Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 | 13509 |
|
|
10.9.2007 21:20:22
no tak snad dobře pořídíš!!! to je stejně síla, přijde mi, že je to jak včera, kdy jsme řešili kontrakce a teď už řešíme školku :o)))))))
|
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 21:18:10
Týnko, právěže ne, poradili nám v té školce, a´t to necháme, že to nemá smysl je tam v březnu dát, pak že jsou prázdniny, že je to lepší až v září,a le já myslím, že ony to strašně moc potřebují, jsou společenské,a le na druhou stranu asi zvyklé vystačit si samy :-(
|
|
|
10.9.2007 21:15:13
marťo, držím :o) a vy jste byli u zápisu nebo ne? Já to zkusím buď příští rok, nebo až jí budou 4, ještě pořád nevím...
|
| Maarťa | 31011 |
|
10.9.2007 21:11:35
Pevan, ahoooj, moc gratuluju!!!!!!!!
Holky prosím, zítra nebo pozítří mi držte palečky, asi se půjdu zeptat do školky, jestli by holky nevzali přeci jen od toho března..... Byla jsem s nima totiž minulý týden v Človíčkově a přišla jsem na to, že si celé 2 hodiny hrály JEN SAMY spolu, tak jsem se rozhodla, že bude lepší je tam dát, aby viděly, že také jsou na světě jiné děti (cizí)...... |
| Arni | 19497 |
|
|
10.9.2007 21:00:27
Ahoj holky!
Zdravim predevsim Pevan!!! a moooc gratuluju:)))))) Mam z toho obrovskou radsot, dalsi prirustek:) Ahoj Siki, s jecmenem mam hodne dobrych zkusenosti, ale nevim, jestli je mam psat sem, at tim ostatni neobtezuju... Divala jsem se na mmb, co se tam prodava a pani tam nema uvedenou cenu, tak jsem ji poslala dotaz na cenu, zajima me, jestli si na nem pridava. Ja je beru na sebe, kupuju je hlavne pro nas a rodinu, event. zname, a poslu je dal zas jedine za nakupku. Zatim jsme bez nemoci, tak uvidime, jak se bude darit dal. Byli jsme koupit Honzikovi oblek, tak ma vse fungl nove i paradni botky, byl v tom stramak. Ja mam ale po nalade, porad je kosa jak blazen a ja mam jen lehounkou halenecku, nic se mi na ni nehodi, protoze ma pres boky siroky pas a sacko mi na ni dela takove knedle, tak snad budu muset jeste na posl. chvili shanet neco teplejsiho, ...ja bych nejradsi tu svatbu zrusila!!!:) A sestrenka chce, at jim tam Viktorka rekne basnicku, tak se ucime, ale Torinka si to prekopava k obrazu svemu. Je tam "ryba ma rybnicek, vodicka praminek - ona si dodava vodicka kaminek, nebo ma oblacky, ona si dodava slunicko, Lauren ma Sarinko, Lauren ma tebe..., ona si doda ME:))) atd. atd. Vi, ze to rika jinak, rychle se to naucila, ale dela si to zabavnejsi a vymysli jina slovicka, jeste se ji to navic poradi u nekterych dat do rymu, tak to bude perla, co z ni pak vypadne! |
|
|
10.9.2007 20:05:43
Ahoj Siki, prosím co děláš s Matýskem, když jdete plavčit? Máš hlídání? Já bych taky ráda s Ondrou, ale nemám hlídání :o(((
|
| Siki+Matýsek3/05+Kristýnka2/07 | 20004 |
|
|
10.9.2007 19:58:43
Holky moc všechny zdravím.
Asi měsíc jsem tu nebyla ani moc nedočítala, nějak jsem nestíhala. Babička v lázních a tak...:-)) Renýsku zaregistrovala jsem zmínku o mladém ječmeni. Máš s tím nějaké zkušenosti? Já jsem to tom dost četla a docela mě to zaujalo. A kde to kupuješ? já to viděla i na MMB. S Kristýnkou jsme dnes začali chodit na plavčo, moc se jí tam líbilo. Jinak u nás nic nového. |
| Pevan/Vašík,Terka | 20061 |
|
|
10.9.2007 18:36:35
To bohužel nevím.
Teda, koukala jsem se na fotečky a už bych vůbec nikoho nepoznala. My doma máme vánoce už asi týden. Venda se zase vrátil ke svému oblíbenému Polárnímu expresu a prokládá to Autíčkama. Neslyším nic jiného než, že chce dárečky a začne vyjmenovávat, co by chtěl. Na chatě byl pořád venku a jen co jsme v Praze, tak by celý den strávil u televize. |
|
|
10.9.2007 18:23:28
Prosím nevíte někdo jestli se dají v ČR koupit pánské boty ESPRIT?
|
|
|
10.9.2007 18:15:11
Super blonďáček!!
no tak to koukejte napsat o foťák Ježíškovi!! :o)) Jo to mi tak připomnělo - Magdo, krásný kalendář. A jsem ráda, že nejsem jediná, kdo už myslí na Vánoce. už dávám tipy na dárky i sbírám od rodiny, včera jsme si s klárkou dokonce pouštěli Rolničky :o)))) Už se strááááášně těším!!!! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.