| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 14500  [Dalších 13360 >>]
Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 13509
12.9.2007 21:55:06
Magdo, to byl fofr....

Já jsem Klárce dávala do pokojíku nočník na takovou tu jednorázovou přebalovací podložku a několikrát si došla sama.. ale jindy se buď vůbec nevzbudila, nebo nevím......

Vypadává mi net, tak se loučím, dokud to jede :o)))
Maarťa 31011
12.9.2007 21:50:51
Jinak taky spíme s horou plyšáků, knížkama a poslední dobou i ovocem a zeleninou z malé kuchyňky :-))))
Maarťa 31011
12.9.2007 21:50:11
Kačko, je mi to taky moc líto s tím vyšetřením.... :-(

Jinak k plínám na spaní. Nikče jsem jí přestala dávat když byla 4 týdny v řadě ráno suchá!!!! Testovala jsem to opravdu dlouho, ale postele se mi převlíkat nechtělo :-) To bylo teda začátkem února, na odpolední spaní už ji neměly. Týnce jsem jí přestala dávat o pár týdnů později, protože už ji pak nechtěla, když viděla, že ji Niki nemá. Dávala jsem jí ale čurat v 23,00 když jdu spát a dělám to tak doteď. Navíc jsem začala dávat i Nikču, protože ač se to dělat nemá, tak jsem zjistila, že když je nedám, tak se buď vzbudí v noci a musím vstát a dát je, protože to v noci samy nezvládnou nebo v lepším případě se vzbudí v 6,00, že se jim chce čurat a už neusnou :-(

Budu se opakovat, ale četla jsem, že tvorba moči ve spánku souvisí s nástupem nějakého hormonu (ne se šikovností!!!!!) a to může být u někoho klidně až v 5 letech. Pokud to ještě nepřišlo, tak budete akorát pořád vstávat, podle mně to fakt nemá smysl. U nás třeba Nikča NIKDY neměla ve spaní nehodu a Týnce se to donedávna občas stalo. Takže asi tak. fakt bych se tím nějak nestresovala.....
Magda77 13048
12.9.2007 21:48:19
tak už mám pekárničku doma. teda to je věda to pečení:O
12.9.2007 20:29:50
magdo :o))no ona když si usmyslí, že chce spát s horou plyšáků, tak není zbytí... ale to je ta lepší varianta... taky chce spát s knížkama, občas s nějakejma ponožkama... a nejlépe s nějakou tvrdou hračkou, která navíc hraje, když se zmačkne.. :o))
12.9.2007 20:24:51
Kačko, je mi to líto, že výsledky jsou horší, ale jak říkáš, důležitý je, že je bez záchvatů.. držte se!! snad to bude lepší.
Díky moc všem za tipy ohledně plínek... ono t třeba přijde samo, jako třeba mytí hlavy... myslím, že včera jsem psala o její hysterii při mytí hlavy a dnes si hověla ve vaně jak renýskovic Tori... no jsou to nečekané obraty, tak třeba mě jednoho dne překvapí i s plínama....
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
12.9.2007 20:02:33
JO a ještě Renýsku!!! Objednala jsem si ten mladý ječmen, četla jsem o tom samou chválu, poradíš mi, prosím, jak ho ty užíváš?
Díky...
Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 20004
12.9.2007 20:01:25
Ahojky.
koukám, že jste řešily docela ty plínky. No u nás taky na spaní nehrozí, ale chtěla bych to zkusit, ale chci nejdřív sehnat to nepropustný prostěradlo. Mates se totiž dost v noci budí a pláče a pak automaticky z toho čůrá.
Ale potřebujeme to nějak zkusit, protože v březnu půjde do školky a tam dávají děti spát po o, tak aby nebyla nehoda. No ale horší je to u nás s kakáním. To ne a ne do nočníku. Vždycky někam zaleze a klíďo do slipů, nevím, jak ho to naučit. Řekne mi, až když je hotovo. Nemůžu za ním pořád lítat, když mám ještě Kristýnku, abych ho hlídala, jestli zrovna nekaká. A když je nahatý, tak to dokonce pustí na zem. Jsem z toho dost nešťastná. Na záchod se mu to povedlo asi dvakrát, do nočníku nechce.
12.9.2007 19:36:50
Val, id mám v deníčku kontakty, v té tabulce. Zbytek až uložím Ondru....
pipka pipka 44046
12.9.2007 19:23:53
Holky,ale-my máme pořád dudliky.A já nemám odvahu jim je brát-večer jsem tak hotová,že jsem ráda když usnou.

Kačko-jak si pamatuju,tak Ani si na plavání říkala na čurání naprosto ukázkově a včas.Tý bys plínu vzala v pohodě.Byla dost šikovná i povídavá-i bys jí to v poho vysvětlila.Jak se mi zdálo.V kolika letech se to Tomovi objevilo a jak?Rovnou velkým záchvatem?

[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 14500  [Dalších 13360 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.