Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| pipka pipka | 44046 |
|
|
12.9.2007 14:57:54
Jo-na noc,jak jsem psala já i myslím Getzitka.Jak se víc pohnou-čapnout-šoupnout na nočník-a klid až do rána.
Já myslím,že teď už jsou dost velký,aby všechno správně pochopily.Myslím,že vědí jak to sčuráním aspol je-ale když už mají plínu,tak proč by se do ní nevyčuraly. Moje kamarádka má holčičku o rok starší a plíny měla na spaní až do letošních prázdnin!!!A to i na odpolední! Týnko-když jsou nemocný,je to jiný.To chápu.Já bych to řešila třeba jinou přikrývkou-dokud to bude nutný.Třeba jen povlakem bez peřiny nebo klasickým prostěradlem.Zkrátka něčím,co není problém prát třeba obden a na noc si tak klidně náhradí připravit. Hypermarket-dát předtím nebo přidat. Výlety,auto-prostě jsem vozila náhradní oblečení.Plíny pro ně prostě přestaly existovat a byl klid.Odnesla jsem je sousedce a šmytec. |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.9.2007 14:51:54
Jasne ,ze kdyz je nemocna a je nastydla ,tak je to s tim curanim narocnejsi, rozhodne nechat plenu.
Jinak nase ko na neurologii dopadla spatne :o{ Zadne optimist. zpravy. Tom je na tom hur a mozna dostane nove leky. Tyhle na zachvaty asi ??? nestaci. Dostane ted vetsi davku a pak za mesic,znovu na krev a eeg. a pokud to eeg nebude vypadat lepe, tak zmena lecby.:o{{ Sice je bez zachvatu ale je to jen otazka casu. Brala mu sest. krev a on ,muj milacek statecnej ,uz ani nepipnul. A to se tam driv hyster. hroutil. Uz si kocourek zvyka. Dostal uplatek a je stastnej jako blecha. Ja min :o{{ |
| * Kačka * | 70429 |
|
|
12.9.2007 14:41:40
Ahojky.
Kavickuju take :o]]] K plenkam. Ana ji ma na noc a denni spani, ktere se stejne nekona :o[ Ale jen pro mou lenost ,abych nemusela uklizet postel :o{{{ Ale ona se do ni vycura cca 1x za mesic. Jinak si vzdycky rekne. V aute ji nemame a v krame take ne. A pokud si uprostred nakupu vzpomene, tak vozik postavim k informacim{ on ho nikdo neukradne} a jdem na wc. Chodime nekdy i s Tomem .A nekupuji vetsinou sama. Takze, urcite bych nedavala v krame plenu,jen bys ji utvrdila v tom ,ze je to vlasne normalni !? Radeji bych dala na prevenci, curani pred kramem a minimum piti v krame. V noci jak na to nevim. Ale asi bych ji capla ,jak se vzbudi a dala na nocnik. Jinak pokud spi jak spalek ,tak ji plenku nech a pockej az k tomu dozraje :o] |
| zuzi,denča (08)+páťa (05) | 30858 |
|
|
12.9.2007 14:33:20
holky, u nas je to to samy. Pata treba za dopoledne jde curat aspon 5-6x, probouzi se s uplne plnou plinkou. Kdyz jedem autem k rodicum - cca 3-4hodiny cesty, tak kazdou chvilicku zastavujeme, protoze chce curat. Takze na noc nebo pres poledni spani se vubec neodvazim plinku nedat. Jinak s sebou na prochazce a kdekoliv venku taky porad nosim slipy navic i vlhceny ubrousky, kdyz se sem tam nejaka ta nehoda stane.
|
| Gedzitka, Renda *20.3.2005 | 14459 |
|
|
12.9.2007 14:28:10
tip na noc? Sestrenka to dela tak, ze kdyz jde spat (treba o pulnoci), tak malou, temer spici, posadi na nocnik a ona se vycura. A tim to vydrzi pak az do rana, protoze ta vecerni varka je vypustena o pulnoci. Nekde jsem ale cetla, ze se to nema delat. A naopak doporucovali plinku prestat davat, az bude opakovane po probuzeni sucha.
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
12.9.2007 14:10:38
mmch kdyby nebyla nemocná, tak to nevzdávám, ale ona mi z kašle každý den zvracela a to jsem fakt neměla sílu měnit povlečení 3x denně....
|
|
|
12.9.2007 14:09:45
no jo, jenze Renda vecer tesne pred spanim vypije jeste 1/4litru mlika a to by byla jistota :-(. Pres den by se to mozna dalo, ale u toho se zas blbe ladi rezim pracovniho dne(jesle) a vikendu.
|
|
|
12.9.2007 14:09:17
Gedzitko, to mě nenapadlo, moc děkuju za tip!! Fakt, člověk někdy nemyslí. Když jdem s manželem, tak jí nedávám, prostě s ní jeden jde, ale sama jsem se bála, tohle je dobrý řešení!!
Tak šup, ještě tip na tu noc :o)))) |
|
|
12.9.2007 14:07:51
Deni,ale co mám dělat s tím, že jí to naprosto nevadí, že se počurala?? Prostě bude čurat do postele a já budu jen prát a za měsíc můžu vyhodit peřinu, protože si jí rochní pod sebe a samozřejmě to většinou odnese i ona.....
pleees poraďte mi někdo!!!! |
|
|
12.9.2007 14:06:18
Ahoj Tynko. S plinkou jsme na tom stejne. Kdyz ji ma tak si nerekne. Pouzivame na spani (na delsi cesty autem - k babickam to mame 1 nebo 2hodiny). Na velky nakup bych ji ji dala az by si rekla, ze chce curat (klidne uprostred hypermarketu). Nejakou mam vzdycky s sebou. Vlastne obcas se zepta - mam plinku? A kdyz ji reknu, ze jo, tak se do ni vycura. A vcera jsme meli bohuzel i "blato na hristi" :-(. Nejdriv rekla, ze chce kakat, tak jsme to venku zvladli na ubrousek a za chvili mi rekla, ze to melo jeste pokracovani. Nastesti nosim i nahradni kalhotky, vlhcene ubrousky - no full servis.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.