| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 11122  [Dalších 10762 >>]
Begonie 17189
14.11.2011 21:42:10
My mame "slabikovku" a Adamek uz ma taky 2. knizku. Ja myslim, ze jsou deti, pro ktere je vhodna genetika a pro jine slabikovka a pak jsou deti, kterym je to jedno nebo kterym budou delat problemy obe. To se neda tak jednoduse rict. Adamkovi ze zacatku delaly problemy, kdyz byl shluk vic souhlasek vedle sebe - treba ctvrt, ale ted uz cte v pohode. Uz precte vsechno, krome nejakych opravdu moc dlouhych slov, to zapomene zacatek ~t~
makaz 31812
14.11.2011 21:00:46
Ahoj, jak řešíte tu školu. Asi záleží na tom, jakou metodou se učí. My máme genetiku a už máme druhou učebnici na čtení. Je tam už normální text. Dnes jsme četly věty typu. Táta jí párek a čočku. A co teta, teta pere.Kuba tančí a hraje na buben.... :-)

Jako samozřejmě si to předříkává a něco komolí..ale ta genetická metoda, je na to čtení hodně rychlá.Ale psacím vůbec nepíšeme.

jo a dnes jsem Emči z aktovky vytáhla 2 milostné dopisy od Adámka a Míšy.~f~ To to brzo začíná ~e~

Alčo, držím pěsti.~R^
Blani..taky~R^

No a Vánoce bych řešila, ale opět nevím!!! Naše děti chtějí všechno, nejlépe celý leták z k hračkárny~8~
Begonie 17189
14.11.2011 20:39:16
Nikito, uz ten Hmyzovar mas? Kupovala ho Luca pro matyska a rikala, ze to skoro vubec nefungovalo a Mata si s tim vubec nehraje, ze to byly vyhozeny prachy.
Begonie 17189
14.11.2011 20:38:09
tak se hlasim po prvnim dnu v praci. Pocity mam tak nejak smisene - asi by to nebylo spatny, ale kdovi, jak to bude. Zatim jsem na brigade cca do konce roku a kdyz se osvedcim, tak by to mozna mohlo byt i na normalni pracovni pomer. Jako pracovni doba super, mohla bych i na 6 hodin, hlavne p. notari zalezi na tom, aby bylo hotovy to, co on chce, ale je to trochu problem. Neni tam absolutne nikdo, kdo by me zaucil a je to prace, kterou doted nikdo nedelal, protoze byla nepovinna. Ted se zmenily predpisy a je to najednou povinny, tak to dali za ukol me, ze to mam nejak vymyslet - no tak vymyslim. Ale jak to dopade, to je ve hvezdach ~d~.

Ovsem kancelar luxusni ~t~, desne nobl vcetne zachodu a kuchynky ~b~, to se zas musi nechat. Plat teda moc nobl neni, ale to se snad zmeni.

Tak, jdu cist pohadku, uz aby si Adamek cetl sam.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
14.11.2011 12:45:02
ALČO, teda to mě mrzí, že máš furt takové zdravotní problémy. Tak snad to aspoň půjde udělat laparoskopicky, abys potom neměla takové bolesti. Držím palce.

BLANI, super, já myslím, že už si tě nechá, páč zjistí, že jsi strašně perspektivní a strašně chytrá.

MÍŠO, parádní golfista. Já bych Honzíka už snad ani nepoznala. A jsem zvědavá na ty fotky.

ERIKO, u vás se ve škole děti neučí psát tiskacím ? To je divný, to jako se potom musí naučit nějak sami nebo všichni dospělí na Slovensku píšou jenom psacím ? ~:-D

IVČO, tak já mám už dárky pro kluky jakžtakž vyřešené. Tomášek dostane Hmyzovar, stavebnici Merkur a Dostihy a sázky junior, pro Davídka mám stavebnici Záhadný hrad, knížku a auto a ještě dohromady oba dva dostanou Hokej. Akorát ještě musím za jednu babičku něco vymyslet.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
14.11.2011 8:20:24
Alčo, tak hodně štěstí u doktora~R^

Doufáme,že když Honzík u golfu zůstane, tak nás jednou bude živit. Teď do něj sypeme peníze my a později on do nás.Jen doufám,že nedopadne jako Tiger Woods.~t~
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
14.11.2011 6:31:28
Dobré ránko,
Blani na dnešek hodně štěstí. To dáš, určitě. Taková milá osůbka, to by bylo aby tě nebraly všemi deseti:-)
A díky za info. Dnes mažu opět k dr. tak kdyby bylo něco aktuální písnu na mail.

