Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
29.5.2011 22:05:31
Niki, neupratuj, za pár hodín to bude vyzerať rovnako
![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
28.5.2011 9:24:40
po dlouhé době jsem nakoukla a hledím jak to tu žije. Ani jsem ti pořádně nedočetla, je toho hrozně moc, jen jsem to tak přeletěla.
Já teda koukám, jak máte všichni šikovné děti. Tomášek neumím ani číst, ani psát. Jako pozná písmenka, ale že by si to spojoval a četl, to ani náhodou. On pozná jenom velké tiskací písmena. Pár velkých tiskacích napíše, ale to je vše. A do školy se netěší ani náhodou. Chodili jsme teď do předškoláčku a remcal i u pracovních listů, co jsme měli dělat. Takže už se opravdu strašně těším na školu . Asi to bude docela boj.Jinak je Tomášek taky hubeňour, nevím kolik přesně měří, ale velikost nosí 116-122 a váží 19kg- On tomu jídlu teda moc nedá. Taky vypadá, že mu nedáváme najíst. Se bojím, že mě nakoupáku někdo nařkne z týrání. Zuby máme zatím venku dva. Ale bohužel se mu začly nějak kazit zuby. Už má 3 plomby a v pondělí ho budu muset zase objednat, páč jsem mu objevila asi další kaz. No a já nestíhám. Začala jsem chodit do práce a je to teda docela záhul. Jsem věčně nedospaná, domácnost nestíhám. Ale to se poddá, doufám. Takže už pádím, páč musím uklízet a vařit a už teď vím, že jsem ve skluzu, páč místo abych něco dělala, tak tady dočítám rodinku. |
| Begonie | 17189 |
|
|
27.5.2011 1:52:14
Spis se ptej, co nebudu
. Takze rozhodne nebudu ustavni pravnik, na trest jsem malo odvazna, na obchod a finance moc tupa, pravo zivotniho prostredi neni nic pro me, cokoliv,co zacina slovem evropsky nebo mezinarodni z duse nenavidim, zakonik prace me nazajima... kam ja se chudak vrtnu . Zbyva mi jenom obcanske pravo - rozvody, rodina, dedictvi, sousedi, co se hadaji o plot, semtam naka ta pomluva... to je neco pro me. Ale uvidime, treba to dopadne uplne jinak. Jak rika Jirka: ty za strasnych obtizi vystudujes tuhle skolu a zacnes pracovat a budes mit min penez, nez jsi mela pred materskou na ministerstvu. No, neni to tak nerealny. |
|
|
26.5.2011 22:16:45
Blani, blahoželám, si šikula ! A aká právička to budeš ? Trestné právo?
|
| Begonie | 17189 |
|
|
26.5.2011 20:51:52
Bud v klidu, Adamek cte jakoby "po pismenkach"
, spojit do slabiky se mu to podari jen nekdy, o to vetsi ma radost. Ale ja si z toho nic nedelam, od toho je snad skola, ne?A rostou mu jenom nohy, kalhoty jsem musela vsechny koupit novy a tricka ma furt stejny, uz snad 2 roky. Jinak vsem, co mi drzeli palce oznamuju, ze dnesni 1. cast statnic jsem zvladla za 2 (smajlik skakajici radosti do stropu). Bylo ta neskutecne stresujici zalezitost a nejvicze vseho je to cely trapny. Jak rikal dr. Strosmajer vnemocnici na krai meste - vzdytje to tak trapny, zkouset z neceho dospely lidi. Mela jsem 100 chuti odejit, rikala jsem si, ze to snad nemam zapotrebi. Ale ted jsem rada, ze jsem vytvala, jeste obhajit diplomku a v zari 2. cast statnic a je zeme pravnik. Ale radim uz ted a zadarmo ![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
24.5.2011 12:26:47
Ahojky,
tady se to docela rozjelo, tak taky něco napíšu. Miška je takový vědomostní průměr řekla bych, počítá, sčítá i odčítá, čte pomaličku, sice všechno, ale rozhodně ne plynule, dělá mezery jakoby po slabikách , ale hrozně jí to baví, čte všechny nápisy, co kde vidí a včera napsala Marťovi pohled na ŠvP, ale jen kratinký, asi 2-3 věty a pořád se po písmenkách ujišťovala, jestli to je správně .Takže obdivuji Klárku a Peťka, že čtou a píšou plynule ![]() Jinak konečně přesáhla 16kg, má tak 16,5-16,8kg a měří cca 112cm, takže nosí vel.116, ale plavky a prádlo 98-104. |
| Begonie | 17189 |
|
|
19.5.2011 13:10:28
My jedeme na 3 dny do Parize, ted az udelam statnice, hlavne s Adamek do Disneylandu, pak v cervenci do Recka s mamkou, segrou a jejima detma a pak na prelomu cervence a srpna do Chorvatska s Lucou, Mildou a Matyskem. Na to se nejvic tesim, kluci si krasne vyhrajou, to bude cely tyden pohodicka. Jinak to budeme nejak placat na chate a na Sumave, ja taky budu muset trochu chodit do prace a samo se ucit, kdyz mi v zari ceka dalsi cast statnic. Ale uz se na leto moc tesim, tepslo s lunicko je super, dneska je venku tak nadherne, ze se mi ani nechtelo do prace. A to budu cely vikend zavrena doma a finisovat na statnice
![]() .Anitko, s Italii neporadim, my tam jezdime jenom v zime na hory. V lete jsme tam snad nikdy nebyli. |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
19.5.2011 11:53:21
Anitko, ty jo a čeho se bojí? Té rychlosti? To je škoda, protože jen letecky se člověk podívá do krásných destinací. My letadlo v pohodě. Jen Verunka při přistávání měla velké bolení uší, ale cestou zpět už hodně cucala bombony, aby ty tlaky vyrovnala a už to bylo O.K.
|
|
|
19.5.2011 10:39:16
Ivča, letecky nepripadá do úvahy, môj milovaný odmieta letieť
![]() Boli sme len raz v Španielsku a brzdil celý let a domov chcel ísť autobusom ![]() |
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
19.5.2011 8:41:09
Anitko, já bych měla super typ na Turecko. Ale je to letecky a nejlevnější to není. Každopádně obrovská spokojenost z naší strany byla. Nebylo co vytknout.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.