| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11122  [Dalších 11042 >>]
Alča+Pája94,Péťa96, Honzík05 28878
24.12.2012 10:19:00
Ježíšek pomalu zapřahá saně,
za okny vidět je paprsku svit,
zavři teď oči a nastav dlaně,
lásku a štěstí do nich si chyť.

KRÁSNÉ PROŽITÍ VÁNOC, KLID A POHODU V RODINNÉM KRUHU PŘEJÍ
Pospíšilovic
Míša a kluci 05/02,7.1.05 29279
23.12.2012 18:23:46
Blani, tak to nezávidím. Matýsek je měl 1x a Honzíkovi jsem je likvidovala snad 1/2 roku. Za odvšivovací přípravky jsem utratila majlant.

Včera jsem byli s klukama na Staromáku. Byl tam i Petr Janda s manželkou a ml.dcerou.Maty má fotku. A povídá mu, že zná Hodit klíče .....A on se jen smál a povídá: bejvávalo, chlapče:-)

Pak jsme šli do KFC, kde se M.ptal zda je KFC americká značka. Emil mu říká, že ano a on na to: no a pak, že je v Americe hlad. Tak mu Emil řekl, že to je Afrika. Kdyby aspoň nemluvila tak rychle.

A to byli ráno pro kapra a před nima paní brala 3 živé a Matěj jí bez varování říká: kolik Vás bude u stolu? On je fakt hrozně ukacenej.

Dnes jsme byli v lesporaku zdobit stromek pro zvířátka. Bylo nás cca 25 děti a to samé rodičů. Pak jsme šli na oběd, který jsme nahlásili předem. VĚTŠINA CHTĚLA svíčkovou. Ale i tak to trvalo, jako by o nás nevěděli. Na naší náladě to ale nic neměnilo.

Já teď doděla salát a lenoším na gauči, kluci se dohadujou, kdo zapálí svíčku na adventním věnci.
Begonie 17189
23.12.2012 13:05:48
perfektni program na 23/12 - likvidujeme Adamkovi vsi :-©. Uz od skolky ucitelky upozornuji, ze deti maji vsi. Nas navstivili teprve ted. Takze si navzajem masirujeme hlavy dryaky, vycesavame vsivaky a peru peru peru. Plysaky jsem dala vymrznout na balkon, snad tam ty potvory chcipnou.

HEZKE SVATKY ~t~. B.
Begonie 17189
21.12.2012 11:34:52
tak se jdu rozloucit s letosnim pracovnim rokem. Za chvilku za sebou prasknu dverma a prijdu az v lednu. Ted jsem to mela trochu hekticky, protoze v utery jsem u dr. vyfasla antibiotika na anginu. Chtela mi dat neschopenku, ale stejne jsem musela kazdy den do prace aspon na par hodin, tak jsem si ji ani nevzala. Vzdycky jsem sem dosla, vyridila ty klienty, co jsem mela pozvany uz kdovi jak dlouho a sla si domu lehnout. Vcera jsem uz ale usoudila, ze jsem zdrava, tak jsem to trochu prehnala - byla jsem jeste dokoupit par darku, kapra a vratit knizky do knihovny... a vecer me bylo pekne divne. Lezela jsem jak mrtvola. Takze vysledek - nemam nic hotovyho, darky nezabaleny, nic neni nachystanyho, jeste, ze uklizeci slecna vysmejcila.

Snad se nak vzpamatuju. Adamek dnes spi u kamarada, tak jsem chteli oslavit konec sveta s kamosema v restauraci, ale nevim, jak mi bude. Vsechno ostatni holt budu muset zvladnout o vikendu, vcetne upeceni aspon 1 druhu cukrovi. Zbytek nastesti dodaji babicky.

