| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14500  [Dalších 14370 >>]
lala. 30162
22.9.2009 18:31:16
uááá holky to je nádhera!!! úžasný fotky z dovolených.. brala bych hnedka!!!

chi Renčo mě by to naopak moooc vyhovovalo, soukromá plážička, nikde nikdo... sen :-D to tvé pořízení řidičáku mě fakt nepřekvapilo :-D ty jsi prostě žena činu - se vším a vždy... seš dobrá!! a hafánek je tak sladký.. to by se Terka pominula... zrovna nedávno jsem fotila podobného cukrouše /od té doby o něm Terka pořád mele/
ale stejně nechciii :-D

Katko tý jo pěkný... 30kg je slušný telátko... taky ho je všude plno co:-D

Martiii holky jsou už velký slečny!! mají pořád tak krásné úsměvy a čupr šaty :-)... Kam jedete na víkend? pokud to není tajný - já jen jestli to není někde okolo nás, že bych za vámi zaskočila na kukačku.. Krušné hory co? ? ~2~

ještě sem hodím odkaz na fotky ze Zoo - potkali jsme se tam s Týnky bandou:-) snad tady? pokud to už neumím tak tady je odkaz http://lencula-foto.blogspot.com/2009/06/project-365-1662009.html
škoda, že tu není něco jako náhled příspěvku :-D

Maarťa 31011
22.9.2009 17:37:09

Maarťa 31011
22.9.2009 17:16:55
aha koukám, že se mi chybička vloudila :-)
Maarťa 31011
22.9.2009 17:16:32
Tak ježdění autem mě strašně nebaví, bohužel mám pocit, že už v tom autě bydlím :-( Jezdím minimálně denně do práce, pak holky kroužky, nákupy, výlety....
Máme nové auto od konce června a dnes nebo zítra překročíme 10 000 najetých km, uf, zdá se mi to strašně moc.
Na dovolené jsme byli v Chorvatsku a v Itálii, Chorvatsko mám hrozně ráda, to ych si nerada odpouštěla a Itálie už byla hlavně kvůli dětem... písek a pozvolný vstup do vody.
Vydovolenkovaná jsem až až, ale stejně už se těším na prodloužený dvojčatový víkend >/]

Katka + 2 23340
22.9.2009 16:02:28
Tak ja od te doby, co si manzel odnesl kufry i s klicema od auta~o~, je to takove vselijake, al eted v lete jsem celkem jezdila..pujcenyma.-) a super..jezdeni me bavi..samozrejme ne v kolone v centru~Rv

No, my mame hafana!!nebo spis tele.uz ma pres 30kg.Fotku zkusim vlozit.
zitra mam zase nejaky pohovor"prace), ale uz ted vim, ze to bude nic moc..
*Renata* 32782
22.9.2009 14:10:58
Teď už má i kilo víc, ale už neporoste
*Renata* 32782
22.9.2009 14:09:11
Jo a máme pejska....jorkšíra~:-D~:-D~:-D
*Renata* 32782
22.9.2009 14:08:03
Lenko
já jsem to odkládala dlouho, neměla jsem potřebu mít řidičák, Petr mě všude odveze. Pak jsem se ale najednou zbláznila, vzala jsem si to do hlavy a během týdne si všechno vyběhala a začala. V životě jsem auto neřídila a dost se bála....15.7. jsem měla první jízdy a 6.8 jsem dělala závěrky, to byl fofr, původně jsem je měla dělat v polovině září. Instruktorka říkala, že musím začít hned jezdit, my máme oktavku kombika a tím jsem se bála, bylo na mě tak nějak veliké:-):-):-)
........tak mám malýho fiátka punto a bojuju s rozjezdama~:-D~:-D~:-D~:-D
*Renata* 32782
22.9.2009 14:01:39
My jsme byli v Chorvatsku, pláž jsme měli pro sebe, úžasný...jen tři dny před odjezdem tam bylo zemětřesení, tak pak už jsem měla takový divný pocit a těšila jsem se domů

plážička jen pro nás....

až mi to připadalo divný, že jsem se tam válela je sama s dětmi a nikde nikdo
lala. 30162
22.9.2009 13:40:07
:-D hii bych je chtěla vidět pohromadě - všechny upovídaný prcky březňátkové... to by byl hučák ~b~~b~~b~~b~~b~

Renčo jsi borec!! já mám řidičák stále v šuplíku /+-10let/ a zůstane tam asi navždy... :-D Martínek úžasnej... přesně tak si ho pamatuju :-D
adresa na březňátka: rodina.cz/brezen05 /!!!! bez www;-)

holky a co dovča?? Byli jste někde "pořádně" :-) fotoooo prosím ;-)
my byli zase "jen" v čr a ještě ke všemu na střídačku... hafan už zestárnul... hotel by asi neustál.. Kačko jak to vůbec dopadlo u vás s hafanem - brala sis retrívra myslím?
Terka teď pořád hučí, že chce jorkšíra, ale jsem už vyléčená a nechci... neee

[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 14500  [Dalších 14370 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.