Malý chodí spát všechny dny hned po Animáčku, to je kolem osmé. A myslím, že běhěm pěti minut spinká:-)
Vstává v týdnu v 6:30 a o víkendu většinou už přd sedmou. Ale je vyspaný , tak mu to asi stačí.

Jinak co se týče opisu, tak ten je opravdu těžší. Vím, že i ti starší to tak měli a učitelka říkala, že při opisu nadělají víc chyb, že to soustředění je někde jinde jak u diktátu.

Míšo, pááááni, Honzík je machr, budou slavný golfista. Moc gratuluju k takovému šikulkovi.
A na fotky se strašně těším, doufám, že nám sem nějaké dáš.

Pěkný den, jdu do rachoty a kupodivu se i těším ~d~

P.S. Ivuš vánoce řeším, něco už mám, ale jelikoš máme kluka, je to hlavně o autech . atd. Jo a koupila jsme mu dětský psací stroj, strašně ho baví něco psát na PC, tak tohle bude super.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
14.11.2011 6:01:29
Hezké ráno,

překvapujeme že,někdo dává opis dětem,aby měli lepší známky, než z diktátu. Mám pár kamarádek mezi učitelkama a všechny říkají, že opis je pro děti těžký, že už spíše napíšou lépe diktát.A moje zkušenost od Honzíka tomu dává za pravdu.
A pokud se nepletu opis dělali až ke konci první třídy,dokonce mám pocit,že až ve druhé,ale to už byli celé věty.

Spánek - kluci v pracovním týdnu usínají mezi 20-20.15 a to i skoro 10-ti letý Honzík.Honza ráno slyší Emilův budík v 6.35 a většinou vstane a hned je jak rybička.Zato Maty neslyší nic a nejpozději 6.55 ho Emil tahá z postele.
Honzík vstává i o víkendu mezi 6.35 - 7 hod. vezme si PSP a jde do obýváku,nebo se kouká na pohádku. Maty se v so.budí později cca 7.30-8 dospává týden.

O víkendu se smí koukat na telku, v so.je většinou nějaký dobrodružný film.Honzík ho dokouká a Maty vidí sotva 1/2.Tuhle byl otrávený,protože se těšili na Indiana Jonse a pak přišel,že nevypadá vůbec jako indián.On totiž ujíždí na Vinetuovi.Tak to zalomil a raději spal.

Vánoce - pro kluky a jednu babičku už dárky máme.Něco mám pro Emila a druhou babičku.Pro 2 synovce a jednu neteř zatím nic,ale víme co koupit.Takže jsem v relativním klidu.
Loni koncem listopadu jsem měla vše i zabalené.A bylo to super, potom jsem nestresovala,chodili jsme na adventní trhy,s dětma na vánoční divadlo a loni prvně(letos se to bude opakovat)jsme se s holkama sešly( cca 10)u kamarádky a společně jsme pekly.Jako nebylo to,že si odnesu domu hromady cukroví,ale taková krabice od bot to byla a v ní asi 8 druhů cukroví.Bylo to super odpoledne a večer.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
13.11.2011 22:07:16
Králíčku, aha. No tak opis Verunka tiskace zvládá také. :-) A shodou náhod taky Verunka vymýšlí neustále nějaké pohádky a maluje k nim obrázky. Akorát ten text tam píšu já, když mi ho diktuje :-)

Blanko, na zítra dožíme všechny pěsti. Jak se říká, pěsti štěstí, palce kopance. A ráno vykroč pravou nohou. ~;((~;((~;((~;((~;((

Frčím do hajan, zítra bude zase dlouhý den. Pa
Erika a Peťko 20613
13.11.2011 22:02:51
Jj, Blani, peračník = penal, tiež ho máme počmáraný :) tak keby si niečo potrebovala vedieť ohľadne dedičského u notára, kľudne sa na mňa obráť :) ale iba pri nemajetnom dedičstve ~t~
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 11122  [Dalších 10762 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.