| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 11122  [Dalších 10712 >>]
lela, rosa, niki 88737
10.11.2011 21:26:47
ahoj Blanko,

Ja vas ctu, ale moc neprispivam, pripadam si jako vterka...no u nas skola dobry v tom, ze Nella chodi do skoly rada a vypada naprosto stastne a spokojene. jen je hrozne pomala a ne moc samostatna - je na jazykovce, kde vyzaduji trochu vic, i kdyz je asi Lupacovka prisnejsi , my jsme v Kladske...No krasopis - to nam asi nhrozi, a pritom je Nella tak sikovna na kresleni, ale kdyz to ma byt presne podle vzoru, tak ji to moc nebere....takze musim s ni opakovat doma, ve tride je jich tricet, neni cas na individualni pristup...jen doufam, ze bude zvladat dal, az se zrychli tempo. uprimne - ja pry byla taky na zakladce pomala, neslo mi moc cteni, moje prvni znamka byla dvojka - a nakonec jsem odmaturovala na gymplu na same a zvladla na VS bakalare....tak se uklidnuji, ze to nic neznamena...ach jo...
Jak jsou vyse deti daleko ? My jsme ted u U , v matice zacali odcitat, zatim vse ajen do peti. Cte zatim jen slabiky a dvijslabicna slova . neustale se pokousi neco psat, nekdy se ji to povede. Ukolu nedostavaji moc, ke to vzdy rychle napsane.
lela, rosa, niki 88737
10.11.2011 21:26:45
ahoj Blanko,

Ja vas ctu, ale moc neprispivam, pripadam si jako vterka...no u nas skola dobry v tom, ze Nella chodi do skoly rada a vypada naprosto stastne a spokojene. jen je hrozne pomala a ne moc samostatna - je na jazykovce, kde vyzaduji trochu vic, i kdyz je asi Lupacovka prisnejsi , my jsme v Kladske...No krasopis - to nam asi nhrozi, a pritom je Nella tak sikovna na kresleni, ale kdyz to ma byt presne podle vzoru, tak ji to moc nebere....takze musim s ni opakovat doma, ve tride je jich tricet, neni cas na individualni pristup...jen doufam, ze bude zvladat dal, az se zrychli tempo. uprimne - ja pry byla taky na zakladce pomala, neslo mi moc cteni, moje prvni znamka byla dvojka - a nakonec jsem odmaturovala na gymplu na same a zvladla na VS bakalare....tak se uklidnuji, ze to nic neznamena...ach jo...
Jak jsou vyse deti daleko ? My jsme ted u U , v matice zacali odcitat, zatim vse ajen do peti. Cte zatim jen slabiky a dvijslabicna slova . neustale se pokousi neco psat, nekdy se ji to povede. Ukolu nedostavaji moc, ke to vzdy rychle napsane.
Begonie 17189
10.11.2011 14:29:29
To bude dobry, uvidis. A pristi rok ve skole to uz bude uplne jine.
A to jsi s nim ted byla 3 tydny doma? Ja myslela, ze uz pracujes.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
10.11.2011 14:16:28
takže od úterka je konečně ve školce. Byl doma snad 3 týdny, takže teď si zase musí zvyknout.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
10.11.2011 14:15:35
Míšo, návrat do školky byl poněkud dramatický. Nechtěly mi ho vzít zpět do původní školky, že nemají místo a chtěly ho dát do jiné. Ale to by pro něj mělo naprosto stejný dopad jako kdyby zůstal ve škole. Takže jsem se trochu chytla s ředitelkou (je to docela arogantní kráva) a nakonec je zpět a doufám, že to tak už zůstane. Nakonec tam měla do té naší školky v lednu nastoupit nějaká nová holčička a maminka prý souhlasila, že ji dočasně dá do té druhé školky. Nicméně pokud si to rozmyslí, tak by byl asi problém. Ale já ho jinam prostě nedám.
Begonie 17189
10.11.2011 12:42:59
Adamek taky tak - vsechno mu jde. Pekne pise (teda m byl trochu orisek, furt delal 4 nozicky ~t~), pekne pocita a cte pry nejlip ze tridy (teda to tvrdi on), ale predvadi to jenom ve tride. Kdyz to po nem chci doma, tak desne vyvadi a odflakuje to. Vetsinou je pomer sceny : splnenemu ukolu (ke kteremu ho zatim teda donutim) tak 3/4 hodiny : 5 minutam. Ale mam novou metodu - zavru ho do pokjicku a tam si ukoly dela sam, vubec na nej nedohlizim, krome cteni, a kdyz jsou hotovy, tak je jenom podepisu.

Ale ve skole pohoda, patri spis ke sprtum, po kom to dite asi je? ~y~
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
10.11.2011 9:25:41
Já tu jsem.

Dnes máme rodičák. To jsem zvědavá co se dozvíme. Jinak je Verunka šikovná. Pěkně počítá a krasopisně píše. Ale musí se jí chtít :-) Jirka se přijel domů ukázat na 10 dnů a už je zase pryč. Doufám, že jeho návrat 21. prosince vyjde. Važte si toho, že máte chlapy doma :-)

Tak musím zase pracovat. Pa
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
10.11.2011 5:42:49
tadýýýý jsem.

Niki, co návrat do školky? Jak to proběhlo?
Begonie 17189
9.11.2011 23:20:04
kde jste vsechny???!!! Copak tady to uz vazne uplne umrelo? To je mi lito. Facebook mi nevyhovuje ~n~
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
8.11.2011 5:56:51
Žádný, Matyho třídní je nepoužívá. Ve škole mají speciální tabulku a tu si nechávájí ve škole a domů vůbec nenosí.

Když byl prvňák Honzík dávala jsem vždy jednu sadu slabik ( SA SE SI atd..)do jednoho okýnka. Ale je to jen otázka jednoho dne ve škole, kdy to stejně z těch desek vypadá.Takže učitelce v tomto směru blahořečím,že už to nepoužívá. (Maty má třídní po Honzíkovi)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 11122  [Dalších 10712 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.