| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11122  [Dalších 10702 >>]
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
7.11.2011 19:42:09
Holky jaký děláte systém v deskách na písmenka, aby se v tom děti vyznaly? To je slabik :-(
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
27.10.2011 10:00:01
IVČO, do školky se těší. No už aby šel. Bohužel to není tak jednoduché, protože kvůli nám musí vyhodit nějaké dítko, které chodí jenom na 4 hoďky, takže ještě příští týden bude hlídat babička. Ale Tomášek už je slušně znuděný, už fakt potřebuje někam jít.
Si mně docela slušně pobavila s tou domácností, přej domácnost vázne a přitom máš naklizeno a uvařeno. Tož teda nevím jak to u tebe vypadá, když domácnost nevázne ~:-D.

Jinak koukám jak ve škole jedete. My jsme ještě nebyli tak daleko, aby psali nějaké diktáty a 5-minutovky. Dokonce ještě ani známky nedostávali, jenom razítka.
Begonie 17189
26.10.2011 11:02:16
No jo Miso, ona je trochu prdla. Prijde mi i dost narocna, ale Adamek ji ma rad a tvrdi, ze je hodna, tak to je dulezitejsi, nez co si myslim ja. Navic se v sobotu vdava ~t~, tak kdovi, jak vydrzi dluho, spis pocitam s tim, ze brzy otehotni.
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
26.10.2011 5:40:04
Blani, 5-? To je nějaká divná ne?Když byl Honzík v 1 třídě, dávala učitelka horší známky od druhého pololetí.
Maty také občas napíše nějakou číslici, nebo písmeno obráceně. Prý je to v pohodě.

Honzík toho taky na můj vkus dostal celkem dost. A to s nima jede Emil dneska pryč,naštěstí jen do zítra.Oni odjíždějí až já přijedu z práce ( teď snídám v práci,než začnu pracovat,pročítám u jídla)takže mají za úkol dodělat dvě cvičení z ČJ,která mu chyběla za dobu nemoci( měl angínu)a alespoň jeden zápis do čtenář.deníku.Až se vrátí udělají druhý zapis a budou trénovat násobení ( to už mu celkem jde) a naučí se vyjmenovaná slova po B.

To nevím,kdy to budou stíhat děti, které jedou pryč,třeba až do neděle.Původně měl jet EMIl s klukama na akci rodičů s dětma,tam mají program od rána do večera,tam by to fakt psát nemohl a ani by nechtěl,když se ostatní baví.

Já jsem do čt.v práci a pak budu u našich. Naši předělávají na chatě i doma koupelny,dávají pryč vany a pořizují sprcháče. Mamka jede uklízet na chatu.Já měla jet původně s ní,abych pomohla,ale jede její dlouholetá kamarádka s manželem,kteří tam s našima jezdí tak jim pomohou.No a já budu uklízet u nich doma.
Řekne se je to jen koupelna,ale bílo je tam prý slušně,tak jsem zvědavá co mě čeká.Jsem se tam raději nebyla ani podívat.
Begonie 17189
26.10.2011 2:03:56
Ivco, u nas presne naopak - ve skole Adamek pise a pocita a zpiva a telocvici krasne, doma ho to nebavi, tak to chce mit rychle odmrskany. Ani se mu nedivim, dostavaji fakt hodne ukolu. Treba v pondeli jich mel 5!!! Sice nemaji nic na vikendy, ale pak jim to napari v pondeli, tak to mi prijde na hlavu. Navic 2x tydne ma tenis a 1x tydne skauta, takze prijdeme domu pozde a uz se mu samo nechce nic psat.

