Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mirka a Verunka | 26012 |
|
|
10.9.2007 22:05:41
Teď vidím že má zavázanou ručku.Co se jí stalo Marťo? jsem to úplně přehlédla.FOUKÁM taky!!!!!!
|
|
|
10.9.2007 22:04:28
Marťo ,holky jsou kočky.Dneskajsem byla u bati,že koupím Verče tyhle boty a u nás je ani neměly:-( Holky mají hezký punčošky:-)Ostatní obleč. samozřejmě taky!!!!!
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
10.9.2007 22:03:14
Ty jo Marťo, to jsou kočeny!!!! A jak jim narostly zase vlásky!! :o) No a ten výškový rozdíl je fakt dobrej :o)) Foukám Týnce na bebí, netušila jsem, že to bylo až tak vážný :o((((
K |
|
|
10.9.2007 22:02:44
Ahóóój holky!!!!
Já už mám školku zajištěnou,aby tam Verča mohla hned v březnu.Ale už od prosince jde na těch 5 dní,aby si zvykla.To mi poradila ředitelka.Verči kamarádka o rok starší už chodí a její maminka (zase moje kamarádka:-))je šťastná ,že Evička umí konečně had leze z díry a namalovat klubíčka:-)Tak jsem doma hned Verču vyzkoušela z toho malování (básnička nemusím,asi bude Verča herečka:-))a hned se jí to povedlo.Tak je na školku připravená:-) RENÝSKU, nikoho by si neobtěžovala,mě by to třeba s tím ječmenem taky zajímalo. TÝNKO,taky mám už 5 dárků na vánoce.Všechny pro Verču. PEVAN,taky gratuluji k sourozenci!!!Jo a taky k tak skvělý chatičce(když se vám tam povedl/a). RENÍ,na fotky z dovči se těším.Do Chorvatska se chystáme příští rok,pojedem 4 rodiny.Už teď se těším na příští dovolenou. JASMIN,fotoknihy budou hezký těš se.Dnes jsem si je vyzvedla.ale nevím jestli jsem to už psala tady,ta kvalita fotek v nich je hrozná.Takže jinak než zadarmo ne:-) DENI,Mára má krásnou žákajdu!!!!!!! MAGDI, máš krásný adventní kalendář!!!!!!! Jo a s domácí pekárnou mám stejný problém jako ty:kam s ní?Mám v kuchyni málo místa,ale líbila by se mi.Ani na zem by to nebylo vhodný,i tam je málo místa:-( |
| Magda77 | 13048 |
|
|
10.9.2007 22:02:22
mumu, jasmin, uhádly jste:)
![]() týnko, jsem zmatená:) na té soutěžní fotce je ondra? vypadá jak klárka, ale proč bys sem dávala její starou fotku, takže to je asi ondra. dobrý nápad na soutěž, budu přemýšlet o něčem vtipným:) a ten fotoseriál s otáčením je taky dobrý, to by stálo za to, aby sis pořídila ještě 3.mimi, schválně, jestli se bude otáčet taky stejným způsobem:) pevan, vítetj po tak dlouhé době! gratuluji k těhu! jasmin, to je něco, ten paul, pouštěla jsem si to několikrát, nádhera... člověk by nikdy neměl dát na první dojem... |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 21:57:35
Holky taky to máte doma? Dvojky se pořád řežou ničemu, jsou totálně v pubertě :-))))
![]() |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 21:47:12
A ve stredu jedem na dovcu do 23. A potom zacne Honzik chodit do MC na Poprve bez mamy, tj. na stredecni dopolene jako do skolky...A ja s Kubou snad na plavani...
|
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 21:42:51
Týnko, kontrakce jsme řešily fakt nedávno :-D!!!
Vítám zpět Pevan, fotky jsou úžasné a gratuluju k tomu, co se vám povedlo!!! Takže doma v poho, jo? To mám radost. Tori mě pobavila:-) Jinak už nevím, nestíhám dočítat pořádně, jen nakukuju během dne, takže vás VIDÍM!!!:-))) HONZÍK strašně zkouší naši trpělivost, zase má nějaké horší období, tak jsme dnes u večerře s manželem domlouvali strategii, jak na něj :). JAKUB roste jak z vody, ve 3m máme 62cm a 6.75kg. Už se pevně drží, máme za sebou pár prvních přetočení ze zad na bříško, ale děsně se u toho navzteká a nedělá to ještě běžně. Já taky často nevydržím jeho naříkání a nakonec mu pomůžu :-) |
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 21:35:17
no za chvíli budeme řešit, školu, maturity, státnice, vnoučata, svatby....tý jooooooo
|
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
10.9.2007 21:21:12
Renýsku a sehnala jsi ty šatičky pro Tori?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.