Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK | 27691 |
|
|
11.5.2011 9:08:52
Ahojky,
je potřeba to tu trochu rozjet, že My si teď užíváme počasí co to jde. Výlety, kola, dovolená, atd. Když máme taťku doma tak se to musí využít. Ale stejně mám pocit, že toho stíháme táááák málo. Člověk skončí ve čtyři v práci a než třeba skončí Verunce kroužky tak je pomalu večer a to už se toho moc nestihne :-( Alespoň, že teď Jirka asistuje a ve všem pomáhá. Obchůdek stále vylepšuju, vychytávám mouchy a přibírám nové a nové zboží. Víc teda na internetu stíhám shopík na mimibazaru než samotné berušky. Někdy je to pohoda a někdy na zbláznění ![]() Do školy se Verunka těší náramně. Horší bude rozloučit se se školkou. To bude bolet :-( Máme tam perfektní kolektiv, učitelky a prostě všechno. Je to taková kapitola života. |
| aanitaa+Laurika01/05 | 17727 |
|
|
10.5.2011 23:06:33
tak nám tá rodinka zase ožíva ? :)
všetky Vás zdravím po dlhej dobe v prvom rade blaahoželám Pidásku k 4.dieťatku,si super žena :D a robíš náááááádherné fotografie u nás je to všetko po starom, Lydka je už v 6.r., Laura sa do školy teší. Ešte nenakupujeme,v podstate sme zvyknuté riešiť školu až v auguste ( srpnu), takže okrem približného zoznamu nemáme nič :) do práce nechodím ( ak nepočítam, že sa "pridávam" k starostlivosti o našu reštauráciu , v podstate u nás nájsť prácu za slušnú plácu v normálnej časovej pracovnej dobe je nemožné, keďže manžel je časovo viac vyťažený tak zatiaľ pa a píšte, píšte ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
3.5.2011 9:30:16
Jasne, ze nadhera, ale jak rikam - pro me tak 2 mesice v lete.
|
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
3.5.2011 9:13:26
Blani okopávat pole můžeš i s Mudrem, Judrem i Pudrem
![]() ![]() atd.![]() ![]() ![]() .Jj já jsem taky městská holka, ale tam je to jinej život...bez tv, zpívají ptáci, výhled na louky a lesy, musí to být nádhera ![]() |
| Begonie | 17189 |
|
|
26.4.2011 14:05:20
Pidasku, to je prave ono. Ja bych mozna zvladla vic deti, i kdyz to nemuzu vedet, kdyz mam 1 hodne ditko, co se vpodstate vychovava samo, ale ja bych fakt nemohla bydlet nekde na samote v horach, me by z toho hrablo. Ja ani tak nepotrebuju Prahu, ale hlavne ty kamarady tady a priznam se i to pohodli, co velkomesto poskytuje. Pro me to neni, naky "Kdyz v raji prselo", to bych vydrzela tak 2 mesice v lete o prazdninach. A navic s mym vzdelanim, kdo by si me v horach najal
![]() |
| Nikita+Tom1/05+Davča4/08 | 19209 |
|
|
26.4.2011 10:26:56
Piďásku, nádhera. Moc pěkná fotečka. Tu bych si dala zarámovat. I když vy máte pěkné všechny, to byste měli obrazů, co ?
|
| achjo | 28879 |
|
24.4.2011 23:22:41
blanko, jo jo jo :) ,ale až po škole ( tu dáš určitě, i když je to náročné - a chce to hodně sebezapření)držím pěsti moc
si teď taky říkám, zda bych třeba já , dělala jinou školu, jinak bydlela,jiných věcí chťela dosáhnout, mít pouze sašenku...o počtu u mě to asi není,ale spíše o lokalitě, ...zde je zakopaný pes a já jsem vnitřně klidnější :))))) (že mi nic neutíká , jen se věci dějí co chi já sama, ale to se můžu také mýlit) |
| Begonie | 17189 |
|
|
20.4.2011 9:59:10
Ted jsem chvilku byla uplne zmatena, kdo to vlastne je. Ale zas 4-detnych rodin tu tolik neni, tak uz mi svitlo. Fakt krasa.
A ja se tu hroutim ze svy jedny ratolesti. Teda z Adamka ani tak ne, ale z ty blby skoly, uz me to fakt nejak zmaha, na co jsem se to ja hlava tupa dala . Me z tech statnic vazne vyhodi a bude po legraci. Poridim si dalsi 3 deti a odstehuju se do hor ![]() |
| lela, rosa, niki | 88737 |
|
|
19.4.2011 21:26:15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadhera. |
| Dana,Viktorek,9.1 2005 | 28529 |
|
|
19.4.2011 19:37:15
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.