Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| * Kačka * | 70429 |
|
|
19.9.2007 21:13:46
Siki asi uz pozde...:o{ Ja to s Ani resila bud sklenickou.. presne stala jsme nad ni treba pul hodky nez se vycurala, ale uspesnost byla mala :o{ V nemocnici davaji takovy pytlicek, v nem je dirka a okolo ni to lepi. A to se ji nalepi na ...... a az bude curat,pujde to dotoho pytlicku.
Da se to vyrobit i doma, jen nevim, musela by se pouzit oboustarna lepici paska. Krtkajda si ji tenkrat vyrobila pro Terezku. Tak drzim pesti, at to zanet neni...Ale vase dr. to podchyti vcas, kdyz chce tu moc. Ani ho mela v pul roce, ale uz to byl zanet ledvin :o[[ Deni tak snad to dopadlo dobre ...a koukam ...vsi ????? To je teda parada....to si hned na zacatku uzivate sama prekvapeni. No tak hlavne at je Marecek nechytne. Na ruzovku uz ti Siki odpovedela :o]] |
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
19.9.2007 17:33:27
No hezky je, svítí sluníčko, ale už je znát, že je podzim. Fouká docela mrazivý vítr.
|
| pipka pipka | 44046 |
|
|
19.9.2007 17:32:16
Ahoj ,
Siki-ahoj.Tam v JH je teď určitě krásně,když je teda hezký počásko,co?Jak se máte?Dík za odpověď. Tady je teda pěkná kosa.Ani se mi nechce ven. |
|
|
19.9.2007 17:17:32
Jo a ještě holky, co máte holčičky. Máte některá zkušenosti s odebíráním moči? Kristýnka od včerejška teplotkuje a dr. mi nařídil zítra ráno dodat moč... Docela sranda. Už jsem dvakrát asi půl hodiny stála nad ní , rozbalenou se skleničkou v ruce a chytila jsem směšnou kapku. Tak prosím poraďte.
|
|
|
19.9.2007 17:16:10
Všechny moc zdravím.
Deni pobavila jsi mě s tvým dopisováním s účou, tak snad to bude v pohodě. To mimčo Fenclový má srdeční vadu prý neslučitelnou se životem. Já to taky slyšela sice tak napůl, ale snad má jen polovinu srdce, či co? Proto nedochází k okysličování a mimčo asi umře, no hrůza, operovat se to prý nedá. Je to síla. |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
19.9.2007 15:27:42
Tak jsem se vrhla teď na notýsek:).Má tam pod mým elaborátem napsáno "Děkuji procházková "a pak "vybráno 130Kč"
Taky tam mají,že ve škole jsou vši!Docela brzo! Tak snad bude mít smysl pro humor a pro příště si odpustí na mě podobné poznámky Všechny vás moc zdravím,včera jsem měla drobet depinu,ale dneska je to dobrý. Akorát mě naštvali blbouni v poji´tovně-rušila jsem v březnu pojistku.Jelikož jsem to ovšem platila pololetně,tak jsem musela doplatit až do srpna.Kvůli podělanejm asi deseti dnům.Omlouvám se za výrazivo. Nekoukal jste někdo na Ordinaci?Já telefonovala a neslyšela jen jsem to viděla:))-co bylo tomu dítěti fenclový s tím srdíčkem? |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
19.9.2007 13:16:25
Ahojky,
Deni, já bych se taky bála, aby to Mára neodnesl, jestli je úča schopná psát takový vzkazy, bude podle mého názoru i mstivá. Ale napsala jsi to pěkně a slušně, otázkou je, jak ona to vezme, žejo... Tak ať to dopadne dobře, mně by to samozřejmě taky hnulo žlučí, takže se ti nedivím:-). Jeanine, to jsem ráda, že se ti daří, Mája je krásná, šatky úžasné!!! Furt myslím na náš sraz, teď jsme zase na dovče my... Lauro, jsi vážně dobrá, tak ať nezkolabuješ:-)!!! Jo, kámoška už má děti doma a podle prvního telefonátu si to všichni moc užívají! K oblíbenému tématu SNY:-) : Dnes se mi zdálo, že jsem svoje děti jen vychovávala mamince, která se o ně nemohla starat a teď jsem jí je měla předat zpátky, fuj to bolelo!!! |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
19.9.2007 9:48:19
Magdo,
já zase nejsem konfliktní skoro vůbec-teda jako myslim s doktorama,úředníkama a tak.Jenom ráda jednám na rovinu.Kdyby napsala-Zítra přineste 130 kč. A hotovo,a ne tyhle krindy pindy. I doktory si vybírám,mám už dlouhá léta stejný-mně vyhovujou typy jako byla Medřická v Nemocnici,no trochu míň ostrý.Ale prostě žádný ty řečičky,ale fakta-plusy,minusy,rozhodnu se já.Aninemám rádakdyž někdo se mnou mluví ve zdrobnělinách-zádíčka,nožičky,srdíčko,lidičky...to rostu. Jeanine-ty jsi taky žena činů! |
| Magda77 | 13048 |
|
|
18.9.2007 22:11:41
ahoj všichni!
jeanine, koukám, že dáváš taky "pěkně těžký hádanky";) princezna mája nádherná! šatičky má jak princezna, ale jinak je to horolezec, že jo?:) deni, já bych to taky tak napsala, ale já jsem u nás v rodině známá, že mám s hodně lidma konflikt, a kolikrát se mi to pak nevyplatí. například poslední zážitek - doktorka mě vyhodila z ordinace a odmítla se mnou nadále zaobírat:D ale to mně bylo jedno, protože k ní chodit nepotřebuju. takže k tvé odpovědi učitelce - na jednu stranu dobrý, že aspoň bude vědět, že si k tobě nemá dovolovat, na druhou stranu aby to fakt neodnášel mára:( jinak klárka si poslední dobou hrozně vymýšlí, nevím, kam na ty blbosti chodí - dneska mi říkala, že je malej kubíček (to je kamarádky miminko) - já jí říkám, že nemůže být kubíček, že to je chlapeček a ona je holčička. tak že prej ona není holčička, že je chlapeček. tak jsem se jí ptala, kde má pindíka. a ona na to, že chlapečci nemají pindíka, že mají auto a holčičky sedačky... |
| Jeanine, M 3/05 a M 10/06 a // | 21662 |
|
|
18.9.2007 21:54:06
Ani jsem to nemyslela jako hádanku, jenom jsem se chtěla pochlubit, jakou parádku jsem ulovila pro Máju ke křtinám :).
Bohužel tady bylo ticho a já zmizela na cvíčo a teď už asi padnu do postele, protože máme teď nějakou spací krizi a děti se mi budí v noci na střídačku tak 10 - 12 x za noc, takže jsem totálně vyřízená. Matík to má jako reakci na očkování a Máju zase zlobí zoubky a s tím spojená rýma... Mně včera přišlo konečně rozhodnutí o zapsání našeho sro do rejstříku, takže hurá....a dneska mi přišla pozvánka na příští týden na složení advokátního slibu...tak už mi to začne :), docela se těším. Víc zítra... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.