| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 14500  [Dalších 13350 >>]
pipka pipka 44046
12.9.2007 18:59:33
Kačko-taky je mi líto,že to vyšetření nedopadlo.To je fakt v pr...Ani se to jinak říct nedá,když jde o nemoc a dítě.Opatrujte se!

a hoplky,tak dobrou a Plíny dolů:))!!!
Valentina,Madla05,Filip08 25662
12.9.2007 17:51:35
Tynko, dej mi prosim odkaz na ty tvoje hadriky na MMB, abych se jen tak orientacne koukla, co za to mam chtit...dik.

K tem plenam- taky jsem pohodlna matka-zatim ma Madla plinu na noc, na odpoledni spani jsem to zkusila nedat, jednou se pocurala a od te doby klid. Asi ma pravdu Deni, ze jak tu plinu citi, tak do ni proste curaji, Madla kdyz ma plinu, tak si taky na nocnik nerekne. Ale jeste se mi teda nestalo, ze by mela po noci plinu suchou...tak to jeste nechci nejak hrotit, rikala jsem si, ze kdyz to nejak nezvladne sama do tri let, tak pak to zacnu nejak radikalne resit...i kdyz asi bych si spis mela pospisit nez se narodi mimino, pak na to nebudu mit tolik casu..nevim, i kdyz az budu treba mimino kojit, tak ji muzu vysadit na nocnik.
* Kačka * 70429
12.9.2007 17:48:54
Holky dik za podporu :o] Ja jsem celkem v klidu, pac je Tom bez zachvatu...teda tech hnusnych velkych . Mozna jsou v noci nejake male o kterych ani nevim ,protoze spim:o{{ A uz jsem se naucila veci resit az kdyz se deji atd .atd... :o]]]
Stale jsme na tom celkem dobre :o]]]

Domko jsi zlata, zkusim to zkouknout pres net :o]]]
DEE & ONV 19580
12.9.2007 17:04:14
manža dorazil, tak můžu na chvilku k PC. Uááá, ten Ondra je k neutahání.

Kačko, je mi líto, že Tomovi nedopadlo to vyšetření, myslela jsem, že už to bude mít v pohodě. Držím palečky, aby mu pomohly nové léky, neboj, bude to dobrý.

Gedzitko, a kde máte vybraný pozemek? Že jsem tak zvědavá. Třeba budeme sousedky :-D I když nevím, jestli ten náš dopadne, majitel se zase nějak cuká, že ještě neví... Nesnáším lidi, kteří se nedokážou rozhodnout.

K tomu odplínkování, já jsem byla dost radikální, asi jako Deni. Ani jsem nezkoušela, jestli vydrží suchá plínka, protože když ji Ondra měl, tak to tam normálka pustil a nic neřešil. Tak jsem vyzkoušela na odpolední spaní bez, když vydržel týden se nepočurat, tak jsme najeli i na noční spaní. Tak jak říká Gedzitka, o půlnoci ho posadím na nočník, vyčurá se a do rána už vydrží. I když - vrátili jsme se z dovolené a tři noci po sobě se mi počůral do postele. Přišlo mi to spíš jako stres ze změny prostředí. Teď už je v pohodě.

Závidím vám ty pekárny, já se nedonutím ani upéct buchtu se švestkama - a takovou mám na ni chuť :-/

domka+klarka+saska 20862
12.9.2007 16:22:51
klarka ma na noc a na spanie po obede takisto plienku a zatial to nijako nehrotim vramci zachovania pohody:). pockam este nejaky cas, ci na to nepride sama a nebude ta plienka sucha a ak nie, vyuzijem vase rady
Magda77 13048
12.9.2007 16:20:03
kačko, je mi líto, že vyšetření nedopadlo dobře:( držím vám moc palce! ještě štěstí, že ty děti si to tak neberou, víc trpí rodiče.
Magda77 13048
12.9.2007 16:16:51
aha, tak marťa ji má taky:) to jsem ráda. asi to bude fakt dobrá pekárna:)

domko, tak to jsou dobrý rady, nejvíc to sedí s tím uklizeným barákem a pos..ným kompjůtrem:)))

týnko, nepřekáží klárka těm plyšákům? :)) moje klárka má na noc taky plínku, párkrát jsem to zkoušela bez, ale ještě je na to asi brzy, počůrá se třeba hodinu po usnutí, a to jsem jí před tím nedávala napít ani mlíko a šla na nočník, a pak stejně byla "kalamita"... nechávám to být.

siki, a nezkoušelas matýskovi pouštět nějakou pohádku? klárka spí doma po o jedině na gauči, kouká na dvd a za 10 min je tuhá. vím, že to není ideální, ale jinak neusne a když po o nespí, tak s ní taky není k vydržení, má třeba i 2 hodinový záchvaty pláče a nakonec mi pak vytuhne kdekoli třeba v 5 hodin, což si zrovna nemyslím, že by bylo dobrý. ale je zajímavý, že u babi spí v postýlce, potvůrka...

domka+klarka+saska 20862
12.9.2007 16:12:15
kacka, prajem vela sil a verim, ze tomovu epilepsiu novou liecbou zvladnete! nepozerala si dnes "sama doma"? bola tam velmi sympaticka neurologicka, ktora sa specializuje na epilepsiu
Magda77 13048
12.9.2007 15:56:26
jé, smazala jsem si příspěvek:(

rení, nevíš, proč je ta siesta levnější než harmony? mě připadá, že je lepší, v návodu má plno receptů, to u harmony není, a má program pro pečení s práškem do pečiva (vynechání kynutí).
Magda77 13048
12.9.2007 15:24:47
ahojky, mám chvilku pauzu, tak nakukuju. nechtělo se mi vařit kafe, tak popíjím coca-colu blak, moc dobrý:)

rení, tak to je teda něco, s tím posíláním na matriku, tak to je neoblafnu:( bezvýchodná situace, asi se musím zkamarádit s ředitelkou:P
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 14500  [Dalších 13350 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.