| *Renata* | 32782 |
|
|
21.10.2009 20:19:18
Lenko........jako vždy, náááááádherný fotky
|
| lala. | 30162 |
|
21.10.2009 18:41:50
|
| lala. | 30162 |
| Maarťa | 31011 |
|
21.10.2009 11:39:40
No přidat se určitě můžeš, ale živo tu moc není. Teď to byl takový náraz. Škoda, já ráda nakouknu.
|
| jahny+Kami3/05+Šimon5/09 | 36980 |
|
|
20.10.2009 13:53:00
Před časem jsem se chtěla přidat, ale bylo mi řečeno, že už sem dávno nikdo nechodí :-( . A teď koukám, že je tu zase živo. Mohla bych k Vám nebo už nikoho neberete?
|
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
6.10.2009 19:29:46
Marťi je pravda že asi ajk jsou dvě tak to zvládly ono poslat jednu bych se více bála a navíc ty jsi psala že ¨jsi na ně viděla tak to bych jí asi atky pustila.
jdem koupat zítra nás bere tatka konečne na nálup hned ráno už je to tu jak u vyžraného krámu,jak jsou holky doma celý den tak by jen něco furt jedly paaaaaaaaaaaaaa |
| Maarťa | 31011 |
|
6.10.2009 11:41:22
jo tak já ven bych je taky třeba na hodinu nepustila, ale vím, že si moc dobře uvědomují, kdy je situace, že se mají chovat tak, jak se jim řekne. Třeba v létě na dovolených když s nima byl někdo na pláži tak dělaly blbiny a zlobily, ale když jsme si šli zaplavat, tak seděly jak přikované na dece a ani se nehly dokud jsme nepřišly. Na ně byl vždycky v tomhle docela spoleh a jsou navíc 2.
Právě mi přišlo, že jim to udělalo hodně dobře, že mohly jít samy a být důležité. Určitě bych je nepustila nikam dál. A ty punčošky, to chápu, v zimě to holky taky nosí, dovnitř sukni, na ven místo sukně tepláky nebo kalhoty, ale teď mi právě přijde ještě teplo, no nic už to neřešme, stejně to příští týden už na ty punčocháče určo bude ![]() |
|
|
6.10.2009 11:24:53
jo a ještě k tomui chození samotných ven tak já jsem nechala na vsi před bytovkou Terezku se stejně starým kloučkem já i jeho babička jsme každou chvíli koukali z okna a pak jsme je neviděli a utekly za náves a lezly do staré zkruže kde je sice tak 30cm vody alre od té doby má zákaz protože byla u babičky ta jí hlídala my byly na nákupu a ona jí utekla se staršíma dětmá k rybníku naštěstí jí babička po půl hodině našla tak jsem jí nařezala a má přísný zákaz, ani na chvilinku možná tak v 7-8 letech.
|
|
|
6.10.2009 11:22:36
AHOJKY
Teri je stále nastydlá,Eli taky a chytla jsem to i já jsme všichny zahůleněný ale na průdušky toi nevypadá a teploty taky nemají,tak léčíme hedelixem a uvidsíme.Terezka se naučila smrkat pořádně ve dvou letech trpěla hodně na záněty uší a vadilo jí odsávání tak se raději naučila smrkat dobrovolně+. s punčoškama do školky my nechodíme ale kamarádka dává holčičce už punčošky a zástěrku a ven jde v punčoškách a teopláčkách hlavně na příští týden už hlásí fakt zimu koukala jsem něco kolem 9-13 stupni,my dáváme punčošky místo tepláčků po doma mají to podle mě pohodlnější. ![]() |
| lala. | 30162 |
|
6.10.2009 11:15:35
Marti punčošky mají jedny /u nás/ do třídy mají punčošky + suknýknu a na ven si je nechají, jen vymění sukýnku za tepláčky... Nevím jak ostatní, ale Terka to tak loni měla ;-)
Mě přijde ten písek děsně studený jen tak na sedění v tepláčkách ;-) Příští týden je už vyfásne... Já osobně bych Terku samotnou nepustila... Myslím,že je to na každém.. když víš, že jsou v pohodě, sledovala jsi je... nemyslím, že by to bylo něco špatného.. ALE! maminky u nás/holčiček z Terky třídy/ pouštěji holky samotné ven a to určitě už rok... minule jsme za nimi s Terkou šly... seděla jsem od nich hoodně bokem, aby Terka nebyla za mamánka... háčkovala jsem si.. no a po chvilce koukám jak se kroutí/něco povídají/ před bandou pubertálních cikánů.. ty měli každej v ruce krabici vína a děsně se řehnili.. jsem se málem přerazila jak jsem vystartovala.... Tohle mi přijde moc... Jako třeba na hodinu samotné za barák - ee to ne Ven jí budu pouštět určitě až později - po škole.. možná v druhé třídě :-D Jinak doma sama zůstává v pohodě - já vyvenčím hafana, ona si hraje, kouká na telku.. už jí ani nezamykám - z toho jsem měla hoodně špatnej pocit... i když teď už dokáže v poohodě odemykat... Marti v tomhle já nevím.. je to ošemetný.. chi já jsem vždycky byla asi plašanka... |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.