Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
7.11.2011 19:42:09
Holky jaký děláte systém v deskách na písmenka, aby se v tom děti vyznaly? To je slabik :-(
|
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
27.10.2011 10:00:01
IVČO, do školky se těší. No už aby šel. Bohužel to není tak jednoduché, protože kvůli nám musí vyhodit nějaké dítko, které chodí jenom na 4 hoďky, takže ještě příští týden bude hlídat babička. Ale Tomášek už je slušně znuděný, už fakt potřebuje někam jít.
Si mně docela slušně pobavila s tou domácností, přej domácnost vázne a přitom máš naklizeno a uvařeno. Tož teda nevím jak to u tebe vypadá, když domácnost nevázne .Jinak koukám jak ve škole jedete. My jsme ještě nebyli tak daleko, aby psali nějaké diktáty a 5-minutovky. Dokonce ještě ani známky nedostávali, jenom razítka. |
| Begonie | 17189 |
|
|
26.10.2011 11:02:16
No jo Miso, ona je trochu prdla. Prijde mi i dost narocna, ale Adamek ji ma rad a tvrdi, ze je hodna, tak to je dulezitejsi, nez co si myslim ja. Navic se v sobotu vdava
, tak kdovi, jak vydrzi dluho, spis pocitam s tim, ze brzy otehotni. |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
26.10.2011 5:40:04
Blani, 5-? To je nějaká divná ne?Když byl Honzík v 1 třídě, dávala učitelka horší známky od druhého pololetí.
Maty také občas napíše nějakou číslici, nebo písmeno obráceně. Prý je to v pohodě. Honzík toho taky na můj vkus dostal celkem dost. A to s nima jede Emil dneska pryč,naštěstí jen do zítra.Oni odjíždějí až já přijedu z práce ( teď snídám v práci,než začnu pracovat,pročítám u jídla)takže mají za úkol dodělat dvě cvičení z ČJ,která mu chyběla za dobu nemoci( měl angínu)a alespoň jeden zápis do čtenář.deníku.Až se vrátí udělají druhý zapis a budou trénovat násobení ( to už mu celkem jde) a naučí se vyjmenovaná slova po B. To nevím,kdy to budou stíhat děti, které jedou pryč,třeba až do neděle.Původně měl jet EMIl s klukama na akci rodičů s dětma,tam mají program od rána do večera,tam by to fakt psát nemohl a ani by nechtěl,když se ostatní baví. Já jsem do čt.v práci a pak budu u našich. Naši předělávají na chatě i doma koupelny,dávají pryč vany a pořizují sprcháče. Mamka jede uklízet na chatu.Já měla jet původně s ní,abych pomohla,ale jede její dlouholetá kamarádka s manželem,kteří tam s našima jezdí tak jim pomohou.No a já budu uklízet u nich doma. Řekne se je to jen koupelna,ale bílo je tam prý slušně,tak jsem zvědavá co mě čeká.Jsem se tam raději nebyla ani podívat. |
| Begonie | 17189 |
|
|
26.10.2011 2:03:56
Ivco, u nas presne naopak - ve skole Adamek pise a pocita a zpiva a telocvici krasne, doma ho to nebavi, tak to chce mit rychle odmrskany. Ani se mu nedivim, dostavaji fakt hodne ukolu. Treba v pondeli jich mel 5!!! Sice nemaji nic na vikendy, ale pak jim to napari v pondeli, tak to mi prijde na hlavu. Navic 2x tydne ma tenis a 1x tydne skauta, takze prijdeme domu pozde a uz se mu samo nechce nic psat.
