Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jasmin | 20297 |
|
|
10.9.2007 9:03:08
Magdo... ??? :o]]]] Ze by Klarka na chalupe ,bez tchynky ????
Ja tu knihu poslala ze dvou adres. Z Anicky se stal TV zrout :o{{{ je to hrozny,nejradeji bych snad tv nemela,porad s ni bojuju. Mumu ,uplne Vas na tech houbach vidim. My byli v so. ale vybrali jsme spatny les,byl samej kamen. No deten se to libilo,ja trnula . A ulovek ,4 bile hribky. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
10.9.2007 8:35:58
A není to Magdy Klárka???
|
| Děsně tajná |
| • |
9.9.2007 22:46:44
Kdo je to, ale nepodvádět!
![]() |
| Magda77 | 13048 |
|
|
9.9.2007 22:33:46
deni, pěkná žákajda, to koukám, co děti dneska mají za vymoženosti, takový pěkný razítka a samolepky:) hned bych se vrátila zase zpátky do školy, to byla pohodička... bane, takhle je to lepší:)
holky, já ty fotoknihy udělala 3, pokaždý ze stejnýho e-mailu, a vždycky tam mám hodnota zakázky 0,00. tak doufám, že to budu mít fakt zadarmo. ještě jsem to navíc zblbla a zadala tam jinou dm prodejnu, než do který chodim, takže takhle kvůli tomu pojedu někam do prčic na hloubětín. to je zase akce:) |
| Magda77 | 13048 |
|
|
9.9.2007 22:29:32
ahoj,
my dnes byli na chatě, byla to pohodička, protože tchýňka je na dovolený, a tak jsme si tam užívali sami. topili jsme v krbu, opíkali klobásky, byli na procházce.. |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
9.9.2007 20:05:27
Takže hub bylo plno :-), budeme mít nasušeno na celou zimu!
Honzík byl v lese slaďounkej gauner, ztrestal pár hub :-(, sebral kdejakou baldu, domů jsme nesli půlku pařezu, zpíval a nedal se utišit... Kubíka jsem měla v šátku, funěl mi do výstřihu. Přišli jsme domů a začalo pršet...a teď konečně oba spí. Jindra krájí houby a já jdu douklízet naši rozmetanou domácnost... |
| jasmin | 20297 |
|
|
9.9.2007 15:03:39
Tak knihy jsou poslany.Hura :o]]] jsem zvedava ,jak to bude vypadat.
Neco na me leze,tak se mi ani nechce nic delat, ale musim vyklidit balkon,ktery je plny kytek a jineho harmpadi,pac nam zitra zacne zateplovani domu. Me se tak moc nechce,hledam stezi ,kam co dam...jsme tu uz jak sardinky :o{} Tom spal u dedy ,tak mam pohodicku. Ani je zlata a sama si hraje. Jdu si s ni pohrat, at mi vleje zase trochu optimismu :o]]] |
| pipka pipka | 44046 |
|
|
9.9.2007 10:44:20
Jo jo,poučili je o všem:)).
Učitelku mají takovou neslanou nemastnou,tak uvidíme.Zatim to vidim tak,že na vzdělání nechám zdraví:DDD. Rený-tak je škoda,že bylo hnusně,ale hlavně,že i tak jste si to užili. Kač-jo,bude to drsný:)))!Tom nevypadá jako pecka. Tak já vám pošlu fotku,co jsem cvakla včera z okna.Neni umělecká,ale je pozitivní.Marťa uvidí dvojmo:). ![]() |
| Mu+2kluci | 22463 |
|
|
9.9.2007 9:47:26
My pujdem na houby!
|
| Arni | 19497 |
|
|
9.9.2007 9:15:49
Kaci, me to nepustilo pres stejny mail, takze si zaloz druhy nebo uvidis, co ti to nahlasi... nebo to dej na manzu atd. Ja uvazuju jeste o jedne, ale to by me uz Honzik asi prodal:))))) a dnes to konci, takze je to finito. Uz se na ne tesim, snad bude kvalita dobra. S posledni jsem se pekne vyhrala:) Kaci, a s tim jecmenem te uplne chapu, ja jsem se k nemu taky dlouho rozhodovala, byli jsme po nemocech konecne zdravi a ted jsem mela doma tohle:)), ale pak jsem litovala, ze jsem Torince neusetrila jedny atb a dvoje prudusky a nezacala s nim driv, tak drzim palecky, at jste porad fitko!!:)
Co dnes vsichni provadite? My asi pojedem omrknout detske pokojicky, mejte se krasne, papaa! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.