 7. Ale jinak to bylo uzasny, pprve v zivote jsem cvicila bosu a spining (ten se mi libil nejvic a taky jsem u nej malem chcipla). Prjela jsem domu v nedeli ve 3 odoledne a doma nikdo, neb byli v Technickem muzeu, tak jsem si jeste schrpla - krasny vikend ~t~.

A dneska taky nejsem v praci (zase tam neni sef), tak jsem si malovala, co vsechno neudelam, ale bohuzel, ten vikend me tak vycerpal, ze jsem zase spala. A to jsem si naplanovala, ze budu predelavat svoji diplomku na ucebni text - od unora zacinam ucit na VS pravo pro knihovniky, co tomu rikate? ~t~ Jen doufam, ze ti vysokoskolaci nebudou takovi parchanti jako bezni zaci a studenti, to bych je musela zabit.
15.11.2011 9:12:46
BLANI, já už ten Hmyzovar mám. On ho chtěl už loni. No nedělám si iluze, že by to bylo buhvíco, ale stejně nevím co jiného bych koupila. Navíc většina věcí ho časem stejně omrzí, takže to je jedno. A já mám na to aspoň 30% slevu, tak to není tak hrozný.
A s tou prací to zvládneš. Náhodou je to na jednu stranu i výhoda, že si to můžeš udělat podle sebe, tak jak to bude tobě vyhovovat.

Jo a ještě k tomu režimu dětí. Závidím těm, co mají doma spáče. Mně chodí děti spát v osm, ale jsou vzhůru v šest. Resp. Tomášek. Já ráno vstávám v šest a on už je vzhůru, takže se budí vlastně sám už před šestou. V týdnu je to výhoda, ale o víkendu nebo na dovolené to moc příjemné není. To mají nastavené světýlko na půl sedmé a z postele můžou vylést o půl sedmé. Davídek by spal i dýl, ale tím jak Tomášek začne šmejdit, tak ho samozřejmě vzbudí.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 11122  [Dalších 10772 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.