Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jasmin | 20297 |
|
|
10.9.2007 22:23:27
Jau jau, ach jo deti jedny zlobivy a neposlusny,ach jo. Moc foukame,musela Te vystrasit.
|
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
10.9.2007 22:23:26
Holky,tak vše beru zpět,já teď viděla na mmb Lenčuly fotoknihy a ta je má nádherný.Tak já to jen neumím.
|
| jasmin | 20297 |
|
|
10.9.2007 22:22:07
Mumu koukam jakej je Kubicek kus chlapa,ty brdo, to je mazec, uz mu jsou tri mesice a pretacise ???? To teda utika.... Hod nejakou aktualni fotku :o]]
Co Laura, vratila se uz ???? Vite nekdo? |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 22:21:47
Magdi, Jasmin... úraz viz níže :-)
|
| jasmin | 20297 |
|
|
10.9.2007 22:19:45
Ja tipovala Klarku a slogan domyslim pozdeji :o]]
|
| jasmin | 20297 |
|
|
10.9.2007 22:17:35
Marto holky jsou krasny kocky :o]] Moc foukam bolisku,vypada to osklive ,co se stalo ?
Magdi, jo Paul je muj milacek, dnes se do nej zamiloval i DH :o]]]] Klarka je pekna dracice, na te fotce ji koukaji certici z oci :o]]] Pevan gratuluju k miminku i chaloupce. Ty deti strasne rostou ???? Mumu a co jste vymysleli ??? Takhle planuji strategie na Toma. Ted pekne zkousi Ana, je to tady jako na diplomaticke pude. Same vyjednavani ,strategie a nakonec nekdy i totalitni rezim :o]]]]]] Mirko,tak to se desim,no darovanemu koni na zuby nekoukej. Renysku, nemuzu najit cenu, ale vim ,ze to bylo dost :o{ Klidne se rozepis,fakt te nepodeziram z nekaleho umyslu :o]]] Ja si dnes zpetne procitale i meiliky ,co jsi mi o nem psala. Ale cena tam nebyla. Hosip...jo darky,take premyslim a Toma mam celkem vyreseneho,s Ani to bude horsi....vsechno snad mame.....???? Pro nase to budou prakticke veci...nesmejte se,ale dostanou asi mikrouterky z Hiteka :o]]]]]]]] |
| Magda77 | 13048 |
|
|
10.9.2007 22:14:14
renýsku, s básničkou si starosti nedělej, to nikdo nepozná, že to říká jinak. to klárka si teď uzpůsobila spadla lžička do kafíčka - končí to udělala žbluňk, ale ona říká udělala žbluňk do čuránků (nebo žbluňk do hovínek). to by bylo horší:)
marťo, taky držím palce, ale hlavně k tomu, aby se jim tam líbilo! jinak na fotce to jsou opět štramandy... klárka se teď směje hlavně tomu, když něco spadne, takže pořád hází věcma... do puberty snad daleko. a vůbec, jak to, že chodíš do človíčkova bez nás (ostatních březňátek)? a cos to udělala týnce s prstíčkem? týnko! teda ty nás mateš... no ale jsem dobrá, že jsem klárku poznala:) mirko, nestraš, já si ty fotoknihy udělala 3:( v jakým rozlišení jsi tam dávala fotky? |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 22:13:22
úrazy samozřejmě :-) Píšu jak tatr.
Magdi, Klárka je kočka, už jsem ji dlouho neviděla |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 22:12:07
Mirko, strčila ruku do dveří výtahu :-( V H&M :-))))) Jak jinak......
Zlomené to nebylo, "jen" vykouslá kůže, ale je to strašně hluboký. Neposlouchala maminku :-( BTW jsem se pak dočetla v Betynce v horoskopu, že Ryby mají dát v září pozor na prazy horních končetin. A to na horoskopy nevěřím...... |
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
10.9.2007 22:07:36
Chi, Magdo, je to Klárka :o)) mě to jen přišla dobrá fotka na doplnění nějakýho komentáře :o)) to byla rychlovka, příště najdu třeba něco aktuálního, nebo úplně z jinýho soudku :o))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.