| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 11122  [Dalších 10402 >>]
Begonie 17189
12.5.2011 13:17:53
Alco, neboj, ted uz to bude porad jen lepsi. Nevim, na jaky operaci jsi konkretne byla ty, ale me se po ni vlastne ulevilo. Takhle jsem porad doufala, ze naky to miminko jeste prijde, i kdyz to bylo krajne nepravdepodobny, kazdy mesic jsem byla nervozni a pak zklamana a ted uz to mam aspon jisty a mam pokoj. A co si budeme povidat, uz 2 roky bez menzes, to je taky pohodicka, ani si na to nevzpomenu.

Ivco, jasne, ze pisnu a domluvime se. Ale vidim to asi az na cerven.

Anitko, tak doufam, ze uz budes OK. Moji segre bohuzel zadna rahabilitace a nic nestacilo a musela na operaci - byla snad rok doma a v nemocnicich. A stejne s tim ma furt problemy.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
12.5.2011 12:43:07
Anitko, tak gratulujeme Lauře k jezdění bez koleček. Naše Verunka to zvládla už ve třech letech. Teď když někam jedem tak to je na minimálně 10km a to zvládá v pohodě. Hodně jí tomu tenkrát pomohlo odrážedlo. Ty jo a záda nezávidím :-( Já zase jím léky na aritmii srdce. Čím jsme starší tím je to s námi horší.

Alčo, gratuluji k úspěšné operaci a přeji ať už jsi co se ženských potíží úplně v pořádku. A pak až bude vše O.K. tak by jste mohli přijet :-)

Tady prší a to jsme zrovna plánovali se známýma pouť. No snad se to ještě alespoň trochu vybere a sluníčko prokoukne. Verunka se strašně těší.

aanitaa+Laurika01/05 17727
12.5.2011 12:04:32
tak u nás zase v škôlke z 19 detí nemá zatiaľ odklad nikto, možno len dve maminy váhajú.....

Laura má už 8 vypadnutých zúbkov a narásti jej už 6 a teraz sa jej prerezali aj ďalšie dve dvojky hore :) , v škôlke suverénne vedie :-)

posledné dva dni sa konečne učí bicyklovať bez pomocných koliesok a krásne jej to ide, tak dúfam,že si ich pri tom nevyrazí

ja od novembra (listopad) bojujem s bolesťou chrbtice, mám vyskočenú platničku v krížovej oblasti, takže som si prešla niekoľko týždňovou procedúrou ( infúzie, rehabko...) a pomaly sa dávam do kopy, ale vraj to už nikdy nebude celkom OK, hlavné je, že mi našťastie už netlačí na nerv( nemohla som chodiť) a dostávam sa aj k cvičeniu - zakázali mi v podstate takmer všetko, ostali mi len kontr. posilovacie cvičenia

ale leto sa blíži a s tým aj lepšia nálada , takže úsmev ~:-D
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
12.5.2011 7:41:42
Jééé taky zdravím a hned něčím přispěju:-)
Já sem nakukuju, ale nechtělo se mi psát. Holky na faceboocu ví s čím u nás bojujeme a nechtěla jsem to rozmazávat všude ~n~

Viděla jsem nádhernou holčičku od Beris. Beris, krásně vám vyrostla, je úžasná~s~

A fotečky od Píďáska,... no to snad nejde ani komentovat. Ten soulad, harmonie a láska~R^

Ivčo je supr jak si užíváte, však si to zasloužíš po tom odloučení od Jirky.

Honzík chodí konečně už druhý týden do školky. Byl od ledna nemocný, měl spálového bacila a nakonec došlo i na trhání nosních mandliček. Bohužel mám pocit, že nás ještě čeká ořezání krčních, ale to nechci předbíhat. Na kontrolu na ORL a další odběry jdeme příští týden a to rozhodne.
Bylo to strašně dlouhé to jeho marodění a uděláme vše pro to, aby už byl v pořádku.