Holky, kdybych se sem uz nahodou nedostala (mame doma novy internet a nejak to blbne), preju klidny vikend, moc krasne vanoce, uzijte si prazdniny a veselyho Silvestra a hlavne hodne stesti a zdravi a lasky v roce 2013!!!
Nikita+Tom1/05+Davča4/08 19209
3.12.2012 11:47:15
Miry, já tě taky zklamu. Jsem s bráchou o 10 let a je to opravdu jako kdybych byla jedináček. Nikdy jsme spolu neměli ten správný sourozenecký vztah, že bysme se spolu hráli nebo tak něco. No ono to při tomto rozdílu už ani nešlo. Takže taky si myslím, že jste si pořídili jedináčka. Ale co, hlavně, že budete všichni spokojení, ne ?

Tomášek taky ještě věří na Ježíška i Mikuláše, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží.
O víkendu jsem taky dělala trošku vánoční výzdobu, dneska ještě vyzdobím klukům okna v pokojíčku a je to. Adventní věnec jsem opět nekoupila, nějak mi to furt nedochází, že už pomalu budou vánoce, tak na něj vždycky zapomenu.
Begonie 17189
3.12.2012 10:39:15
Ivco, ani mi nepis, ze uz mate vanocni vyzdobu!!! Ja jeste nesundala z lustru velikonocni vajicko ~t~~q~. Cekam, jestli mi nekdo nadeli naky jmeli. A jestli ted dam ozdobeny chvoji na dvere, tak do vanoicjeste stihne opadat. Ja to vidim az tak na polovinu prosince.
Begonie 17189
3.12.2012 10:36:57
Ahoj, tak my jsme vcera taky zapalili 1. svicku. Vetsinou na to zapomeneme, ale byli jsme na prochazce (furt cekam, kdy napadnetech 40 cm snehu a v Praze samozrejme ani vlocka) a u hrbitova prodavali vence, tak jsme si 1 koupili. Adamek si vybral takovy pidivenecek za 110 korun (ve Flore v obchodaku meli vsechny pres 500). Uz asi 2x jsem si koupila takovy to kolecko, ze si na to venecek sama uvinu a pokazdy to nekam zalozim, tak uz na to kaslu.

U nas se celkem nic novyho nedeje, akorat se uz desne vsichni tesime na vanoce - ja hlavne jak se vyspim a jak pojedeme na hory. Jirka zamluvil neco v Rakousku na Kaprunu a pry je tam novy termalni aquapark, tak nevim, co me zlaka vic - jestli svahy nebo vyvalovani v teply vode ~y~.

Ivco, ja taky nikdy nevim nic pro Jirku. On vsechno ma a co nema, to si koupi. Tak kazdorocne skoncim v Bushmanovi (letos tricko a mikina) a jeste jsem mu koupila takovy plechovy model auticka. Jeste horsi je to s nasim tatou, tomu uz kolik let po sobe delam balicek s dobrotama a prihodim tam vodu po hoileni. Jemu se neda nic koupit, max. nejaka historicka knizka o valce nebo nejvetsich politickych teroristech ~t~. Ach jo ti chlapi, s nam holkama je to jednoduchy, to by Jeziskovi nestacila penezenka ~b~.

Adamek veri tak napul, tuhle se mi ptal: Mami, rekni mi opravdickou pravdu, jak je to s tim Jeziskem. ~n~ My uz teda asi 2 roky hrajeme takovou hru, ze Jezisek nosi jenom malym detem, ze by toho mel jinak moc a uz vloni kupoval ze svy kasicky me kalendarik na letosni rok a Jirkovi koupil hreben a sam to zabalil (asi do kilometru papiru). Letos si ovsem kalendarik vystrilel uz vcera k svatku, tak jsem zvedava, co bude. Ale myslim, ze to jsou posledni vanoce, kdy jeste veri/doufa, ze darky nosi Jezisek. Taky me nastvali s tou reklamou, jak deti prohledavaji dum a strachaji po darkach - to vcera rikal, ze to je hruza, ze se to nesmi. Jednak je to pry stejne nanic, protoze tam ty darky jeste nejsou, kdyz mi stejne vyhlizime Jeziska tesne pred zazvonenim zvonecku (~n~, me je to tak lito, ze uz je to velky kluk) a dvanak, ze i kdyby nahodou uz ty darky doma byly, tak by je jezisek stejne odnesl, kdyby je nekdo vystrachal.

