| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 14500  [Dalších 13430 >>]
* Kačka * 70429
15.9.2007 8:56:43
Deni ,zacalo to kdyz mel 4,5 roku. A predtim ho casto bolivala hlava. Ted jsme bez :o]]] Ale dr. me postrasila ,tak vic hlidam. Jo je to v ...

Dee tak ja tu tvou hvezdu :o]]] nevidela, balila jsem :o{{

Magdo ,co babovka ???? ja v pecce mam ted pudinkovou .Druhy pokus :o]

Isis dekuju za prani :o]] Jsem rada ze je Martinek ok,snad uz jen tak !!!
pipka pipka 44046
15.9.2007 8:18:28
Dee-tak jsem viděla tvojí kamošku.Moc tam teda nebyla:)),ale pěkně o ní v hospodě chlapi mluvili:)).

Kačko-jako teď zase někdy měl zachvaty?To je fakt v ...Já jsem myslela v kolika letech to začalo.
Ach jo,opatrujte se!

Isis-po dlouhé době tě zdravím!

Co je s Laurou?
* Kačka * 70429
14.9.2007 21:45:14
Tak uz mam muzicka skoro zbaleneho, ach jo...to bude dlouha doba. Byl porad nekde pobliz, myslim tu Belgii a ted pres pul sveta :o{{ Uz ted se mi styska :o[[

Mumu skoda ,ze se Vam to komplikuje. Snad to bude jen ta ryma a zitra se to uklidni. DVD se prave vypaluje a v po. poputuje k Tobe. Pisni jeste jednou adresu, nekam jsme ji samozrejme zasantrocila :o]]

Deni, zapomela jsem Ti odpovedet. Tom mel velky zachavat nad ranem. Pak nasledovala vysetreni a dostal leky. Pak dalsi dva zachvaty ,byl ve spanku v bezvedomi.Ted uvidime co bude za mesic dal.
Ta Marovo lar. take neni nic moc,take ti to nezavidim, snad neskoncite v nemocnici.Nejhorsi je na tom ten sok, co prijde z niceho nic :o[[ Drz se.

Jdu se zase venovat muzickovi :o]]
Isis (3 děti) 10789
14.9.2007 21:44:42
Ahoj holčenky,

všechny vás opět po dlouhé době zdravím!

Dočítat celkem stíhám, takže:
KAČKO, moc přeji Tobě a Tomíkovi brzké zlepšení, co se zdraví týká!
DEE, hodně pozitivní energie a štěstí při hledání a budování nového hnízda!
RENÝSKU, taky by mě zajímalo, jak se užívá mladý ječmen.
TÝNKO, brzké uzdravení!
RENÍ, přeju moc štěstí se školičkou! Já postrádám ve státních zařízeních důraz a dodržování zdravých stravovacích návyků. Děti odmala zvykám na rýží Natural, pohanku, jáhly jako běžné přílohy, ale o to asi ani nezavadí... :-( Mlsají minimálně a když už, tak "zdravě". Nepřislazované müsli tyčinky, hořkou čokoládu. U babiček je vše benevolentnější,ale taky s mírou. :-) Abyste si nemyslely, že jsem moc mimo.
:-)))
Víc si nepamatuji, omlouvám se, na koho jsem zapomněla.

Martínek plínkuje pouze na noc, ale plínky jsou většinou suché, tak asi brzy zkusíme bez. Byl na kontrolních odběrech kvůli sedimentaci, ta je v pořádku. Opravdu věřím, že máme to nefajn období s bolavými nožkami za sebou.
Ani nevím, jestli jsem vám sem psala Zuzančiny půlroční míry: 8 210g a 68cm. Teď v úterý už ovšem oslavila 7 měsíců a "darovala" si k nim první zoubek. Stále plně kojím, nějak se mi nechce začínat s příkrmy. Během týdne ale asi budu muset...

Krásný víkend všem!
pipka pipka 44046
14.9.2007 15:34:43
Dee-no budu se koukat na tu tvojí televizní hvězdu:))))!

Mára se v noci vzbudil s tim svym laryngeálním kašlem.Přišel ke mně,zakašlal jak orchestrion a mě se udělalo tak zle,že jsem šla-s prominutím-zvracet.Mám z laryngitidy nervovej reflex.ale jen kašlal,tak uvidíme.Kačko-vzpomenu si třeba na teba-a fakt ti,vám přeju hodně sil!Blbá laryngoška je proti epilepsii prd.

