Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renítko | 6264 |
|
|
13.9.2007 13:34:24
Mu - prijemnu dovolenku!!! :o)
Dee - citala som, co mas za sebou. Je mi to luto...Prave to "prezivam" opat a dost citlivo, s mojou velmi dobrou kamaratkou...Pred dovolenkou (boli sme tam spolu) zistila, ze je tehotna...po navrate na objednala k doktorovi...Mala by byt v 8-9 tyzdni, ale dr. videl len nalez zodpovedajuci 5tt, teda bez akcie srdiecka. Ma prist o dva tyzdne (strasne dva tyzdne) :o((( Este je nejaka nadej... Fotka bola z Dubrovnika...Vobec mame malo fotiek. Chodime do Chorvatska uz asi 5-6 rokov, fotime stale menej, skoda :o( |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
13.9.2007 11:35:01
Krásný pozdrav z Harrachova od Mumlavy:-))). Klasicky jsem se 1.den dovolené vzbudila s bolestí v krku, já to pokládám za psychosomatiku, musím teď pozitivně uvažovat!!!
Je tu chladno, ale krásný vzduch a náš Honzík je holt lesní muž, takže je totálně šťastnej:-). Máme úžasný apartmánek, jsem spokojená, až na ten krk :-(. K plínám na noc: My jsme vyjímka, na noc a spaní obecně jsme je odložili jako první, taky po pár týdnech "sucha" po ránu. V noci prostě Honzík většinou nečůrá, a když jo, dáme ho na nočník, protože zavolá, ale jen výjimečně. Počůral se jednou, to jsem tu psala, jak měl ten sen s myšákem. I to kakání, jak jsme měli pár dní krizi už je zase ok. Jsem zvědavá, co Kubík. Dělám s ním tu bezplenkovou metodu (samozřejmě plenky má, jen se to tak jmenuje) a občas máme celou noc sucho, protože si prostě "řekne" a v noci je klid, tak to nepřeslechnu (pokud jsem ochotná vstávat-což není zdaleka vždy-jednodušší je strčit mu do pusy prso a spát dál, žejo:-)). A kakat do plínky se mu vyloženě nechce. No, tak zatím pa, snad zas brzo nakouknu! |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
13.9.2007 10:23:36
:-D Hledala jsem dítko v růžovém odpovídajícího věku, na Sašku to bylo už moc zubatý a velký - jsem Colombo.
|
| Renítko | 6264 |
|
|
13.9.2007 10:18:35
tak tak...lahke, ze? :o)
|
| hádanka |
| • |
13.9.2007 9:51:52
![]() |
| DEE & ONV | 19580 |
|
|
13.9.2007 9:22:59
Gedzitko, ouups, 6 vlastníků, tak to je mazec. Tak to držím palce, aby vám to vyšlo. Nám stačí ten jeden pitomec, co jeden den jo, druhej den ne, pak zas neví za kolik - chjo. Kníničky jsou dobrý, pro nás dost z ruky, chtěla jsem to blízko aspoň k jedné babičce, ale chápu že pro vás je to good choice.
Teda koukám, že vaše boje s přibíráním stále pokračují. Ondráš má teď 15 kg a to jsem pořád za krkavčí matku, že je hubenej (mě se teda nezdá, ale je fakt, že v naší rodině je hubenej každej kdo nemá 20 kg nadváhy :-D). Hlavně že Renda prospívá, baští mlíko, u nás skončilo v 9 měsících kojením, od té doby jenom mlíčný výrobky. Až v posledních pár měsících si říká o hrníček mlíka nebo kakaa, tak snad už to bude dobrý. Jsem zvědavá na Kryštůfka, jestli bude jako ségra nebo se bude cpát jako ten náš otesánek. tak papa, jdu přispět nemalou měrou k správnému chodu národního hospodářství ;-D Dee |
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
13.9.2007 9:10:05
Ahoj holky. Kacko, to je mi lito s tou neurologii. Preji at se ta spravna lecba najde co nejdrive, aby se to uz dal nezhorsovalo.
Dee - pozemek je v Kninickach - chteli jsme Brno-mesto. Ale zatim to taky neni jiste. Uverim tomu, az to bude v katastru. My zase kupujeme od 6vlastniku, z toho jsou 2 z Prahy, jeden z Trutnova, jeden z Vysociny a 2 z Jizni Moravy. Vetsinou starsi lidi, treba kolem 80let. Takze si asi dovedete predstavit tu organizaci :-/ a komunikaci (no e-mails, no ICQs, ...). Jesteze aspon ty telefony uz jsou dneska bezne. Pliny - na to dopoledni spani bych se to i odvazila zkusit, ale na noc, to fakt kaslu. Zrovna dneska se Renda probudila tim, ze ji to z plinky vyteklo trochu bokem a bylo kolem jedne. A to nemusela curat poprve. Az zmenime ty pitne navyky - mliko na noc - tak pak si to dokazu predstavit. A bohuzel, porad jsme vdecni za kazde deko navic, takze se mlika nechci vzdat. Pristi tyden dam vedet, jestli jsme zdolali magickou hranici 10kg. Nas ted ceka presun z postylky do velke postele a to jsem taky zvedava jak dopadne. Ale uz je opravdu nejvyssi cas, jinak nebude mit Krystof kde spat. Tak zatim |
| Magda77 | 13048 |
|
|
12.9.2007 22:41:49
jj týnko, chtěla jsem ji už několik let, ale vždy jsem sebe samu přesvědčila, že ji vlastně nepotřebuju, takže jsem si řekla dnes nebo nikdy a zbuzerovala manžela, zajeli jsme do karlína do eta prodejny a hotovo:) jsem žena činu:)
klárka občas chodí spát taky se vším možným a někdy i s obalem od dvd (krtečka nebo shreka). a teď se naučila nám říkat - běž spát, vidíš kolik je hodin? - a ukazuje při tom ručičkou nahoru před sebe, je jedno kde stojí a že hodiny tam nejsou, zkrátka při téhle otázce se ukazuje rukou do vzduchu:) jé, to se mi po ní stýská, je na noc u mých rodičů. béé:...( |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.9.2007 22:06:59
Holky ,jste zlaticka jak nas myslite,dik :o]]]
Jo add spani...s Ani spi 2 knihy, kocour, medved, kapesnik,hroch,beruska,piti a ma dva polstarky a svoji oblibenou perinu,kterou nemuzu ani povliknout,pac by vypadala jinak :o{ Tynko...tvrde hracky se mi zatic vcelku povedlo odstranit,ale byla to makacka... Fakt jsou ta nase kotatka si tak podobna :o]]] Deni, jo jo Ana je desne sikovna,moc dekuji za pochvalu....potesi :o]]Myslim ,ze by si dovedla rict i v noci,jen ja jsem lenoch :o{{ Ale jinak je fakt nemame. Dokonce chodi sama na zachod, vyleze na nej a utre se a splachne :o]]]] Jen me u toho buzeruje ,jako nekoukej, pojd sem, stoupni si tamhle, nechod sen, zavri a hlavne chce kadit a curat v momente ,kdyz tam nekdo sedi a to je pak revu :o{{{ Jdu haji,predevciram jsem nemohla spat ,jak me skrabalo v krku a vcera me dohnala migrena a usnula jsme az nad ranem...tak jsme ko. Tak dobrou noc :o]] |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.