No, ale na Mikulase a certy taky jeste rrochu veri a ma pekne stazeno, jestli byl dost hodny. Akorat mu vrta hlavou, ktery je ten pravy, kdyz jich po ulici beha tolik.
3.12.2012 6:08:23
Ivčo páni ty jsi šikulka jak to máš vše zorganizované. Vážně vždy smekám nad tím jak ti vše jde.
Balíček dorazil a vše je naprosto v pořádku, jako vždy~g~,... děkuji.

To čtvrté dítko byl jen pokus~:-D, prostě jsem jednu dobu měla pocit, že to potřebuje i Honzík i já. A popravdě?,.... jsem dnes i ráda, že to nevyšlo. Sice máme "jedináčka", ale jinak je vše v pohodě a život se odebral tou cestou jakou měl.

Jinak Honzík škola v pohodě, až tedy na psaní~d~, flétnu zbožňuje a na Ježíška stále věří. Tak ho asi při tom necháme,... nevím.
Ivča+Verunka-OBCHUDEKUBERUSEK 27691
2.12.2012 20:17:00
Ahojky,

přejeme krásnou první adventní neděli.

My už máme doma adventní výzdobu kompletní. Dárečky téměř nakoupené. Ovšem zoufalá jsem z toho co Jirkovi. Snad úplně všechno má.

A jak vy a škola? Verunka se snaží. Sice nemá samé jedničky, ale vím, že se snaží a tak se nedá nic dělat. Jde jí víc čeština než matematika, čte krásně a psaní to je jedna hrababice. Řekla bych, že se teď kladou na děti velké nároky oproti tomu co bylo za nás. Chodíme do družiny a po družině na kroužky. Angličtina, zumba a výtvarka. Ve škole ještě chodí na keramiku, to jí teda baví ze všeho nejvíc. Domů ještě sama nechodí. Mám strach.

Dozvěděla jsem se, že i přesto, že u nás dárky ještě nosí Ježíšek, že dostaneme pod stromečkem nějaké výrobky z keramiky. Prý to tam Verunka tajně podstrčí. ~6~ U nás bude letos nějaké lego, kuchařka a zástěrka, knížky a hlavní dárek tablet. Já bych si přála nový telefon, ale nevím jestli mě Ježíšek vyslyší :-)

Doma u nás probíhala výměna oken tak byl nepořádek úplně všude. Teď už je to uklizené, ale fakt mazec. Verunce jsem zase trochu vylepšila pokojíček, prostě relax :-)

Alčo, to jsem netušila, že jste chtěli mít 4 dětičky. Je mi tedy líto, že to nevyšlo. A co balíček? Dorazil v pořádku a vše sedí?

No tak já jdu užívat adventního večera. Jirka je do 20. pryč tak musím sama. Papa
2.12.2012 18:20:57
Blani taky vše nej nej nej.

A VŠEM KRÁSNOU PRVNÍ ADVENTNÍ NEDĚLI ~x~
U nás už hoří první svíce, Honzík píská vánoční koledy na flétnu, Pája její Zdena a Péťa mastí karty, já jdu konečně zadělat těsto na perníčky a vůbec je tu taková vánoční pohoda.

Miri, asi tě neuklidním, Honzík je prostě jedináček,... snažili jsme se aby ne, ale prostě to tak je. Snažili jsme se mu cca ve třech letech pořídit sourozence, ale vše dopadlo jinak :-(
Navíc místo dvou rodičů a výchovných elementů má hned čtyři. Najednou mají všichni potřebu ho vychovávat a hlavně rozmazlovat. Proto je Honzík takový nesamostatný,... neustále tu byl někdo, kdo byl po ruce a nedokázala jsem tomu zabránit.
Ale jinak je to pohodové a spokojené dítko.
Tak se ničeho neboj, ono se to nějak vyvrbí ~:-D

~3~~3~~3~~3~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 11122  [Dalších 11042 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.