Rení-je fajn,jak se staráš o školičku.Mára dostal na konci roku všechny výkresy v kroužkový vazbě jako knížku a DVD se vším co natočily učitelky-Mikuláš,výlety,akce a tak.

Gedzitka, Renda *20.3.2005 14459
14.9.2007 14:14:33
holky, diky. Prave pred chvili jsem se okoupala ve vlastnim potu, kdyz se se mnou loucili v praci - bezva vec pro introverta stat se stredem pozornosti pro 50lidi.

S tema starsima lidma, asi vas nepotesim, ale docela je chapu. Ja bych asi taky nechtela menit neco, co mam rada. A blizkost babicek? Taky by se mi to hodilo, ale je mi naprosto jasne, ze ani presun Ostrava->Brno, ani presun Zdar n. S.->Brno se konat nebude. Vybrali jsme si, ze budeme zit tady, tak se musime postarat sami. Vcetne toho, ze patky a nedele jsou cestovni - prarodice maji pravo videt nas i vnoucata a my zase na oplatku ocekavame tu hlidaci vypomoc o prazninach.

Dee- a nedal by se na te nevyuzite zahrade postavit jeste jeden dum? Stejne je lepsi zit v novem. Casem byste ten stary zbourali, usetrili byste za pozemek a byli byste blizko rodicum.
Mu+2kluci 22463
14.9.2007 13:49:08
Tak my marodíme...Honzík už má zvýšenou teplotu. Kuba zatím ok.
Byla jsem s Kubou dopo na svižné 2h procházce Harrachovem, viděla hřiště i bobovou dráhu+lanové centrum (je tam i pro děti)-něco pro Honzíka, ale bohužel...
Ještěže máme apoň super bydlení!!!
a hlavně jsme spolu a v klidu:-)

Kačko, už se těším:-)

Rení, zatím mě nenapadlo nic, co by tu nezaznělo.

Gedzitko, příjemnou DOVOLENOU :-))).

Dee, taky tě chápu, taky jsme řešili bydlení versus rodiče (ne pra) a taky mě mrzelo, jak nám to úplně zbytečně zkomplikovali. Tak se smiř s tím, že ten zděděný dům prodáte, spláchnete nějaký dluh a budete v novým :-).
zuzi,denča (08)+páťa (05) 30858
14.9.2007 13:36:11
Dee,
jj v Rajci, pata tam poprve absolvoval i 45ti minutovou prohlidku zamku. Bylo to tam moc hezky.
A Cetnicky humoresky taky sledujem, tak jsem zvedava na tvou kamosku :-))
Magda77 13048
14.9.2007 13:35:35
ahoj!

opravdu je nějaké čurací období - já taky nechválila, a klárka se dnes počůrala na návštěvě, nechala jsem ji chvíli s manželem samotnou a bylo to:( a to se jí nestalo už pěkně dlouho, už sebou nevozím ani nic na převlíkání. musela jsem jí vysvětlit, že tatínkovi to musí hlásit důrazně a tak dlouho, dokud to nezaregistruje...

kačko, jaký máš recept na bábovku? já pekla podle dámy - 052 - a docela dobrý, ale jako klasická nebyla, tak bych chtěla ještě jiný recept. a na zítra plánuji bagety s bylinkovým máslem, dokonce jsem si máslo udělala domácí. a přijde návštěva na kafe, tak musím něco vymyslet, něco sladkýho rychlýho.

rení, taky ti neporadím, pro mě je taky zatím nejdůležitější, aby klárku vůbec vzali. už teď vidím, že komunikace bude složitá, psala jsem do školky ohledně toho bydliště rodičů, zatím bez odpovědi:(

dee-dee - to já mám zase těžký pořízení s našima, bydlí přes celou prahu, takže mhd to je k nim cesta přes hodinu a autem je to 20 km. chtěla bych, aby se přestěhovali blíž k nám, měli by to tak blíž i k mýmu bráchovi a taky na chalupu, ale oni nechtějí ani za nic. skoro všichni známí, který tam mají, se buď odstěhovali (nebo umřeli), takže je tam drží jen zvyk. nebo by mohli prodat i byt i chalupu a koupit menší domeček kousek od prahy, kousek od nás, ale to už vůbec nechtějí:(

Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
14.9.2007 13:29:41
ty brďo dee, to je opravdu velká role!!! :oDDDDDDDDDDDDD
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 14500  [Dalších 13430 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.