Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| * Kačka * | 70429 |
|
|
14.9.2007 13:29:24
Ahoj. Jsme zpet, mam kavicku a jsem zrelaxovana :o]]]
reni s tim online vyslilanim ,mas pravdu,po ranu jsme to nedomyslela ;o[ Bylo by to pro ucitelku stresujici a nakonec mozna i neopravdove. Odvoz ze skolky ,se i moc nelibi.Myslim ,ze se maji rodice snazit,kor v dnesni dobe. Ani by o to Tom nestal. Mumu at je Honzik ok. a muze si hrat na tom peknem hristi :o] Me uz je take lepe. Dee s tim pozemkem te chapu. Nam to trvalo pres 4 roky ,nez jsme si nejakej poridili,a problem byl hlavne v prodavajich a cenach :o{ Pak ho prodali a zase poridili dalsi,pac tamten uz byl nevyhovujici. Chapu Tve uvahy nad starecky,ale trebas nejsou schopni te zmeny. A v zivote jdou veci jak maji a uvidis ,co Vam tahle situace prinese. Treba driv pak z prodeje toho jejich domu, zaplatite hypoteku. |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
14.9.2007 13:21:09
ikonka je boží :-D
to jste byli na výletě v Rájci ? nebo co to bylo za zámek? Jo, a dneska se musím dívat na Četnický humoresky, hraje tam moje kamarádka ze střední, říkala že se musím pečlivě dívat, prej bude s Terezou Brodskou 2 vteřiny ve tmě a pak mrtvá na pitevně. Tak se těším. Mám mediálně známý kamarádky :-D |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
14.9.2007 13:10:53
Zuzko, je super!
|
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
14.9.2007 13:09:32
holky menim ikonku, doufam, ze k lepsimu. Preci jen na te dosavadni, byl pata jeste jako miminko :-))
|
|
|
14.9.2007 13:07:48
dee ja tu mam v chrlicich kamosku z bytovky, ktera tu taky schani domek a zatim taky vubec nic nemuze sehnat, ale oni by chteli tak do 1,5milionu. To vubec nemaji sanci. Je to holt blby a vsechno moc drahy. my ted rekontruujeme barak a vyjde nas to pres 2miliony. Zadluzeny budeme na sakra dlouho, ale, co clovek muze delat. A s tou babickou a dedou te teda uplne chapu. Myslis, ze by je jeste neslo nejak presvedcit?? Abyste neco nesehnali, nezadluzili se a oni aby potom nerekli, proc jste nesli sem??
|
|
|
14.9.2007 13:07:20
Ahoj, jdu si ho uvařit :o)))
Dee, držím palce, ať vám to s bydlením vyjde, to co píšeš by byla asi nejlepší varianta... jenže ono to je se starýma lidma těžký, bojí se změny, mají svůj stereotyp, třeba by se jim to nakonec fakt líbilo a byli by spokojení, jenže ta změna je pro ně nemyslitelná.. no třeba se zadaří!! |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
14.9.2007 12:52:41
ahoj Zuzko, já si dám čajík, nevadí?
Hledali jsme i u vás v Chrlicích, ale je to beznaděj. Kolikrát je to třeba super cena, ale vždycky je tam nějaký ale - jako třeba IS 50 metrů od pozemku, musely by se vést přes tři různý lidi, no pakárna. Budem hledat dál, každej den se něco objeví. Blbý je, že máme perfektní místo tam jak bydlí mamka - barák kterej by potřeboval rekonstrukci, veliká zahrada, jenomže žije tam děda s bábi a o případném jejich stěhování do bytu nemůže být ani řeč. Je to hnusný, ale my teď budeme kupovat za 2 mega pozemek, na něm stavět barák, zadlužíme se na x let, a až starouškové umřou, tak nám zůstane další barák, do kterýho bude potřeba vrazit spoustu peněz. Kdyby dokázali ustoupit a jít do našeho bytu, všechno by se vyřešilo. Stejně obývají dvě místnosti, zbytek tam jen leží ladem, na zahradu nechodí, babička nedojde a děda radši kouří v kuchyni u novin. Chjo... Sorky, že si tu stěžuju, ale nikomu to říct nemůžu, byla bych za vyčůranýho hajzlíka, ale vy mě pochopíte, že jo? Navíc, co je na tom hroznýho jít do nově zrekonstruovanýho bytu? Já být v důchodu, tak to beru všema deseti. |
|
|
14.9.2007 12:42:49
ahoj holky,
Dee to je mi lito s tim pozemkem, snad se vam brzy podari najit neco lepsiho a cenove vyhodnejsiho. My jsme byli s patou na cviceni v pondeli a muzu te uklidnit, ze to taky moc neprozival. Cvicit a hrat si nechtel skoro vubec, trosku maloval a zdal se mi tam byt najvetsi mamanek ze vsech deti. Ale o to vic si rikam, ze mu to neuskodi, spis naopak, ze si na ty ostatni deti zvyknout proste musi. Ale doufam, ze uz to priste bude lepsi.... Reni ja bohuzel ke skolkam taky moc nemuzu rict, pata zacne asi od pristiho zari. Co rikaji holky je super a tva vize skolky se mi moooc libi. Me by se urcite libilo podilet se vic jakozto rodicovi na skolkovych aktivitach, vyletech, jednou za rok treba i s rodicema na hory apod ... taky to video, spolecne fotky, www stranky, kde by bylo mozne okomentovat napr.jidelnicek atd. Jdu na kafco, kdo se prida?? |
|
|
14.9.2007 12:39:18
Gedzitko, dík za info, snad Renda zase něco přibrala...
No už se ti to krátí, měli bychom začít pomalu tipovat tvůj datum porodu :o)))) Co takhle 3. listopadu???? |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
14.9.2007 12:36:01
Gedzitko, ty se máš. Taky bych si dala DOVOLENOU :-D
My jsme modelovali celou středu, mám teď koberec plnej malých kousíčků barevné plastelíny - bohužel už došla ta samotvrdnoucí, tohle je česká mastná klasika, tak si asi zakleknu s Peršanem a budu drhnout. Nějak je mi nepříjemný roztahovat po bytě igelit po zemi, tak budu muset čistit. Kdy máš termín? To tak strašně uteklo, snad nám to taky rychle uteče, ty tři měsíce jsou nějaký nekonečný. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.