No a já jsem právě 6. den po gynekologicné operaci, tedy dvojoperaci. Něco se operovalo spodem a něco laparoskopicky.
14 dní před tímto zákrokem jsem byla ještě na jednom, malém v celkové anestezii, ale to už přebolelo.
Ted se snažím dát do kopy, ale nějak se necítím. Zítra jdu vytahovat stehy a na kontrolu, tak snad bude vše OK.
Ale bylo to strašně na nervy ležet po operaci, vědět, že už nikdy v životě nebudu moci mít miminko( žádné jsme tedy ani neplánovali)a nad hlavou porodnice a pláč miminek.
Vím mám tři děti, o dalším jsme neuvažovali, mám už i nějaké roky, ale,.... ale prostě psychika je mocná.
Ale už o tom tolik nepřemýšlím a nějak to rozdýchám.:-)

No a Honzík a škola,... zatím si to moc nepřipouští, ale asi se těší. Je ted šťasný, že po takové době je ve školce a užívá si všech výletů a vycházek a dětí tam.
Stále ještě chodíme na logopedii. Už v podstatě zvládá všechny písmenka a to i R a Ř, ale po těch mandlích se mu opět zhoršila výslovnost sykavek S,C,Z, Není to jako vada pro to aby nešel do školy, ale je to spíše vada estetická, divně ty jeho sykavky zní.
Tak ted to opět trénujeme.

... a tak je to tedy u nás~;)

Jinak užíváme sluníčka, ... já tedy z lehátka na dvoře, ale ono dojde i na výlety:-)
Tak zatím se loučím a pište, i já slibuju, že se polepším.
11.5.2011 14:06:11
Blani, teď to máme taky plný. Zkrátka až pojedete a bude pěkně tak písni a domluvíme se :-)
Begonie 17189
11.5.2011 13:40:13
Ivco, to by bylo super, kdybyste prijeli, mohli byste i prespat, v doni chate je mista dost. Ale ted v kvetnu to moc nevidim, tenhle tyden nejedu, musim se ucit a pristi tyden, i kdybych jela, tak budu uplne na nervy z tech blbejch statnic. Pak planujeme vikendy nekde jinde, ale urcite rpijedeme o vikendu 11-12/6 a asi potom ty dalsi v cervnu. Tak se muzeme nejak domluvit.
11.5.2011 10:13:51
A ještě od nás pár fotek:

Verunka a skauti

Poděbrady

Babylon
11.5.2011 10:02:44
Jo a ještě jsem zapomněla! Konečně Verunce narostla přední jednička, kterou jí ve třech letech vyrazil kamarád ve školce. Takže jsme šťastný jak blechy :-)
11.5.2011 9:59:49
Blanko, týýý jo to má hodně dětí odklad. U nás z 30ti dětí má odklad snad maximálně pět. A na facebook mi taky nějak nepřišel k chuti. Spíš je to dobrý co se fotek týče a co do komunikace nic moc.

Verunka jak začala chodit v kraťasích a sukýnkách tak má nohy samou modřinu a odřeninu !!! Děs běs. Ale musím říct, že čím jsou ty děti starší tím jsou rozumnější. Už je to s ní docela pohodička.

Blani, kdy budete na Seči? Verunka se furt ptá kdy pojedeme za Adámkem :-)
Begonie 17189
11.5.2011 9:38:55
Ja bych sem psala hned, ale psat si sama sobe me nebavi. A tobu facebooku jsem porad neprisla na chut, uz jsem asi stara, nebo co ~t~.

Adame kse tesi do skoly strasne, ale samo je i smutnej, ze konci skolka. Navic, z 25 deti ma 18!!! odklad, takze nejde skoro s zadnejma kamosema, reps. do skoly jde z chlapecku jedinej a pak par holcicek.

Ja se naopak tesim, az skola skonci, uz toho mam plny zuby. 26. kvetna mi budete kolektivne drzet palce.
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 11122  [Dalších 10402 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.