Zatim ma taky jen samy 1 a 1 s hvezdickou, nektery i podrzeny (hlavne ze cteni, to mu nejak jde) a dve 1 minusky. Jednu z diktatu - napsal É a Ó, ale carky udelal na druhou stranu, protoze napsal ty pismenka moc velky a z nejakyho duvodu se bal pretahnout horni radku, nevim, proc usoudil, ze se to nesmi. A v petimintovce z matematiky zas jednou sice vsechno spocital dobre, ale vsechny 5, co se v testu vyskytly nafrkal obracene, jako ze to brisko a carku nahore umistil na druhou stranu . Ale jinak je uca drsna, dava i jiny , dokonce pry nekdo zavesil uz 5 minus z diktatu. Tak to nevim, co tam chudak napsal |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
25.10.2011 22:25:08
Niki, hlavně, že to pomůže. A jak se tváří na to, že bude opět ve školce?
My máme na prázdniny úplně stejně úkolů jako, když je normální den. Prázdniny jsou přeci od toho, aby se neučilo Verunce to ve škole jde. Snaží se. Nejhorší známku dostala 1- a to jen jednou z matematiky. Psaní je docela oříšek. Doma jí to jde perfektně a ve škole to odflákne. V pátek ztratila notýsek a v pondělí se naštěstí našel. Nejvíc všechny děti baví tělocvik ![]() Zítra se nám vrací po dvou měsících Jirka. Moc se těšíme. A jak všichni válčíte v práci? Mě přijde, že nic jiného než práci nestíhám. Domácnost vázne, ale uklizeno, navařeno, vyžehleno a vypráno je. Domů se vracíme denně pozdě odpoledne. Čas sama pro sebe nemám ani náhodou. Večer padám únavou a brzy spím. Oproti režimu ve školce je to naprosto jiné. Ale třeba se uleví, když bude teď Jirka snad chvíli doma. Mějte se, pa. |
|
|
25.10.2011 20:07:41
Niki,aha,teď už s to i vybavuji,že jsi tento důvod tady psala.
Maty dostal sešit s procvičování příkladů na + a - .Měli to na celé prázdniny asi 25 příkadů.On se s tím o prázdninách nechtěl zdržovat tak už to namastil Honzík toho má více, trénovat plynulé čtení,násobení dělení zpaměti.Za říjen napsat 2 zápis do čtenář.deníku, naučit se zpaměti abecedu a hlavně vyjmenovaná slova po B.No to je snad lepší,když ty prázdniny nejsou a chodí do školy. |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
25.10.2011 19:03:56
Míšo, protože ta škola kam chodí všichni ze školky je v takové oblasti, které se říká hodonínský bronx. Prostě je tam trochu moc černo. Takže jsem měla strach, aby tam nebyl samý cikán, ale prý to není tak hrozné. Škola sama o sobě snad nebude špatná. Je to vlastně hokejová škola, takže se tam docela cpou peníze.
|
| Begonie | 17189 |
|
|
25.10.2011 15:09:11
Jezis Niki, vzdyt o nic nejde. Adamek sel ze vsechn chlapecku ze skolky jako jediny a taky se mu po nich styska. Aspon s nekterymi se vidi na skautu nebo na tenise, jinak je vzdycky jde navstivit a pusinkuje je a objima, jak kdyby odchazeli do valky. Hlavne, aby byl TOmasek ted spokojeny, za rok to bude uplne o necem jinem. Madlenka (od Petry) jde taky az pristi rok, pujdou s brachou oba nejednou, to bude masakr
.Adamek se uz desne tesi na prazdniny - mame toho naplanovano dost. Zitra jdeme se sestrenicema do Mekace a odpoledne do cirkusu, ve ctvrtek do aquaparku a pak nevim. Bud pojedeme na Sumavu nebo v patek odpocivat a v sobotu na nejakou akci na hrad Tocnik, jeste to musim probrat doma. Tak, ja mazu pro Adamka a jdeme na tenis. |
|
|
25.10.2011 14:26:32
Tak hlavně že bude Tomášek spokojený a za rok to bude určitě lepší.
Možná jsi to tady psala,ale proč šel na jinou školu,než ostatní děti ze školky? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.