Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
10.11.2011 21:26:47
ahoj Blanko,
Ja vas ctu, ale moc neprispivam, pripadam si jako vterka...no u nas skola dobry v tom, ze Nella chodi do skoly rada a vypada naprosto stastne a spokojene. jen je hrozne pomala a ne moc samostatna - je na jazykovce, kde vyzaduji trochu vic, i kdyz je asi Lupacovka prisnejsi , my jsme v Kladske...No krasopis - to nam asi nhrozi, a pritom je Nella tak sikovna na kresleni, ale kdyz to ma byt presne podle vzoru, tak ji to moc nebere....takze musim s ni opakovat doma, ve tride je jich tricet, neni cas na individualni pristup...jen doufam, ze bude zvladat dal, az se zrychli tempo. uprimne - ja pry byla taky na zakladce pomala, neslo mi moc cteni, moje prvni znamka byla dvojka - a nakonec jsem odmaturovala na gymplu na same a zvladla na VS bakalare....tak se uklidnuji, ze to nic neznamena...ach jo... Jak jsou vyse deti daleko ? My jsme ted u U , v matice zacali odcitat, zatim vse ajen do peti. Cte zatim jen slabiky a dvijslabicna slova . neustale se pokousi neco psat, nekdy se ji to povede. Ukolu nedostavaji moc, ke to vzdy rychle napsane. |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
10.11.2011 21:26:45
ahoj Blanko,
Ja vas ctu, ale moc neprispivam, pripadam si jako vterka...no u nas skola dobry v tom, ze Nella chodi do skoly rada a vypada naprosto stastne a spokojene. jen je hrozne pomala a ne moc samostatna - je na jazykovce, kde vyzaduji trochu vic, i kdyz je asi Lupacovka prisnejsi , my jsme v Kladske...No krasopis - to nam asi nhrozi, a pritom je Nella tak sikovna na kresleni, ale kdyz to ma byt presne podle vzoru, tak ji to moc nebere....takze musim s ni opakovat doma, ve tride je jich tricet, neni cas na individualni pristup...jen doufam, ze bude zvladat dal, az se zrychli tempo. uprimne - ja pry byla taky na zakladce pomala, neslo mi moc cteni, moje prvni znamka byla dvojka - a nakonec jsem odmaturovala na gymplu na same a zvladla na VS bakalare....tak se uklidnuji, ze to nic neznamena...ach jo... Jak jsou vyse deti daleko ? My jsme ted u U , v matice zacali odcitat, zatim vse ajen do peti. Cte zatim jen slabiky a dvijslabicna slova . neustale se pokousi neco psat, nekdy se ji to povede. Ukolu nedostavaji moc, ke to vzdy rychle napsane. |
| Begonie | 17189 |
|
|
10.11.2011 14:29:29
To bude dobry, uvidis. A pristi rok ve skole to uz bude uplne jine.
A to jsi s nim ted byla 3 tydny doma? Ja myslela, ze uz pracujes. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
10.11.2011 14:16:28
takže od úterka je konečně ve školce. Byl doma snad 3 týdny, takže teď si zase musí zvyknout.
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
10.11.2011 14:15:35
Míšo, návrat do školky byl poněkud dramatický. Nechtěly mi ho vzít zpět do původní školky, že nemají místo a chtěly ho dát do jiné. Ale to by pro něj mělo naprosto stejný dopad jako kdyby zůstal ve škole. Takže jsem se trochu chytla s ředitelkou (je to docela arogantní kráva) a nakonec je zpět a doufám, že to tak už zůstane. Nakonec tam měla do té naší školky v lednu nastoupit nějaká nová holčička a maminka prý souhlasila, že ji dočasně dá do té druhé školky. Nicméně pokud si to rozmyslí, tak by byl asi problém. Ale já ho jinam prostě nedám.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
10.11.2011 12:42:59
Adamek taky tak - vsechno mu jde. Pekne pise (teda m byl trochu orisek, furt delal 4 nozicky
), pekne pocita a cte pry nejlip ze tridy (teda to tvrdi on), ale predvadi to jenom ve tride. Kdyz to po nem chci doma, tak desne vyvadi a odflakuje to. Vetsinou je pomer sceny : splnenemu ukolu (ke kteremu ho zatim teda donutim) tak 3/4 hodiny : 5 minutam. Ale mam novou metodu - zavru ho do pokjicku a tam si ukoly dela sam, vubec na nej nedohlizim, krome cteni, a kdyz jsou hotovy, tak je jenom podepisu.Ale ve skole pohoda, patri spis ke sprtum, po kom to dite asi je? ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
10.11.2011 9:25:41
Já tu jsem.
Dnes máme rodičák. To jsem zvědavá co se dozvíme. Jinak je Verunka šikovná. Pěkně počítá a krasopisně píše. Ale musí se jí chtít Jirka se přijel domů ukázat na 10 dnů a už je zase pryč. Doufám, že jeho návrat 21. prosince vyjde. Važte si toho, že máte chlapy doma Tak musím zase pracovat. Pa |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
10.11.2011 5:42:49
tadýýýý jsem.
Niki, co návrat do školky? Jak to proběhlo? |
| Begonie | 17189 |
|
|
9.11.2011 23:20:04
kde jste vsechny???!!! Copak tady to uz vazne uplne umrelo? To je mi lito. Facebook mi nevyhovuje
![]() |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
8.11.2011 5:56:51
Žádný, Matyho třídní je nepoužívá. Ve škole mají speciální tabulku a tu si nechávájí ve škole a domů vůbec nenosí.
Když byl prvňák Honzík dávala jsem vždy jednu sadu slabik ( SA SE SI atd..)do jednoho okýnka. Ale je to jen otázka jednoho dne ve škole, kdy to stejně z těch desek vypadá.Takže učitelce v tomto směru blahořečím,že už to nepoužívá. (Maty má třídní po Honzíkovi) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.