Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jasmin | 20297 |
|
|
11.9.2007 9:53:03
Renysku dekuju :o]A mas pravdu ze 7 na den je malo. Jen se ta cena tezko obhajuje muzickovi ,ale ja si ji stejne obhajim :o]]]
Marto, vyber zenichu holek je super :o]]]]]]]]]] Pevan, to se srovna, Vasik je osobnost a on se nauci s detma vychazet,hlavne na cizi pude. Ale pro tebe to musi byt narocne,ho hlidat. A jezis maria :o]]]...to je dobry :o]] Mumu ten je krasnej, a celej Honzik :o]]]] Se Vam povedl. |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
11.9.2007 9:03:43
Ahojda,
Renýsku, tak super, pak hoď fotečku modelky :o)) Marťo :o)))) dobrej výběr ženichů :o)) a tříkolkandy boží!! Mu, Kubíček se vám fakt povedl!! :o)) a je to teda kluk šikovnej, že už se točí, to teda ten náš lenoch...... :o))))) Pevan, určitě by vám školku neodmítli jen kvůli tomu, jak se Vašík chová. tam to třeba bude jiný, bude tam víc dětí a bude se chovat úplně jinak... |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 23:46:45
Více v albíčku na březňátkách...
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
10.9.2007 23:41:12
Renýsku o tom ječmenu!
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 23:23:47
Tak, že by? Tříměsíční Kubík:-)
![]() A jedna starší...tak 2,5měs: ![]() |
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
10.9.2007 23:19:07
Marťo, myslím, že od nich budete muset ženichy odhánět. Jsou to kočky. Moc jim to sluší.
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 23:17:34
Jo, chtěla jsem sem hodit Kubika, ale rodinka nespolupracuje, abych si ho dala do březňátek, tak hodím aspoň zatím foto, co máme jinde na netu...trochu léta :-)))
![]() |
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
10.9.2007 23:15:52
Tak to je prima. Jen jsem Vendu uspala, tak se hned probudil s pláčem,že ho bolí v krku a má plný nos a to byl celý den úplně v pohodě. Ještě před hodinou ani náznak nějakého nachlazení.
Doma se to po loňsku docela uklidnilo, ale jako dřív už to asi nikdy nebude.Hodně nám pomohla asi i ta chata, kterou jsme si loni nadělili k Ježíšku. Je to asi dva a půl kiláčku od chaty našich,takže jsem měli zázemí tam a mohli jsme v pohodě makat u nás a Vendu naštěstí hlídala mamča. Co se týče školky, tak tady u nás máme hodinovou, tak jsem myslela,že bych ho tam už teď dávala na jeden den v týdnu na dvě až čtyři hodinky. Od té doby, co jsme se tam byli asi před půl rokem podívat,tak Venyn každý den mluví o tom, že půjde do školky. Má děti hrozně rád. Pokud je na cizím území, tak je to v pohodě, ale jakmile jsou nějaké děti u nás, tak je to hrůza. Na týden byla u nás na chajdě švagrová s dvouletou Šárkou a kamarádka s tříletým Lukáškem a Venda se pořád pral o své hračky a strkal je a prostě ho bylo všude dost a celý den jsem nedělala nic jiného než ho napomínala a dávala mu na zadek. Stejně to nemělo žádný účinek. Když jsem ho za trest dala na verandu, aby se tam vyvztekal, tak druhý den už tam začal za trest chodit sám, aniž by mu to nějak vadilo. U Šárky mi to tolik nevadilo, protože ta si taky nenechá nic líbit a více méně se provokují navzájem, ale Lukášek je takový ňoumík, který si hraje sám a pořád se drží maminky. Šárka si ho vůbec nevšímala a Venda ho prostě musel pošťuchovat. Kdykoliv mohl, tak ho strčil nebo bouchnul a tak. Takže z toho mám tak trochu strach, aby nám ve školce neřekli, že takové zlobidlo tady nechtějí. A když jsem mu řekla, že čekáme miminko, tak byl úžasný. Začal mě hladit po bříšku a říkal "ježiš marjá miminko a sundáš ho?". No a vzápětí se začne vztekat a dokáže mě tak do břicha kopnout, že bych ho v tu chvíli roztrhla. |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 23:07:05
Tak jdu spát. Přejeme všem dobrou a krásnou noc.
![]() |
| Arni | 19497 |
|
|
10.9.2007 23:00:01
Teeda, Lenculce se moc povedly, ja uz teda tesim, co bude z toho meho vytvoru.
Marto, holky v tom maji pekne jasno, ale nevim, nevim, ktera z tech dvou je lepsi volba...:)) Kacko, cena je umerna tomu, jake to ma ucinky, mne se na zacatku taky zdala vysoka, hl. muzicek byl k tomu dost skepticky, tak mi to nepridalo. Ale pak mu to zacalo pomahat na chlapske nadymani (snad mi to promine, milacek muj milovany!!!:), tak jsme cubrneli oba, ze zacalo ucinkovat tak rychle, cekala jsem vysledky kolem toho tretiho mesice, jak se uvadi, je to totiz trimesicni kura, tedy 1575,- a jedna davka vyjde na 7,-, coz das denne na mls deckam..., takze to neni az tak hrozna cena, ted uz z meho pohledu! Jinak mam Vanoce stale odsunuty daleko daleko nekde do kouta, ja chci jeste leto, teplooo, zadne spliny a tmu. Laurinka uz se vratila, maji se dobre, Davidkovi se zlomenina uplne spravila! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.