Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rominka+(Anna12/05, Vašík01/00 | 39878 |
|
|
21.9.2007 14:37:33
Ahojky, nakukuji z prosincovek 05 a mám velkou prosbu. Nedávno jsem vám sem vkládala odkaz na webové stránky naší agentury, teď máme nově doplněné fotografie ve Fotogalerii a údajně se ne vždy zobrazují bez problémů:-(
Mohla bych vás poprosit, jestli by jste to nemohly zkusit a kdyby se opravdu stalo, že se obrázky načítají dlouho nebo "zmateně", že by jste nám daly vědět na info@mia-hlidani-deti.cz? Pomohlo by nám to odhalit v čem by mohl být problém. Tu je odkaz: http://www.mia-hlidani-deti.cz |
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
21.9.2007 13:52:34
Deni, díky. Já taky stříkám Olynth, tak snad to zabere. Odsávat si Mates nenechá, on na sebe vůbec nenechá moc šáhnout. To s tím vysavačem jsem dělala, když byl malej a ještě jsem ho udržela, teď bych to už asi nezvládla, ale fakt to fungovalo, bylo to super rychlý a odsálo to všechno i zezadu.
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
21.9.2007 13:27:52
Ahoj,
Siki-radu nemam.Já prostříkávám Olynthem a fest každou chvili-třeba první dva dny.Nebo je prej dobrý-dítě si lehne na záda an postel a hlava se nechá viset v záklonu dolů-a nakapat Nasivin.ale dokážu si naprosto živě představit jak to člověk dělá malýmu dítěti.Zkus třeba miminkovskou odsávačku-kdyby se ti to zdálo fakt moc,tak ten konec,místo do pusy,dej do luxu(udělej si díru v kelímku a nasaď na hadici ať ti okolo neutíká vzduch). já to nezkoušela,ale kamarádka to dělá... Káťo-Mára taky příšerně spí.Mluví a někdy i řve ze spaní.Teˇmi psala kamarádka,že její neteř měla dneska druhý epizáchvat.První před rokem ve školce-byly jí 4 roky -a teď po roce najednou další.Ach jo. Přeju krásný den! |
|
|
21.9.2007 12:59:29
Kačko, díky za optání. Dneska je už Kristýnce líp. Zatím je bez teploty i jí víc chutná. Tak uvidíme. Nevím, co to mohlo být, zoubky nevidím, tak nevím... Zato Mates má rýmu, že nemůže vůbec dýchat, a nemůžu ho naučit smrkat, mám strach, aby mu to nevlezlo do uší. Nemáte někdo nějakou radu?
|
| * Kačka * | 70429 |
|
|
21.9.2007 9:01:56
Ahoj.
Tak jsem vcera zase delala do noci dalsi fotoknihu.... Ale mam uz hotovo. Uz jen jednu :o]] Tynko jsou paradni :o]] Co je noveho ? Siki, jak je u Vas. Snad to nic vazneho nebude. Tom se vcera v noci desne prevracel a knoural a plakal, ale na nic si nestezoval. Nad ranem mel teplotu. Dostal leky a diazepam. Cely den byl v pohode, bez tp, dokonce jsme sli ven a v noci spal jak miminko,ani se nepohnul. Konecne jsme se vyspaly. On ma horsi spani nez Ana. Ta spi jako spalek :o]] Takze ,vubec nevim z ceho mohl teplotu mit, rostou mu zuby, ale ja nevim, jestli to muze byt od toho. Proste zahada ???? |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
20.9.2007 18:06:16
Siki, držím pěsti, ať je Kristýnka Ok... tyhle stavy, kdy člověk neví, co těm dětem vlastně je jsou naprd :o(((( tak snad nic vážného!!
Já se pořád kochám fotoknížkama :o)))) Byla jsem ráno u dr. pro recept na očkování proti neštovicím, tak snad je nikde do začátku října nečapneme :o))) |
|
|
20.9.2007 13:59:41
Kačko,Gedzitko, díky za rady s čůráním. Já to nakonec taky odchytila do skleničky ráno, ale byla to docela to chytit, většinou jí to vždycky stéká pod zadeček, no ale trošk se podařilo. Tak naštěstí v moči nic není, jinak taky dr. připadala Kristýnka zdravá, tak jí nabral krev (no to byla taky síla, nemohl jí najít žílu a když napodruhý našel, tak skoro nic neteklo, museli jí mačkat ručičku, aby aspoň něco vyždímali. Neměla jsem z toho dobrý pocit. Tak zatím máme jen výsledky sedimentace, ta je prý dobrá a ostatní mi dá dr. zprávu, jinak teď jsme zatím bez teplotky, ale v noci a ráno pořád mezi 38-39. Tak nevím, snad to nic vážného nebude. Mates je taky nachlazený, rýma jak blázen a kašlíkuje, takže radost...
|
|
|
20.9.2007 13:58:39
Tak máme v albu 6 hlášek, kdopak se ještě do neděla přidá?? :o))) Honéééém, nastartujte mozkové závity a sypejte to sem :o))))
|
|
|
20.9.2007 13:51:05
Ahojda,
Jeanine, majda je opravdu kouzelná princezna, moc se ti to povedlo :o) A držím pěsti, ať se ti práce daří!!! Dnes jsem si vyzvedla fotoknihy, jsou moc pěkný, fakt je to super, když člověk někam jde, že nemusí tahat horu fotek, tohle je malý, skladný, super :o)) Teď lifruju další várku do Rossmana :o))))) |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
20.9.2007 10:20:38
ahoj. k tomu curani do pytlicku - nam to 2x davala doktorka, ale nalepit to holcickam tak, aby tam neco nateklo, na to asi musi byt delsi praxe. Ja jsem tam nikdy nic nechytila. To mi opravdu prislo jednodussi dat ji poradne napit a cekat se sklenickou az se vycura a pak chytat.
Jinak, slibila jsem, ze povim jestli Renda zdolala tu magickou hranici - tak bohuzel do 10kg chybi jeste 50g :-/. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.