Zatim ma taky jen samy 1 a 1 s hvezdickou, nektery i podrzeny (hlavne ze cteni, to mu nejak jde) a dve 1 minusky. Jednu z diktatu - napsal É a Ó, ale carky udelal na druhou stranu, protoze napsal ty pismenka moc velky a z nejakyho duvodu se bal pretahnout horni radku, nevim, proc usoudil, ze se to nesmi. A v petimintovce z matematiky zas jednou sice vsechno spocital dobre, ale vsechny 5, co se v testu vyskytly nafrkal obracene, jako ze to brisko a carku nahore umistil na druhou stranu ~t~. Ale jinak je uca drsna, dava i jiny , dokonce pry nekdo zavesil uz 5 minus z diktatu. Tak to nevim, co tam chudak napsal
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
25.10.2011 22:25:08
Niki, hlavně, že to pomůže. A jak se tváří na to, že bude opět ve školce?

My máme na prázdniny úplně stejně úkolů jako, když je normální den. Prázdniny jsou přeci od toho, aby se neučilo :-) Verunce to ve škole jde. Snaží se. Nejhorší známku dostala 1- a to jen jednou z matematiky. Psaní je docela oříšek. Doma jí to jde perfektně a ve škole to odflákne. V pátek ztratila notýsek a v pondělí se naštěstí našel. Nejvíc všechny děti baví tělocvik :-)

Zítra se nám vrací po dvou měsících Jirka. Moc se těšíme.

A jak všichni válčíte v práci? Mě přijde, že nic jiného než práci nestíhám. Domácnost vázne, ale uklizeno, navařeno, vyžehleno a vypráno je. Domů se vracíme denně pozdě odpoledne. Čas sama pro sebe nemám ani náhodou. Večer padám únavou a brzy spím. Oproti režimu ve školce je to naprosto jiné. Ale třeba se uleví, když bude teď Jirka snad chvíli doma.

Mějte se, pa.
25.10.2011 20:07:41
Niki,aha,teď už s to i vybavuji,že jsi tento důvod tady psala.

Maty dostal sešit s procvičování příkladů na + a - .Měli to na celé prázdniny asi 25 příkadů.On se s tím o prázdninách nechtěl zdržovat tak už to namastil

Honzík toho má více, trénovat plynulé čtení,násobení dělení zpaměti.Za říjen napsat 2 zápis do čtenář.deníku, naučit se zpaměti abecedu a hlavně vyjmenovaná slova po B.No to je snad lepší,když ty prázdniny nejsou a chodí do školy.
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
25.10.2011 19:03:56
Míšo, protože ta škola kam chodí všichni ze školky je v takové oblasti, které se říká hodonínský bronx. Prostě je tam trochu moc černo. Takže jsem měla strach, aby tam nebyl samý cikán, ale prý to není tak hrozné. Škola sama o sobě snad nebude špatná. Je to vlastně hokejová škola, takže se tam docela cpou peníze.
Begonie 17189
25.10.2011 15:09:11
Jezis Niki, vzdyt o nic nejde. Adamek sel ze vsechn chlapecku ze skolky jako jediny a taky se mu po nich styska. Aspon s nekterymi se vidi na skautu nebo na tenise, jinak je vzdycky jde navstivit a pusinkuje je a objima, jak kdyby odchazeli do valky. Hlavne, aby byl TOmasek ted spokojeny, za rok to bude uplne o necem jinem. Madlenka (od Petry) jde taky az pristi rok, pujdou s brachou oba nejednou, to bude masakr ~b~.

Adamek se uz desne tesi na prazdniny - mame toho naplanovano dost. Zitra jdeme se sestrenicema do Mekace a odpoledne do cirkusu, ve ctvrtek do aquaparku a pak nevim. Bud pojedeme na Sumavu nebo v patek odpocivat a v sobotu na nejakou akci na hrad Tocnik, jeste to musim probrat doma.

Tak, ja mazu pro Adamka a jdeme na tenis.
25.10.2011 14:26:32
Tak hlavně že bude Tomášek spokojený a za rok to bude určitě lepší.

Možná jsi to tady psala,ale proč šel na jinou školu,než ostatní děti ze školky?
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 11122  [Dalších 10702 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.