| Maarťa | 31011 |
|
6.10.2009 10:38:24
tak pod tepláky nedávám. Co řeším je, že holky tvrdí, že všechny holčičky chodí v sukni. To pak mají 2 punčocháče a sukně? Jednu na ven a jednu dovnitř? To se musí nepohodlně převlíkat ne? Nebo jak to děláte? Mně přijdou ty tepláky nejlepší, jedny dovnitř, na ven si pak vezmou jiné, snadno se to oblíká.
Jo a ještě jeden dotaz. Pouštíte děti někam samotné? Třeba ven si hrát? Já jsem je teď poslala v sobotu do obchodu pro mouku, měly to přes jednu nefrekventovanou silnici. Koukala jsem na ně z okna. Vím, že bych stejně nic neudělala, ale je to asi 100 m. Celou dobu šly za ruku, rozhlídly se. Znám je, vím, co od nich čekat. měly obrovskou radost, že to zvládly. Mamka mi ale strašně vynadala. Jak se na to díváte vy? |
| lala. | 30162 |
|
5.10.2009 19:17:20
Já myslela hlavně do školky na zahradu - pod tepláčky... tam jí nemám pod kontrolou, nemůžu to "regulovat" chi... No každopádně mi stejně přes víkend znovu nastydla, štěká jak pejsek - děsím se noci.. uvidíme.. a to jsem ji také stále chválila jak nemarodí.. no už nemůžu.... ale to přejde ;-)
Renčo já už vím jaké pořady myslíš.. chi ty jsme jeden čas poctivě sledovali s Pepčou.. tak to chválím ;-) jsou parádně natočený... Jak je na benzínce?.. Tý jo to jako noční... au.. Petruš co u vás? Terka už dobrý? Je to na prd... Ta naše beruška má stále problém se smrkáním - nějak se to nestihla naučit a teď je to obr problém... ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
3.10.2009 11:33:31
Lenko, jak se co vyrábí Martin sleduje na netu na stream.cz...jeho nejoblíbenější video je, jak se vyrábí kondomy.
Jinak já jsem včera nastoupila do práce na benzinku, jsem zvědavá, jak to bude v praxi doma fungovat. |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
2.10.2009 18:11:29
ahojyk tak do rána opět rýmujeme a kašleme a to Terinka nbechodí do školky.
u nás už je taky fakt zima Terka punčošky nosí ale jen pod rifle nebo jí dávám kalhoty púodšité bavlnou,včera jsme byly na chvilku na Pouťi navečer kolem 18h a už jsem jí dala slabší zimní bundičku je riflová podšitá flaušem a do toho teplý svetr a myslím že jí bylo akorát protože spocená nebyla a zimou nedrkocala zoubkama,přijeli jsme v 20h.a to už fakt byla zima.já už jsem letní uklidila minulý týden a dneska vytahuju postupně zimní,vždyť už je říjen a každou chvíli klído může mrznout nebo poletovat snížek. ![]() |
| Maarťa | 31011 |
|
2.10.2009 14:13:18
Leni, myslíš punčocháčky pod tepláky? Mně přijde teplo i na punčocháčky k sukni, tak dávám radši tepláky, přes holek protesty tedy samozřejmě
![]() Ale plánuju už o víkendu vyřadit letní oblečení a nastrkat do skříní podzimní a zimní... už jim dávám trička s dlouhým rukávem. Ach jo, já bych tak chtěla ještě léto. Vadí mi hlavně ta tma brzy večer. To přijdu domů a za hoďku je tma, už ani nestihneme jít pořádně ven |
| lala. | 30162 |
|
2.10.2009 10:10:01
Ahojkyy......
chi Renčo tak nás pouč - jak se vyrábějí lízátka? Je to borec!!u nás už je taky podzim, sluníčko v trapu, listy žlutý, Terka dnes šla poprvé v kožíšku se mi odpolko určitě uvaří :-DPetro v reálu vypadám ještě blběji.. tak pokud ti někoho připomínám - moc ho lituji:-D :-D chi Jinak u nás teď byla 2x Dáda - tak Terka docela řádila. Dnes večer mám já jednu akcičku a v sobotu zase svatbuuu Fakt mě baví s jakým optimismem se lidi berou snad jim to dlouho zůstane..... hahaa mám přitroublou otázku - dáváte už dětem do školky na zahrádku punšocháče? Terka je hodně otužilá, tak jí není nikdy zima, ale já bych jí navlékala :-D krásný den/týden/měsíc všem! ![]() |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
29.9.2009 8:07:56
Krásné úterý,dneska to venku vypadá že už je opravdu podzim teda alespoň tady u nás.fouká zima pod mrakem,budeme asi sedět doma Teri se vrací kašel po tý chřipce včera lítala na kole a dneska kašle .tak si dá oraz.vy jste ted asi všichni v práci tak zdravíme všechny a ať vám to v práci rychle uteče.
![]() |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
28.9.2009 13:32:20
![]() ![]() ![]() ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
25.9.2009 21:56:32
Už usnul, to je najednou klídeček. A ráno to začne znova
![]() ![]() ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.