Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
18.5.2011 21:44:21
hm, tak Laura má cez 122 a 21 kg, nosíme už veci na 7/8rokov :)a pritom každý hovorí, že je chudučká
![]() my sme mali besiedku včera , opozdene ku dňu mamičiek, na FB som už dala jednu fotku z tančeka, ale tu to už neviem, nedostanem sa do albumu ![]() ako ste na tom z dovolenkami ? My riešime dookola chorvatsko ( tam sme každý rok) , alebo zmena Taliansko....., nemáte niejaké dobré typy na apartmány za rozumnú cenu, príp. aj priamo kontakt, príp. cestovku ? |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
18.5.2011 14:02:47
Blanko, já jsem taky pro se vrátit sem. Zlatá rodinka
Akorát uznávám, že jak mám práci tak je toho volného času na internet minimum.Blani, já si tě tam vepředu úplně dovedu představit a ten tvůj výraz taky Měla bych úplně stejný Taky nás čeká na konci roku besídka. Budou mít ještě dva výlety a jedno spaní na školkové zahradě ve stanu. To si vymyslely děti samy Verunka naopak poslední dobou jí méně. Normálně už jedla třeba k obědu dospěláckou porci, ale teď sní sotva půlku. Žeby byla do toho našeho školkovýho Adámka vážně zamilovaná? On jí teda prý miluje, ale je to tajemství a taky jí prý pořád líbá na krk Ty děti jsou úžasný ![]() ![]() ![]() Míšo, to jsem vůbec nepostřehla, že Matýsek nosí brýle. A buď ráda, že to odnesly jen brýle. Před třemi lety to odnesl u nás Verunky zub ( neprala se, jen do ní kluk narazil ) a narostl jí až teď. Byly to hrozný tři roky. I učitelka se bála jestli jí vůbec ještě naroste. Míry máme 128cm a 23kg. Těch 17kg si vůbec nedovedu představit. A to je Verunka taky hubená či vychrtlá. Vůbec teda nevím kde ty kg bere. |
| Begonie | 17189 |
|
|
18.5.2011 12:57:46
Teda Alco, 128 cm??!! To je teda fakt dlouhan, to Adamek nema ani nahodou. Navic roste dost nerovnomerne, v lete se mu desne protahli nohy, ale telo zuslato porad stejny, tricka ma furt ty samy, ale kalhoty a teplaky jsem musela koupit vsechny novy, prtoze vypadal ve vsem jak Rumun, jak to mel kratky. Ale vypada ted proste nejak vic jak kluk, predtim to bylo furt takovy miminko. Akorat, ze se pred besidkou sam ostrihal, pry, aby mu to sluselo.
Primo vprostredku cela si vystrihnul zub az na kuzi, fakt normalni plecku, trochu jsem to okolo srovnala, ale nic moc se s tim delat nedalo. Ale u nich ve skolce jsou furt vsi, takze vsichni chlapecci jsou masinkou, tak se zas tolik nelisi. |
| Begonie | 17189 |
|
|
18.5.2011 12:53:47
Vsak Adamek je taky tlustoch - sotva prelezl 17 kilo
. Zebra z nej trci, jak kdybysme mu nedavali najist. My jsme oba s Jirkou tak podstatni, ze to vypada, ze mu vsechno sezereme.Hele, tak to s Petkou zkus - tu skolu pro nadane deti. Tam musi byt zvykli na ledacos, to byva dost casto, ze se nadani snoubi s nakym vykyvem nekde jinde. Treba by to Petkovi prospelo. |
| Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 | 28878 |
|
|
18.5.2011 11:37:20
Blani už tě vidím jak sedíš vepředu
Ale zase kvůli dětem člověk podstoupí kdoví co, že? ![]() Eri, no vážně je fajn, že jsi na tu jeho "jedinečnost" přišla už ted. Ve škole, kdyby nevěděli jak se k němu chovat, by hodně trpěl a mělo by to určitě nějaké psychické následky. Páni Míšo, tak to je Maty borec, poprat se kvůli kamarádovi Do toho by Honzík nešel, když se kolem něho něco děje, rychle uteče někam do koutku a bojí se![]() Jinak Honzík měří cca 128cm a váží taky těch 19kg. Je dlouhý, ale tááák hubený. A to přitom baští pořád |
| Míša a kluci 05/02,7.1.05 | 29279 |
|
|
18.5.2011 11:27:37
Eri, Matýsek je na tom stejně, oblečení 116 a sotva 19 kg.
