| *Renata* | 32782 |
|
|
22.9.2009 9:39:56
chtěla jsem se podívat po dlouhé době do alba a nějak nemůžu najít adresu
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
22.9.2009 9:37:36
Lenko, Martínek je stále drobe a rozumbrada. Momentálně jsem si v létě konečně udělala řidičák, tak mi radí v řízení. Mami máš zataženou ruční brzdu, mami dávej pozor zprava jede auto, mami červená, mami kolik jedeš??? uuuááááá, to je hrozný
On mluví od rána do večera. Petro co děláš, že chodíš na noční, jak to zvládáš??? |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
22.9.2009 8:53:14
Jeeee to mam radost, ze tu zas nekdo je
ze bychom se zase rozjeli??.-))No ja mam fakt rozdilne deti..Ale Terezka? me z ni boli hlava..ona nezavre pusu, snad nikdy..skace do reci a proste to musi rict a mele neustale..takze obcas je to na migrenu ![]() |
| Maarťa | 31011 |
|
21.9.2009 13:27:04
No koukám holky, co je tady příspěvků
My toho teda venku moc nenalítáme, protože chodím domů denně po šesté, tak to už jdeme spíš jenom na chvilku, ale jsou venku se školkou a odpolko s našima, to jim snad stačí. A víkendy se snažíme organizovat fakt aktivně, tak doufám, že nestrádají. Navíc chodí na plavání a na aerobic. Někdy mě mrzí, že nemůžu být doma, někdy si zase říkám, že bych se z toho zbláznila. Co mě mrzí, že je nezvládám moc doprovázet na ty kroužky a pak ani pořádně nevidím, jestli se jim to líbí. I když ony poreferují, jsou to takové sojky drbničky. Taky vám prcci pořád melou pantem? Občas je to u nás jak v úlu ![]() |
| lala. | 30162 |
|
19.9.2009 10:59:45
Ahojky holkyyyy....
![]() po dlouhé době jsem taky nakoukla a řeknu vám málem jsem diskusi ani nenašla... Ta už je ták daleko.. 4-5 let děs ![]() Terka taky chodí do školky už druhým rokem a je tam stále max spokojená... učitelky má úžasný tak se jí ani nedivím.. Momentálně má spálovou angínu, takže po druhé v životě atb - ale je statečná!! odpočívá - prostě vzorný marod :-D Jen se to vůbec nehodí - zítra jsme měli jet na oslavu svatby, kde jsem měla předávat fotky(fotila jsem svou první svatbu :-D) no a protože jsme infekční nejdeme nikam :-( njn Co se týče pohybu.. je celkem aktivka, sice se hodně rychle unaví, pořád by spala :-D odpolko zvládne s přehledem 3-4 hoďky /to je jediné z čeho je ve školce rozhozená - budí jí po hoďce?/ ALE já jí nedám šanci se válet :-D ať nedopadne jako já - s totálním odporem ke sportu :-D v pondělí má mažoretky + nějaké to vystoupení, v úterý výtvarka a zbytek týdne prolítáme venku kolečkové brusle má už docela dlouho, ale moc jim nedá.. Kolo máme stále s bočními kolečky - tam se bojí zase taťka, nejvíc jí bere asi koloběžka - to je jak drak... jo a plavání - je stále pod vodou, má brýle, klapku na nos a vydrží v bazéně hodiny - stále pod vodou, tam i dobře plave...Katko s prací je to na prd co?.. Moc držím palce ať něco kloudnýho brzy seženeš!! Martínek "utěšitel" to si umím živě představit.. Renčo pořád je takovej drobek a rozumbrada? děsně mě mrzí, že nám ta ZOO nevyšla.. Marti co holky? už se jim to ve školce uklidnilo..u nás maláčci taky letos nějak víc plakali... Tak se holky mějte jdu dělat langoše už mi na balkoně lezou ven z mísy ![]() Pááá |
| Terinka a Elinka +Peťa | 79587 |
|
|
18.9.2009 16:37:46
Ahoj holky tady se to nějak rozjelo.
Koukám že vám dětičky chodí do školky Terezka nechodí půjde až na předškolní,jsem stejně doma s Eliškou a bydlím na vsi byl by problém s dopravou.holky ted válčí s řipkou rýma,kašel teplotka ale už je to lepší minulý týden jsme byly na praseti a Teri si tam půjčila kolo od kamaráda bez koleček předtím na něj nechtěla ani sednout že se bojí a najednou jela tak druhý den jsme jí sundaly kolečka a za jeden den se naučila jezdit jak drak až mám strach aby se jí něco nestalo. S tím chozením je to asi stejné každou chvíli zakopne a rozbije si koleno nebo loket nechápu to když má takovou rovnováhu na kole,koloběžce a brusslích.Doufám že ted přez ošklivé počasí nás sem začne chodit více at si můžeme pokecat.nedávno jsem si psala jenom já a Renata od Martínka.(teda dopufám že jsme to nespletla) jdu vypravit manžu na noční,a budu válčit s holkama sama,manža chodí na 12h směny a má celý víkend noc tak se tak akorát vyspí nají ajde ale hlavně že práci má,když je ta krize.Hledat práci pro sebe plánuju od ledna jelikož budou malé dva roky a mohla by jí hlídat babička tak alespon na zkrácený úvazek a pak na stálo.no uvidím. omlouvám se nějak jsem se rozjela ![]() |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
18.9.2009 11:21:13
Tak to Terezka ne..ta je aktivni az az, jak nekde vidi deti, utika se skamaradit..ve skolce jsme uz snad zazehnali ty pocatecni hruzy a dnes dobrovolne tam chtela spinkat a chodi do dramatickeho krouzku, do toho ji soupnu jeste tanecky a delaji s keramikou.takze je maximalne nadsena a odpoledne se zaujetim vypravi, co vsecko delali...
Naprosty opak Jirika.Toho abych ja porad nekam cpala, nic se od neho nedovim a s klukama ani ven nechce chodit...Proste jsou silene rozdilni. Ja vcera byla na pohovoru kvuli praci..ale i kdyby me vzali, pracovni doba je od 9 do 18, coz opravdu nevim, jak bych to mela udelat, kdo by deti vyzvedaval...celkem na prd ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
17.9.2009 21:44:02
Martin chodí do školky už druhý rok a je v pohodě vlastně od začátku. Nebrečel tam niky a ted ty děti utěšuje. Se sportem to moc nepřehání,prostě línej chlap. Nejraději sedí u pc nebo u televize. Kdybych ho nenutila ven, snad by mu to nescházelo. Věčně ho bolí nožičky.
|
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
15.9.2009 21:02:50
Ahoj
![]() No, my to mame jednou nahore, jednou dole...asi jako vsude.. Ja mohla mit od ledna uuzasnou vysnenou praci a Terezku mi nevzali do skolky, takze jsem o ni prisla a tak ted shanim znovu.Za dva dny mam jit na pohovor, ale mam zanet prudusek a na atb, ktere jsem dostala mam alergii, takze jsem po injekci a vypadam fakt uzasne..nic lepsiho se nemohlo stat.. deti, pokud jsou dohromady , tak neuveritelne zlobi a jen s evzajemne provokuji, tak si zoceluju nervy .-)) |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.