Včera se ve školce popral,ale pozor, zastával se jiného. No odnesli to brýle a to doslova, skla venku,brýle zkřížené, naštěstí v optice fakt bezva oprava a ani jsme nic neplatili.Ono né že by to byla bitka, ten druhý ( o rok starší a hlavu větší)ho přetáhl takovým molit.polštářem,z kterých skládají např.domečky a asi mu musel ty brýle nějak servat( učitleka to zrovna neviděla)maminka toho co ho přetáhl,měla zájem,jak to s brýlema dopadne a večer i volala zda jsme za opravu platili. Jsem Matymu říkala,že si ty brýle musí příště sundat. A on na to : on mi Krýša(Kryštof)říkal,ať si je sundám,ale už bylo pozdě. To že se někoho zastal nebylo prvně. A vůbec si nedělá vrásky,že je někdo starší a o hlavu větší. |
| Erika a Peťko | 20613 |
|
|
18.5.2011 11:17:37
Blani, čo ja by som dala za tlsťocha... Peťo nosí veci 116 a váži 19 kg
![]() |
|
|
18.5.2011 11:16:33
Kisli, tak sa s tým Honzíkom porozprávaj
u nás toto vždy zaúčinkovalo, aj keď bolo ubližované Peťovi alebo aj Peťo keď ubližoval niekomu... od cudzej osoby to na Peťa vždy zabralo ![]() Dani, tak násobenie, no super ![]() ![]() ![]() Anitka, ďakujem ![]() Alča, vidím aj na FB, že sa v tom ešte plácate, ale hlavne, že ste už na dobrej ceste! Tak si to leto užite čo najlepšie a bez chorôb! ![]() |
|
|
18.5.2011 11:16:33
Kisli, tak sa s tým Honzíkom porozprávaj
u nás toto vždy zaúčinkovalo, aj keď bolo ubližované Peťovi alebo aj Peťo keď ubližoval niekomu... od cudzej osoby to na Peťa vždy zabralo ![]() Dani, tak násobenie, no super ![]() ![]() ![]() Anitka, ďakujem ![]() Alča, vidím aj na FB, že sa v tom ešte plácate, ale hlavne, že ste už na dobrej ceste! Tak si to leto užite čo najlepšie a bez chorôb! ![]() |
|
|
18.5.2011 11:07:59
teeeeeeda, vy ste sa rozbehli
![]() ![]() ![]() Dani, ja som tiež dlho dúfala, že je to len jeho povaha. Vlastne nejako cez rodinku som sa asi pred dvoma rokmi dostala na stránku postizenedeti.cz a tam sa rozoberalo DMO a všeličo, pozrela som si diskusiu o Vojtovke a písali tam maminy prevažne predčasne narodených detí... tak som im napísala, že aj my sme cvičili a zhruba som popísala s akými hračkami sa hrával, ako reaguje na kolektív a tak... jedna mamina mi potom napísala, že je to veľmi podobné ako u jej syna, u ktorého je podozrenie na Aspergera. Nevedela som, čo to je, tak som si to prečítala a dosť vecí (90%) naňho sedelo, no i napriek tomu som dúfala, že dozreje, že bude dobre... lenže učiteľky v novej škôlke tiež začali nástojiť na tom, že Peťko je iný ako ostatné deti, že inak reaguje a pritom čo sa týka vedomostí ďaleko prevyšuje ostatné deti.. no a riešili sme to aj doma, hlavne to, že sa na nás vôbec nepozerá, že keď sa s nami rozpráva, stále je niekde inde a keď mu poviem pozri na mňa, tak sa pozrie tak uprene, že zabudne, o čom hovoril a toto bolo to, čo mi robilo najväčšie starosti, predstavila som si totiž jeho odpoveď pred tabuľou v škole... tak som začala pátrať, hneď ako absolvoval testy školskej zrelosti, po centre, ktoré sa týmto zaoberá, bohužiaľ jediné v BA je súkromné, tak sme sa tam objednali, aj keď hodina tam stojí 20 EUR a teda ho testovali... sedí naňho aj tá vyberavosť v jedle, tieto deti jedia len to, čo poznajú, čo sa varí doma alebo čo poznajú od malička, stále dokola tie isté veci, majú veľmi dobre vyvinutý čuch, takže čo im nezavoní alebo esteticky nesedí, toho sa ani nedotknú, zameriavajú sa na určité okruhy tém - v troch rokoch vedel názvy všetkých Dinosaurov z knižky, dnes sleduje ŠPZ-ky, kamkoľkvek ideme - hneď z akého mesta je to auto a stačí mu to povedať raz a už to nikdy nezabudne, ale ráno napríklad nevie, že kým sa neobuje, do škôlky nemôžeme ísť, to mu treba hovoriť denne, to že číta ma na jednej strane teší, prečíta si všetko sám, na druhej strane mi lezie do mailov a na Skype a obávam sa, že sa v škole bude veľmi nudiť... minule som ho poslala hrať sa do izby a doniesol mi vypísaný celý zošit písaných písmen - namiesto hrania dookola sa hrá s Geomagom a Legom - ako keby sme nič iné ani doma nemali, autíčka mu nič nehovoria, len ich vláči do škôlky a domov chodí bez nich, má neuveriteľnú pamäť hlavne priestorovú, stačí, že niekde raz bol aj pred dvoma rokmi a keď tam prídeme, vie, že tam bol a kde čo je... On možno nebude zrovna spoločenský človek, s ľuďmi sa nevie baviť poriadne, len o tom, kto koľko meria, váži a koľko má rokov, stále dookola, proste o číslach... ale keď som pozerala na Nete, tak túto diagnozu má aj Bill Gates, mal ju Mozart, Einstein tak možno niečo z neho bude... skôr mi poradili dať mu zmerať IQ a podľa výsledkov zvážiť potom školu pre nadané deti, lebo v škole by mohol mať problém s disciplínou - hlavne preto, že prvé dva roky sa tam nič nové nenaučí... tak neviem Radšej by som bola, keby z toho vyrástol, ale autistické znaky tam sú - čisté to nie je... ale bola som na to upozorňovaná v pôrodnici, že tým, že sa narodil s nevyvinutou nervovou sústavou sa môže neskôr niečo "nenormálne" objaviť a treba to dať vyšetriť, tak som radšej dala... on napríklad nenávidí bicyklovanie, ani lyžovanie, ako urobí to, lebo to robia všetci okolo neho v tom momente, ale nevidí v tom žiadne potešenie ani nič, robí to, lebo musí... vôbec sa z toho neteší a vlastne ani nechápe zmysel toho... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.